Николета с маникюр за 200 лева!

https://hotarena.net/laifstail/nikoleta-s-manikiur-za-200-leva HotArena.net
Николета с маникюр за 200 лева!

Плеймейтката Николета Лозанова винаги е държала много на външния си вид, напомня HotArena.

 

Водещата на предаването „Папараци” не пести средства, за да изглежда перфектно и посещава само най-добрите салони за красота в столицата. На всеки десет дни хубавицата отделя близо 200 лева за маникюр и педикюр, а за косата и екстеншъните й отива хилядарка, пише „Уикенд“.

 

Отделно Лозанова удължава миглите си и попълва веждите си с перманентен грим. „За мен само най-доброто!”, обича да се хвали ТВ водещата.

42 Коментара

и

преди 6 години

и мозък за 0 стинки

Коментирай

niki

преди 6 години

nikoleta poema k.. za 200 lv

Коментирай

деси

преди 6 години

Това годежния пръстен от Перукан ли е? хахах

Коментирай

sssss

преди 6 години

Тази пък не и ли писна да се хвали само с пари.Нито кариера, нито приятели, нито семейство, нито хора които да я обичат, нито някакви личностови качества, нито някакви постъпки заради които да я харесат.Едно голямо нищо.Дори на тия почивки дето ходи само себе си снима.Само басейни , гъзове цици телефони коли дрехи и козметики.Толкова ли бедна е била, че това да имаш малко повече пари и се вижда върха на сладоледа.И все едно в целия свят само тя има пари и другите се скъсват да и завиждат.Много тъпо и кухо парче, безинтересно и повърхностно.Даже тъп човек като Валери не можа да я изтърпи.И като хората я коментират точно заради тъпотията и, завиждали и.Е няма какво да завиждам на това Нищо.По-тъпа жена от тая няма.

Коментирай

PFFFFFFFFFFFFFFFFFF

преди 6 години

Никлузетка само във фейса е много наперена и лъскава. Иначе е такава невзрачна прегърбена мижитурка, че чак в началото не вярвах, че е тя. Ползва "само най-доброто", а изглежда като леля на връстничките и, които нямат нейните възможности. Не ми се мисли как би изглеждала ако не се подлага на всичките процедури по поддържането на "звездния" и имидж.

Коментирай

Тита

преди 6 години

Ама какви 200 лв. ма овца и 2000 лв. да отделиш тея ръце освен за чекии за друго не ти трябват.Само ми е чудно за черните цигански ръце нещо няма ли да си купиш?Миндил.Хайде хора да се обединим и да бойкотираме тъпите Хотлайнянци

Коментирай

Никиту М. къдравия

преди 6 години

Караджовската перука, близка позната на Малката перука и Голямата перука, на абонамент ли е в този сайт? Убивате се да превъзнасяте Николета-Дъртолета, ама вече излязоха десетина реколти по-млади и естествено готини гаджета :)

Коментирай

в

преди 6 години

Всъщност снимките й са типичните, които всички инстаграмки си правят. Не я е измислила тя тази "формула" и май е интересна, защото ми се струва, че я "следят" вече близо половин милион души. Така че явно е нацелила формулата и в момента от тази формула се изкарват пари - ако си правиш такъв тип снимки с такава обработка и си с такива операции и подобрения като нейните.

Коментирай

в

преди 6 години

Мозъка в стотинки ли се измерва? Или имаш предвид осребряването му? Тя си е осребрила друго вече. По-важното е все пак да си се осребрил. В днешно време повечето от хората, които живеят добре, не са постигнали този си стандарт с "мозък". Нито футболистите, нито филмовите звезди, нито музикалните идоли, нито моделите... Не МОЗЪК е това, което се цени. Така че защо се сърдим на нея, че не се блъска по някакъв невъзможен път да си постига целите, който така или иначе знаем, че не води наникъде. Или е по-удобно да се правим на ударени... Интересуват ни "умните" ли? Ако беше така, нямаше да влизаме в този сайт, ако ни се четеше за умни. Няма нужда да сме лицемерни даже и пред себе си.

Коментирай

:)

преди 6 години

Идеята на снимката и цялата изсмукана статия, не е маникюра, а пръстена :) Да се види, да се похвали .

Коментирай

ШИ ШИ

преди 6 години

БАБО НИКОЛЕТКЕ СУУУПЕРРР СИ МААА

Коментирай

МУУУХАХАХАХА

преди 6 години

Най-обикновен гел-лак, обаче Николина и слугите и обичат да преувеличават. В новинарските емисии постоянно казват, че това лято повечето хора ще избягват Турция за почивките си заради опасност от атентати и цените там са паднали значително, та в този ред на мисли като има много пари защо е отишла там, на най-евтинкото? Защо не Бора Бора, Сейшелите, Ибиса, а се е навряла в Турция, от която всички бягат? През крив макарон ще ги види пак тези места, един Валери я обичаше и и угаждаше, а тъпанарката не можа да го задържи.

Коментирай

xaxa

преди 6 години

Това е пръстенът, който Ася Вакарелска не получи и няма да получи.

Коментирай

ти да видиш

преди 6 години

Интересно кой и плаща на тази парцалеса. Та тя е тъпа като галош, необразована, издържа се от парите на бившия и мьж, каквото сегашния отпусне,и каквото падне от 10 минутното и появяване в ефир ;). Слаба ракия, ако знае как и се подиграват точно тия които имат хахаха, тази може само да замазва очите на съселяните си ;) кой не я знае какво шиле е и от къде е хаха НикУлетка банкнотата...и добре че са въпросните екстеншани че с това огромно оплешивяло чело тип площадка и тази рядка коса хаха.

Коментирай

баба Мравка

преди 6 години

–Бабо Мравке, де така? –Канена съм на свирня, или пък за тра-ла-ла!

Коментирай

ppp

преди 6 години

реклама за спонсори ли си прави всеки ден тц тц май няма такива

Коментирай

Anna

преди 6 години

„За мен само най-доброто!”, обича да се хвали ТВ водещата. Добре де,като е най -доброто защо някой пластичен касапин си е оставил ръцете като е правил този супер изкуствен бюст,който изглежда като две топки от оня евтиния сладолед...#hopelessnikoleta

Коментирай

eh

преди 6 години

....„За мен само най-доброто!”, обича да се хвали ТВ водещата.......eh, ama dalboko se samnqvam , a ti moje6 da si se hvalish ama kooolkoto si iska6, bezplatno e, taka che......drug vapros e koi ve4e ti obra6ta vnimanie...nikoi ,ta i zatova sama si se hvali6

Коментирай

..

преди 6 години

И в най-скъпите салони не взимат 200 лв за маникюр !

Коментирай

така е

преди 6 години

освен това добре направения маникюр с гел лак издържа доста повече от 10 дни

Коментирай

do в

преди 6 години

Ти не знам в какви среди се движиш, но тези успели хора които аз познавам точно с мозък са успели.И са далеч по-богати от тази гъзеща се утайка.Само че нямат нужда да парадират а си живеят живота.А тази успялата ако не беше един заблуден футболист да и купи кола и апартамент щеше да се навира в квартира и да се вози в градския.Дори един апартамент сама не може да си купи...успяла била.Затова ходи да преследва богати мъже, защото сама не може да си осигури стандарта.И то точно поради липса на мозък.А ако мозъка не се ценеше сега нямаше да го има компютъра на който пишеш за да гледаш гъза на николета.Защото някой е учил и го е измислил.А тази краде чужди пари за да живее добре, ако ще и 1 милион последователи да има в сайта на самовлюбените безмозъчни инстаграм, който е направен точно да си качват снимки такива, за да показват живота който им се иска да живеят .Но и мозъка измислил инстаграм е по-успял и богат от николета.

Коментирай

Покажете цялата снимка нагнилото да и видим късите крака

преди 6 години

Отрязали сте снимката за скриете късите крака на проститутката ви.Хора ДАЙТЕ ДАСЕОБЕДИНИМ И ДАБОЙКОТИРАМЕ ХОТЛАЙНЯЦИТЕ ПРОp323nДАЖНИ!!!!!!

Коментирай

Stefan

преди 6 години

Niama kak da skriete istinata Hotlainiaci van van van mahaite se i vie i dolnata vi prostitustka!

Коментирай

Mar

преди 6 години

Защо го пишете всичко това?! Да внушавате на наивни момичета , че тая има класа, която е недостъпна за тях защото са бедни? Ето това е момента възмутените да отговорим на ония вечно питащи: Какво ви е на правила, че я обиждате и й завиждате? Абсолютно всеки иска да живее добре, да е щастлив, да е красив, обичан и се стреми да го постигне. По пътя научава, че за това се искат ум, сърце, кураж и безброй други качества. И колко е ценно всяко мечтано нещо , купено със свои пари, които сам си изработил. Николета не само демонстрира високия си стандарт, тя злорадства, ехидства, губи мярка Което показва изключително тесния й хоризонт и примитовната й същност. А тия изказвания от сорта, че била кралица. Целуната от бог, осмото чудо на света, топът на топът, са си чиста патология, До такава степен да се самозабрави някой който не умее нищо, дори един чужд език не владее, други й пишат безумните текстове като този от днес ,че да си хубав било най- голямото отмъщение. Тя , моля ви се отмъщавала с какво, със скъпоплатената си твърде оспорвана ' изкуствена и абсурдна "красота" ! А този сайт ни показва скъпия маникюр, скъпия пръстен и удължените с Фотошоп пръсти на "кралицата" които ей сега ще дръпнат бикинките. Е това е кото най- обича българския народ!

Коментирай

Mar

преди 6 години

Тя , моля ви се отмъщавала с какво, със скъпоплатената си твърде оспорвана ' изкуствена и абсурдна "красота" ! А този сайт ни показва скъпия маникюр, скъпия пръстен и удължените с Фотошоп пръсти на "кралицата" които ей сега ще дръпнат бикинките. Е това е радва българския народ.

Коментирай

ani

преди 6 години

klozetke,I nai-dobroto ne te pravi 6to-gode simpati4na,za hubava izob6to da ne govorim! sabiraI beli pari za 4erni dni,4e nablijava starostta (prostitutkIte rano se izhabqvat). 6te te izritat otvsqkade kato mara otvarackata,na horata 6te Im omrazne da gledat debil s ve4no otvorena usta!

Коментирай

Хлебарката Клозета

преди 6 години

АМАН ОТ ТАЯ БЕ! ГОЛЯМ ПРАЗ КОЛКО ДАВАЛА ЗА ПЕРУКИ И НОКТИ. ЕЕЕЕЕЕЕЕ, НАМА МИРА ОТ ТАЯ МАСТИЯ. ВТРЪСНАЛА И СКУЧНА ДИ БЕЗКРАЙ. БАСИ ТЪПИТЕ СТАТИИ.

Коментирай

daеба

преди 6 години

Asq pone ne dosajda taka naglo navsqkade s razkra4i kato tozi gnida

Коментирай

ха-ха

преди 6 години

Е това на снимката ако е маникюрът за 200 лева - прецакала си се, николето, както винаги. Каква неувяхваща дебилност! Да излиза всеки път с еднотипни мурафети, да предизвиква с тях всеки път едни и същи подигравки и обиди, и за всичко това да си плаща солидно. Тази вЕрно е уникална. Уникален дебил. Може би след време ще се изучава в учебниците по психиатрия.

Коментирай

kari

преди 6 години

аз не знам колко пари отделя за маникюр и колко са перуки ама ако взема да отдели и някой лев за психотерапевт добре ще направи....хлопа и дъската на милата Парцалета ....чак на моменти я съжалявам ....

Коментирай

Деница

преди 6 години

То това ще и се върне претъпкано, един ден така ще я зашлеви животът, че ще се чуди откъде и е дошло. Рано или късно всеки си получава това, което е заслужил. Помним как се подиграваше на Алисия, че е стара, а вижте сега Николета, изглежда като леличка. Така и с парите, сега се фука, че харчи много, но и това няма да е вечно. А хората, които наистина имат не се хвалят вижте Бербатов, Григор Димитров, Ивет Лалова и още много. Никога не съм чула и видяла да се хвалят с марки, апартаменти, къщи и коли.

Коментирай

WTF

преди 6 години

Да живееш в апартамента на бившия си съпруг, да караш колата му, да живееш от издръжката на дъщеря си и да се хвалиш, че имаш пари?!? Разбирам да е работила, да е спечелила всичко сама, ама така... Не вярвам в Бтв да и дават повече от 2 хиляди заради нелепото и клатене и ръкомахане. А и новите собственици от есента я махат, вече е сигурно. Всичко при нея е лъжа, нито е красива без фотошопа, нито е богата без подаянията на Валери. Съдейки по вечно нацупената и мутра, когато не я снимат, не е и щастлива.

Коментирай

:)

преди 6 години

Всички можем да плюем Алисия, но там поне се знае,че изкарва голяма част от парите си сама и не парадира с това. Постоянно има участия, прави нови проекти .. Отделно не натрапва как сина и носи скъпи дрехи и не го е превърнала в рекламно лице за да бъде актуална.. А честно казано не смятам, че Валекрко е по-малко сладък, или че Алисия го обича по-малко отколкото Николета Никол. Николета няма необработена снимка и не мога да си обясня, когато всички ние я видим на живо и осъзнаем,че не е това за което се представя .. Не осъзнава ли,че е смешна и живее измислен живот ?

Коментирай

ам

преди 6 години

Тотално посмешище, клоун и шут

Коментирай

pipi

преди 6 години

Ако беше такава богаташка, нямаше да си пишеш сама статии и то за някви кирливи 200 лв.

Коментирай

tcttc

преди 6 години

Някой хора се хвалят с ум, постижения и знания, а това същество с маникюр... Отвратена съм! Истински! Николето, правиш красивите жени (за каквато тук всеки ден те представят) за посмешище и ги принизяваш на нивото на хлебарка!

Коментирай

неизвестна

преди 6 години

Според мен това изобщо не е нейната ръка, пак краде чужди снимки

Коментирай

jalko...

преди 6 години

jalko, che dori i nai-dobroto na pazara ne moje da pomogne da izglejda shto-gode dobre...

Коментирай

да

преди 6 години

Да питам само , тая мърша като от години чака да се събере с ники що замина на почивка , щот да не си личи как не й обръща внимание ли , умира от яд че ники не иска да се снима с нея както се снимаше с алисия която беше неговата истинска любов

Коментирай

DIiana

преди 6 години

az dosega negoduvah sre6to Nikoleta Lozanova .......sega iskam da i kaja reee tazi MAAGI BAGER OFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF e boluk NIKOLETA E SUPERRRRRRRRRRRRRRRRRRRR NE POZVOLJAVAJTE NA TOZI BOKLUK DA VLEZE OOOOOOOOOOONIKOLETA

Коментирай

опа...

преди 6 години

Така е, Николетке, най- доброто за теб ( макар че и от него не виждам резултат)- като не е дал Господ!

Коментирай

Lozanova oficial

преди 6 години

+неизвестна Моя,моя е

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.