Николета с биг боса Камен Куката? Тв водещата се снима в супер луксозното му возило за 1 млн. лева! (Още за аферата ТУК)

https://hotarena.net/laifstail/nikoleta-s-big-bosa-kamen-kukata-tv-vodeshtata-se-snima-v-super-luksoznoto-mu-vozilo-za-1-mln-leva HotArena.net
Николета с биг боса Камен Куката? Тв водещата се снима в супер луксозното му возило за 1 млн. лева! (Още за аферата ТУК)

Николета Лозанова бе забъркана в поредната любовна интрига.

 

Тв водещата бе засечена в супер луксозното возило на биг боса Камен Балбузанов-Куката, видя HotArena.

 

НиЛо дори се снима в провокативна фотосесия със скъпарското Ламборгини на плевенския крими герой, пише „България Днес“.

 

Супер колата струва близо 1 милион лева и е оборудвана с всички възможни екстри.

 

Тузарското Ламборгини Авентадор, което единици могат да си позволят, веднага грабнало окото на Николета.

 

„Фамозно, грандиозно, зашеметяващо, впечатляващо и какво ли още не е моето начало на 2016“, написа Лозанова под снимката.

 

Запознати коментират, че колата от фотосесията далеч не е избрана на случаен принцип. Връзката с Камен Куката е умишлено търсена и показвана така, както навремето НиЛо открито демонстрираше отношенията си с Валери, още преди да са станали официални.

 

„Със сигурност се познават с Камен, но дали имат нещо повече, не е споделяла. Откакто се разделиха с Валери, е много потайна“, разкриват нейни приятелки.

 

Припомняме, че Куката имаше връзка с плеймейтката Златка Райкова. Той обаче я разкара заради лекия й характер. Балбузанов е женен за красавицата Стела. Семейството има две дъщери Естел и Валерия.

 

24 Коментара

хa-хa

преди 8 години

То пък що то Николетчето не е с лековaто поведение.Тя е сaмaтa скромност,с твърди морaлни принципи и безупречно поведение.Когaто зaбременя,aко незнaех,че е с Вaлери щях дa кaжa,че е непорочно зaченaлa.Дa не би дa се пробвa дa остaви още две децa без бaщa.По скоро искa дa си поднови гaрдеробa,все пaк идвa пролет след товa лято.

Коментирай

rady_pl

преди 8 години

abe kakav big bos bee obiknovena mutra koito si ima shef!! i taq kola q ima mn odavna i e na izplashtane i q karat i drugi xora naprimer shefa mu ;) moje i da q e dal v nekoq avtokashta i sa q zeli pod naem za fotosesiqta.. ;)

Коментирай

Трошиуй

преди 8 години

Лайнолет потрошила поредния уй. П.с. Като гледам това май са снимки за някаква измислена фотосесия.

Коментирай

ISTINA

преди 8 години

ISTINATA E CHE KUKATA AKO HVANE ZLATKA I BOJINOV I NIKOLETKA SHTE GI EBE I TRIMCATA

Коментирай

Pull

преди 8 години

Taq pak zapo4na sama da si puska sluhovete s koi se .. Samo da ne stane kato s prednite Gri6o, Plein, Ronaldo hahaha. Koi li 6te obqvi publi4no 4e q klati pak dori i samo za kef i za kratko kato znaqt kakvo renome ima.

Коментирай

кк

преди 8 години

Няма такава дума "незнам". Защо мислиш, че ти се подчертава в червено, когато я напишеш?

Коментирай

хайде, курвенски номера и пийоми

преди 8 години

Защо ли не се учудвам, че се е хванала Свирката с женен мъж? И защо точно, когато излезе клюката, че Златка УЖ била с Валери Божинов .... и хоп Николета сега показва чие е возилото с което е правила фотосесията си в края на миналата година. Няма как да си умна , след като си толкова глупава! Нито Златка е с твоя БИВШ путьо , нито Куката ще се разведе заради теб. Най-малко да отнесеш каластирката накрая. Ще си намериш майстора ти, рано или късно!

Коментирай

хайде , де

преди 8 години

С червено се подчертават не само грешно изписаните думи. А тук най-вероятно момичето в бързината дори не е обърнало внимание, че не е ударила клавиша да ги отдели. Видимо е! И не това е най-важно. Едва ли някой тук ще седне да задиря, дали си слял някоя дума с друга или си чукнал друга буква. Някои хора пишат по време на работа и едва ли имат време да отделят време за грешки. От коментара личи , че момичето е грамотно. А, ако тръгнем да прави поправки след вас, сигурно няма да са една или две. Смешни сте понякога в желанието, да се правите на интересни!

Коментирай

Ало, проститутката!

преди 8 години

Остана ли НЕ *бан мъж в България и не само? Кофа без дъно!

Коментирай

Дани

преди 8 години

Тая жива ли е още?

Коментирай

Обичам те, Шиши ....

преди 8 години

Ооооо, а така ! Николетче - Минетче, още едни деца ли ще оставиш без баща ? Още едно семейство ли искаш да разбиеш ? Не остана нена...бан мъж от теб, в тази държава, бе миличка ! Мило, трябва да се преориентираш извън границите на България, тук мъже не останаха ! Ха-ха ... Мило, Шиши май не иска да се обвързва ! Егати, а сте толкова приятна двойка ! Ха-ха ! Нищо, той Куката добре ще те оправи, само да разбере, че му правиш номера ... Така хубаво ще ти разнесе висналите буци хиалурон по цялото лице .... Хха-ха-ха-ха-ха

Коментирай

ъ

преди 8 години

Как така е оставила дете без баща? Убила е бащата на някого ли? Ако беше така нямаше ли да е в затвора? Бащите сами изоставят децата си, ако това е, което имаш предвид.

Коментирай

до проститутката

преди 8 години

Защо не питаш за някой мъж оставил ли е ненаебана жена в България? Тя е свободна май вече и има право да си прави каквото си поиска, точно както и всеки друг свободен мъж. Защо си толкова загрижен/а за сексуалният й живот? Теб какво точно те бърка и касае?

Коментирай

мислете като пишете, не вреди

преди 8 години

За да се хване тя с женен мъж не забравяй, че И ТОЙ трябва да се хване с нея. И кой излиза, че е жененият в ситуацията и трябва да му мисли? Май не е тя. :)

Коментирай

Фифи

преди 8 години

Ами някои мъже предпочитат курвите пред децата си. И бащите не са стока не мислиш ли? Разгонен пес с нищо не може да го вържеш, а ако не държи на семейни ценности и семейството си и Папата няма да го спре да се намуши при някоя сифилистична мутреса.

Коментирай

raya

преди 8 години

Нищо чудно, при положение, че в интервю е казвала, че МЕЧТАЕ да кара точно този модел кола... мечти, хаха

Коментирай

Гуца

преди 8 години

Тая и Тедуна Прасуна имат баш свински зурли....хахахахахах....гнусни свини

Коментирай

ужас

преди 8 години

Когато се споменава или загатва името на това нещо,е просто нелепо след това да се използва думата МИСЛИ.То,не може да мисли.

Коментирай

ужас

преди 8 години

На хората не им дреме кой сере в тая кофа.Говоря за тези които я осмиват.Разберете,че негативните и ироничните коментари по адрес на Николина Тъпото,не са породени от завист,злоба или интерес а са породени от факта,че е смешна и нелепа.Лъже като разпрана циганка (каквато е),поства чужди снимки представяща ги за свой,лъже за отношенията си с хора,лъже за живота си,и това без някой да я е питал,обработва си постоянно снимките и то нелепо,изказва се за хора които не я знаят,че диша.Смешното идва и от това,че лъжите и са толкова нескопосани и глупави (като нея),че биват разобличени след не дни,а часове.Как!!?? Как,да не се смеем и да не коментираме каруца която се представя за ферари,но успява да заблуди само себе си,че е такова.Това е жена с много тежки психични проблеми която сама се вре в медийното пространство и сама се прави за резил.Та,това не е интерес кой,къде и колко и го слага.Ние сме наясно,че е *урва,това е едно недоразумение на което няма как да не се присмееш.

Коментирай

Курвоооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооо

преди 8 години

Долна циганска проституткооооооооооооооооооооооооооооооооооооооо, шамари и само шамари за малоумната ти, извънземна ТИКВА! Боклук с боклук грозен! Приличаш на грозна и посърнала кадъна

Коментирай

ъ до фифи

преди 8 години

Абсолютно. Точно така е. Не жените са виновни в случая, че за някой е по-важно да си го завира в различни всяка вечер.

Коментирай

яеу

преди 8 години

Аз не говоря за нея. Тя ми е безразлична и ми е все едно какво прави или не прави, но коментарът ти е сексистки. Говоря по принцип, за мъжете и жените. А тя каква е, нито ме интересува, нито смятам да чета бесните словоизлияния на някого, породени от злоба и завист, който уж не я харесва, но няма нищо по-добро на което да посвети живота и времето си от това да я мрази и да мисли за нея.

Коментирай

до "ъ до фифи"

преди 8 години

Не съм много съгласна с теб. Да мъжете имат вина, но също ТОЛКОВА колкото и жените които им се предлагат. Мършолета се навира ТАМ КЪДЕТО ИМА ПАРИ, и то съвсем преднамерено. Изглежда Гришо, Плейн и Роналдо сега ронят сълзи......хахаххаххаха........Тяхната любима ги заряза......, а те горките дори не знаят хахаххахаххааа........

Коментирай

Fffff

преди 8 години

Поне си сверете информацията- имат само една дъщеря Естел

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.