Николета с горещо селфи по хавлия! И за щастие — халатът падна! (ФОТО по моцарели)

https://hotarena.net/intimno/nikoleta-s-goreshto-selfi-po-havliia-i-za-shtastie-halatat-padna HotArena.net
Николета с горещо селфи по хавлия! И за щастие — халатът падна! (ФОТО по моцарели)

Николета Лозанова подпали мрежата.

 

След като дни подлудяваше феновете със снимки по бельо и оскъдни дрешки, този път съблазнителката си пусна селфи от банята.

 

Естествено халатът падна, разкривайки изкусителните й моцарели.

 

Почитателите й не спират да въздишат в социалната мрежа, молейки тв водещата да свали халата.

 

Други пък си припомнят жарките й фотографии за мъжки списания в зората на кариерата й.

 

От известно време обаче Николета Лозанова е доста по-скромна. И съответно - още по-съблазнителна в очите на феновете си.

 

Разкривайки, макар и малко от знойния си чар, брюнетката предизвика невиждано вълнение. „Направо е ослепителна“, „Свали халата още малко“, „Невероятна си“, гласят още коментари на разпалени почитатели.

 

Вижте снимката с халата ТУК.

18 Коментара

хм

преди 8 години

Е, това не е нищо ново! Доколкото видях в последния брой на предаването изглеждаше така, само че не с хавлия, а с риза :) Тя просто си го търси....

Коментирай

Трол

преди 8 години

Един боклук,който всячески се стреми да се самоунижи и със зъби и нокти драпа да го наричат боклук.Това да искаш да те наричат помия,лайно,сп ермоядка,гнуснавище,тиня,кошница с болести......е не го разбирам,Николето!!Мислех,че си проста и неука,но ти си по-долу и от това.Гнусна мангасарка!!

Коментирай

2 гумени отпушалки за тоалетна отпред

преди 8 години

2 гумени отпушалки за тоалетна монтирани отпред - всеки път правя такава асоциация като видя гумените топки на тази проститутка. Да живеят силикона и фотошопа, ако ги нямаше направо ми е мъка какво щеше да показва и да прави горката...

Коментирай

Maria

преди 8 години

В този сайт определено ни пробутват ДВОЕН СТАНДАРТ. Дано тези, които "списват" статиите не живеят в заблуда, че са журналисти, а са наясно, че са СМЕШНИЦИ!!!

Коментирай

Петя

преди 8 години

Миндолето,силно се надявам тази снимка да е правена в тоалетната на лечебното заведение,в което си лекуваш шизофренията!?

Коментирай

mnogo krasiva

преди 8 години

Mnogo e krasiva. Za razlika ot onazi maimuna Asuna, deto vsichki vidqhte na snimkite ot Plazza kolko e stara i sbrachkana.

Коментирай

Vse edno i sa6to

преди 8 години

Da ne vidi ne6to ot Alisiq, poburkala se e or zloba sled snimlite na Alisia za koito tuk pisaha 4e vsu6tnost iskala da si pokaje novia silikon. I taka da e tq e pone intéressa za6toto rqdko se pokazva razgolena, za razlika ot gnoma koqto e na vsi4ki snimki sas zahapani burzo, razkra4ena ili po4ti gola. Po skoro si dosadna mili4ka dali s halat ili bez vse edno i sa6to predlaga6. SKU4NAAAA!

Коментирай

ха ха хааааааааааааааааааааааааааааааа

преди 8 години

Едва ли има по-точно определение от този коментар.. Разби меееее! ха ха аааааааааааааа Не мога повече ха ахааааааааа. Този коментар изби рибата във всички морета и океанииииии ха ха хааааа

Коментирай

има ли още някой да не е разбрал?

преди 8 години

Проститутка по работно облекло всекидневно си търси клиенти! И няма, как, кой? Не го ли разбра бе, простакесо долна, няма ли кой да те склати по тази кука картуна? Нямаш ли родители? За мъж се разбра, че вече няма да видиш освен да мине да избърше някой в теб и да стане , като мръсно коте и да си замине, а ти да гледаш с тъпия си и безизразен поглед в смрадта, която те оставя с овесена джука, лежейки , гнусна твар! На България и се повръща от твоите изкуствени срамотии. То не е плът човек да се наслаждава на тях, ти си цялата изкуствена- тяло, поведение, излъчване. Нищожество! Отврат!

Коментирай

така, така

преди 8 години

Явно бая е позакъсала от към зарядно за банковата си карта.

Коментирай

Очен лекар

преди 8 години

Имате спешна нужда от очила.

Коментирай

kokona

преди 8 години

Sedq,cheta i se chudq zashto pod drugite statii nqma komentari a tuk edin prez edin pishete i posle se chudite zashto tazi chovekopodobna maimuna e izvestna, E kak zashto zashtoto prodyljavate da i pridvate vajnost makar i s otricatelni komentari. Glupacite ste vie. Bih napisala svoqta kritika na drugo mqstono nqma da q prochetete ,zatova pisha tuk s negolqmo jelanie da pylnq heityrskata hronoka na perkulqsaloto govno.

Коментирай

Ха-ха

преди 8 години

Ако имате криви крака – сложете дълбоко деколте. (Кристиан Диор). Та и Николета Лозанова с кривите къси крака така... :D :D :D

Коментирай

Виктория

преди 8 години

Това е признак на огромно отчаяние. Липсата на обществено внимания я подтиква да провокира с полуголи снимки. На нея не й трябва мъж, а вниманието на хората. Обаче тя е еднодневка, хората не се вълнуват от полуголи джуджета повече от 20 минути.

Коментирай

Ели

преди 8 години

Ми като няма кой да я снима, ще си прави селфита..... Ех, мъка!!!!!!!!!!!

Коментирай

Kurwoleta Mineta

преди 8 години

Ha ha ha Groznata mirizliwa tziganka se izkapala.. Weche ne woni na razwalena sjomga.. Gnusno mjekashto djudje....

Коментирай

keristotel

преди 8 години

dobre e4 pone telefon ima ,da cykne nqkoq bedna snim4ica I nie da vidim bql halat

Коментирай

karizma

преди 8 години

tva e neiniq sait I tq sama si pishe komentarite vjdal sym q s nqkvi lakeiki okolo neq da go pravqt

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.