Николета разкритикува новата визия на Мегз (Снимки)

https://hotarena.net/laifstail/nikoleta-razkritikuva-novata-viziia-na-megz HotArena.net
Николета разкритикува новата визия на Мегз (Снимки)

Само преди два дни, топ дизайнерката Миглена Каканашева - Мегз, изненадващо за всички се преобрази от чернокоса, в блондинка, а ла Кайли Дженър. Дързостта й стигна до там, че отряза и дългите си коси и се появи подстригана на класическо каре, видя HotArena.

Много популярни личности побързаха да я поздравят в социалните мрежи като всички коментираха колко й отива новата визия. Единствено плеймейтката Николета Лозанова се разграничи от всеобщото мнение и не хареса новата визия на Мегз. Тя дори я изкритикува публично за избора й пред всички.

Топ коафьорът Венелин Кондаков публикува снимка в профила си в инстаграм с въпрос \"брюнетка или блондинка\" и снимка на Мегз.  Лозанова също взе отношение по въпроса, като категорично гласува за брюнетка като написа \"черното е цвета на Мегзче\".

Припомняме, че досега двете винаги са били в добри отношения и Николета дори е единствената известна личност, която е била лице на марката на Каканашева цели 2 пъти. Каканашева също се е изказвала положително за професионалните качества на топмодела не неведнъж. Дали, обаче, тази публична критика ще развали добрия тон в отношения им или ще накара Мегз да се замисли и върне в отбора на брюнеткити предстой да видим.

25 Коментара

екмекзис пехливан

преди 7 години

виждам една обикновенна мърла..какво е това мегз, каква визия, какви топ незнам си какво. та тая мърла ми прилича да разнася кафета в нечии офис и да лапа пишки за спорта. нищо различно от болшинството безмозъчни бг курвета

Коментирай

мадам тюсо

преди 7 години

т.н. мегз...дет е с три реда зъби, подражавайки на ангелите на Виктория сикрет'с реши, че и боклуците, дет промотират парцаляците й, може да ги кръсти Ангели. а иначе - си е абсолютно село каканашева, да не говорим за визията й, която е едно към едно с тази на Донатела Версаче. само си представете, след две години на к,во мумифицирано плашило ще замяза с тея ботокси и пластични операции!

Коментирай

Безмозъчни

преди 7 години

Само където тая мърла както я наричате дава работа на над 500 човека а вие се чудите какво да правите по цял ден

Коментирай

43

преди 7 години

Eee kak Nikoleta moje li da ne se izkaje neinoto mnenie e etalon vse pak. Chudq se koq ot dvete me drazni poveche

Коментирай

Мнение

преди 7 години

Аз съм за русото много и ходи Николета да не дава мнение където не й го искат!!!

Коментирай

Izlishno drynkate

преди 7 години

Ne syzdavaite izlishni intrigi Nikoleta i Megz sa v super otnosheniq dano skoro otnovo imenno tq e lice na branda. Imam dantelenite rokli na Nikoleta i Nikol ot vtorata kolekciq - unikalni!!

Коментирай

Vera

преди 7 години

Ooooo da mnogo ni interesuva!!! Zashto ni zanimavate s typotii

Коментирай

Тамара

преди 7 години

Русото й отива много е свежа!

Коментирай

v

преди 7 години

тази турска или наша циганка е зъбато плашило напражо маймуна

Коментирай

v

преди 7 години

тази турска или наша циганка е зъбато плашило напражо маймуна

Коментирай

Jajaj

преди 7 години

Top modela jajjajsjajj verno li ?

Коментирай

Тъжно

преди 7 години

Малеее, ужасно, хора защо сте толкова зли!!! Миглена е прекрасен млад човек за пример а вие сте чисто луди да си губите времето в злоба. Подражавайте на такива хора, има защо!!!!

Коментирай

Cherno

преди 7 години

I dvata cvqta i otivat, no i az sym za chernoto opredeleno

Коментирай

Jaklin

преди 7 години

Na Nikoleta i otiva chetno a na Megz ruso

Коментирай

Правопис

преди 7 години

Свиркаче-Никлозетче, научи правописа, милооо! Пълен член го знаеш на изуст как е на вкус..., научи го и писмено, правиш грешки, мило!

Коментирай

Правопис

преди 7 години

Хайде сега, целиЯТ салон-покажете й кога се пише пълен член

Коментирай

233

преди 7 години

Otvratitelno ozubena grozotiqqqq s maloumna fizionomiq

Коментирай

Т

преди 7 години

Миглена, ти си една млада дама със сравнително пълен интелектуален капацитет. Имаш подход към хората, изказът ти е на ниво, не ти липсва речник. За съжаление, спирам дотук, защото ако спомена друг добродетел, който виждам със собствената си преценка, ще излъжа. Дрехите ти не изглеждат зле за комерсиален бранд, следваш трендовете, но качественото на платовете и материите, които използвате при изработка е ужасно. Бях от първите ти клиенти, защото наистина идеите ти породиха интерес в мен, но не мога на черното да кажа бяло. Адмирации за идеите ти да гониш световни находки - преобразяваш външния си вид, базирайки се на комерсиалния вид тип Ким, Кайли, но резултатите не са отлични. Имаш идеи за ангели - окей, момичетата ти не са симетрични и не се вписват в рамките на модели, защото хи самата искаш да намериш на всекиго по нещо(печаливша формула теоритично), но практически тези девойки са изкуствено оперирани некадърно, не изглеждат естетически добре, носят чалга привкус на евтин и продажен вид. Не се захлупвай в идеята мацките ти да са популярни сред нощните заведения и мъжете с манталитет на футболисти. Идеите ти са свежи, но ги ръководиш грешно, гони световните визии, стига залага на калпавото. Спри с този евтин пр, жалките статии. Не си пазводнявай обпаза с идеята да се харесаш на фенки с капацитета на тези на Николета, имаш данни да бъдеш повече!

Коментирай

Т

преди 7 години

Престани с този жалък пиар и не си губи образа в мъже, почивки и вещи. Гони фенки по-различни от тези на Николета, защото можеш повече.

Коментирай

До Т

преди 7 години

Доста време си и отделила като гледам, едно 15 минути си писала. Кажи ми сега с правилната ти преценка само една единствена едничка жена в тази държавица, която е на годините на Мегз и е постигнала нейните резултати сама от нулата. И една която ги е постигнала с чужди пари да ми кажеш пак ще я уважа. Една само кажи - няма. Малкото и посредствени и компромистни качества доста работа са свършили. И да, тя може и прави много повече от много жени в тази страна!

Коментирай

Kato znaete napravete go po dobre

преди 7 години

Markata na Miglena e na 5 godini i se spravq dosta dobre. Nai vajnoto s vremeto ima mnogo golqm progres i postoqnno podobrqvat tova, koeto pravqt. Spored vas BERSHKA ili HM momentalno li sa stanali tova, koeto sa. Momicheto zapochna da prodava markata si zad granica kakvo poveche iskate vmesto da i se kefite i da q podkrepqte, vie q pluete. Eto takiva sme bylgarite ... Az i se kefq, novata viziq e super, pak e v centyra na komentarite i mislq che se spravq mn dobre s markata si. Ako vie mojete napravete go po dobre tykmo da q nauchite kak se pravi

Коментирай

maia ryseva

преди 7 години

xaxa...nikoleta...izwestna li4nost.....tia prosto e izwestna ...tapanarka na powikwane....ia ne ni razsmiwaite....

Коментирай

Галка

преди 7 години

"ПрестоЙ да видим"???? Нямате ли редактор на статиите????

Коментирай

Мони

преди 7 години

На хубав човек всичко му стои добре

Коментирай

kopopopo

преди 7 години

megz e bokluk lansiran ot bogati i vlijatelni maje s blast ot ..novia bog na sovata i lucifer.. kakto i svirkoleta

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.