Николета се стопи! От мъка ли избяга от България? Пусна тайнствено фото, ВИЖТЕ ГО

https://hotarena.net/laifstail/nikoleta-se-stopi-ot-maka-li-izbiaga-ot-balgariia-pusna-tainstveno-foto-vijte-go HotArena.net
Николета се стопи! От мъка ли избяга от България? Пусна тайнствено фото, ВИЖТЕ ГО

Николета Лозанова отново забегна в чужбина и както последните пъти – отново не съобщи къде точно отива. Пусна дори тайнствено фото в социалните мрежи, с които втрещи феновете си, видя HotArena!

 

На въпросната снимка водещата на „Папараци“ изглежда като анорексичка. Не че досега е била дебела, но вече е плашещо кльощава, констатират почитателите й.

 

Тук възниква въпроса дали заради нещастна любов Ни Ло е заприличала на вейка?

 

Откакто със съпруга й Валери Божинов нещата куцат, плеймейтката непрекъснато си организира пътувания извън България, за да крие мъката си.

 

През това време, обаче, Валерко го удря на нощен и охолен живот в София. Всяка вечер футболистът „тренира“ до късно в различни чалготеки, разказват очевидци.

26 Коментара

ай сиктер стая бе

преди 8 години

Стига вече с тая бе! Коя е тя и защо постоянно я бутате на хората????? Анорексичка била, от мъка избягала пак манипулации и чудо. Къде са и "обожателите" сега като я заряза мъжа и, къде са и "приятелите", защо всички се отдръпнаха, защото е много хубава?! И от телевизията искат да и бият шута, тая вече е толкова отчаяна че се чуди с какво по интересна да стане, но става само за поредната порция смях! Преди се спукваше да обижда Алисия и малкия Валерко сега всичко и се връща на кратуната, че тя е и в доста по неизгодна ситуация, интересно като я изхвърлят от БТВ с какво ще се издържа!

Коментирай

pppp

преди 8 години

Сигурно,пaк придружaвa богaтaши зa по 4 хиляди нa ден,в кaчествотa си нa преводaчкa де :D:D

Коментирай

и още нещо

преди 8 години

Първо ако не пусне фото няма да е тя..та нали с това е известна, със селфитата си. Второ с какво извинете е втрещила , с какво по точно и какво е това "втрещила ". Трето Алисия преживяваше доста дълго и тежко раздялата си с Валери Божинов, та не виждам тази жена сега на какво се надява. Че е отслабнала си е неин проблем, къде ходи също. То е очевадно че не може да се оправи ако няма спонсор, а явно го е позакъсала от към..

Коментирай

lili

преди 8 години

никоуета май е с ники михайлов там вижте им последните снимки във фб сякаш са от едно и също място

Коментирай

смях,смях

преди 8 години

Ама тя НИКОЛИНКА не е в чужбина снимката е от КАРАДЖОВО скрила се е горката от големия си резил и срам, дето го размахваше, че е най-щастливата съпруга, ама в някой друг живот за сега е изоставена, нежелана и недолюбвана от съпруг ? и от любовници! и всеки казва "ТИ Я ВЗЕМИ!", ама никой не я Иска? горката ВИП "ПЕРСОНА?" А СТИГА БЕ - КАКВА ПЕРСОНА Е ТАЗИ ПОВЛЕКАНА?... ЦИГАНКАТА ОТ С. КАРАДЖОВО? ПРОСТА, НЕОБРАЗОВАНА И НЕМАРАЛНА!!!

Коментирай

!

преди 8 години

Мда, не е лесно да удариш дъното. Излиза, че не тя а Божинов е бил голямата работа във връзката им. Всичко се е крепяло на него, и най вече финансово. Сега изведнъж тази жена наникъде. Виждам обаче голяма разлика при нея и Алисия, тази уж отслабвала от мъка ,криела се от не знам си какво, май по скоро от резила си, докато Алисия се беше свила като в черупка, и вместо да обикаля като бясна из баровете като Лозанова на която и емного видители мъчно, то Алисия просто се отдаде на песните си и сина си. Еми как да не искаш да си върнеш такава жена, а Лозанова май по скоро е яд, че не може вече нищо да направи и Валери е тотално не контролеруим, а не че толкова и е мъчно ;). А и това рокле вече май сме виждали.

Коментирай

до Lili

преди 8 години

Иска и се! Или на теб да правиш интрига.. но не ти се получава.Tрабанта отдавна се скльока там... ха ха хаа

Коментирай

Мдааа позна

преди 8 години

Да ,Цветелина Янева има участия покрай баловете, а тя придружава ШИШИ в чужбина на командировките му. Тя отдавна е в графа "анорексичка" Другите , ако са слаби по природа, тази се стопи , за да прилича на тях. ха ха ха Заприличала е на жаба в действителност , ако я видите. Ниска, анорексична, съсухлена, черна, сбръчкосана и посърнала кожа. На нищо бе прилича, видях е в чалготека в Пловдив

Коментирай

Не знаех, че от мъка се е*бе със всеки срещнат спонсор за пари

преди 8 години

Брей, да взема и аз ли от мъка да забегна по Дубай?!? Голяма мъка, не може да си го слага навсякъде с всеки.... сигурно е пак от мъката ....ха аха хаааааааа. Продуцентите и, добре и затварят устата да не говори с почивки, тоалети и каквото пожелае. А , си отвори устата, а изгоряха "дамите ' им. Големи дами и те имат---- а ла Николета Лозанова, затова и я наеха в предаването, да си я менкат , а и тройчици са си правили често. Стига с тези боклуци, че вече на хората им се повръща

Коментирай

до Lili

преди 8 години

Наистина ли си мислиш, че Николай Михайлов е токова прост? Иска ти се май на теб, но няма.

Коментирай

do Lili

преди 8 години

Алисия тази вечер е в Турция, а Ники вчера му беше последния мач от първенството.... Следващото участие на Алисия, е чак на 6 Юни...Това, да ти говори нещо?

Коментирай

ха ха. s Niki..." Иска ли ти се".... има песен такава! Блажени са вярващите!

преди 8 години

ХАХАХА ТЯ БЕШЕ И С ГРИГОР ДИМИТРОВ ХА ХА ХАА ДОБРЕ, ЧЕ ФАНТАЗИЙТЕ Я КРЕПЯТ, ЧЕ ДОСЕГА ТОЛКОВА ОМРАЗА ХВЪРЛЕНА ПО НЕЯ ДА Е УМРЯЛА, АКО БЕШЕ НОРМАЛЕН ЧОВЕК. А снимката на Ники е от Бурса, за сведение само....

Коментирай

Много е грозна тая неграмотната

преди 8 години

не стига че е проста ами е и крива в лицето и пак е засмукала бузите хахаха грозен ген носи свинята

Коментирай

MAIA RYSEWA

преди 8 години

BE KOI SE INTERESYWA OT TAZ MARLA TAPA I GROZNA...KO SE WRE SAMO....DOSADNA TRAWESTITKA....

Коментирай

Предлагам

преди 8 години

Предлагам да й казваме вече "Селфиета". С тези селфита направо се е вманиачила. Все пак я разбирам - като няма кой да я снима, какво друго й остава... Относно тена - спокойно вече може да мине и за негърка. Не мога да разбера обаче защо устата й е вечно в такова неестествено положение?

Коментирай

xi xi xi

преди 8 години

Отслабнала била от мъка. Не може да се праска и да си вее байрака насам , натам. Отслабнала е от порене!

Коментирай

до Lili

преди 8 години

А, да ти е минавало през ума,че Алисия е в Бурса тази вечер, а Ники вчера му свърши последния мач. Както и това, че снимката на Михайлов е от Бурса?

Коментирай

до Lili

преди 8 години

А, да ти е минавало през ума, че Алисия е в Бурса тази вечер, а Михайлов вчера му беше последния мач от първенството? Снимката на Михайлов е от Бурса, само за сведение.

Коментирай

Мдаа

преди 8 години

А, да ви е минавало през ума, че Алисия е в Бурса тази вечер, а Михайлов вчера му беше последния мач от първенството? Последната снимка на Михайлов е от Бурса, само за сведение.

Коментирай

....

преди 8 години

Да, но някак си Курволета и Свиркулета по и отиват ...хи хи хи

Коментирай

ahaha

преди 8 години

Не е от мъка отслабнала, а от злоба. Горкия Божинов,къде се нахендри с това чучело. Нищо ново не може да предложи вече,освен да се кълчи по гащи и сутиени в клиповете на чалгарите...

Коментирай

ggg

преди 8 години

vbox7.com/play:d8cb5c15

Коментирай

gledaite nikoleta v toq klip

преди 8 години

vijte kolko e jalka da se sublicha gola zaradi edno hapche i kak filosofstva na temata sex muahahahhaha

Коментирай

ВВВВ

преди 8 години

НИКОЛЕТА КАТО НЕ СЕ ПОКАЗВАШ ВСЕКИ ДЕН МИ СТАВАШ МАЛКО ПО-СИМПАТИЧНА, ПРОДЪЛЖАВАЙ В СЪЩИЯ ДУХ И МОЖЕ БИ ВЕЧЕ СЛЕД ВРЕМЕ ЩЕ ЗАПОЧНА ДА ТЕ ХАРЕСВАМ...

Коментирай

ха-ха

преди 8 години

Да,де Ася ще пее на плейбек в Бурса ,ама и Виктор е с нея!

Коментирай

Петя

преди 8 години

Мале, колко черна е станала.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.