Николета стана рекламно лице на американски продукти за коса

https://hotarena.net/az-jenata/nikoleta-stana-reklamno-lice-na-amerikanski-produkti-za-kosa HotArena.net
Николета стана рекламно лице на американски продукти за коса

Николета Лозанова след Италия и България успя да покори и Америка, узна HotArena.

 

Водещата на „Папараци“ бе забелязана от създателите на американски бранд за козметика и покани нашенката да му стане рекламно лице.

 

Има два вида сексапил, вроден и изграден! Вродения си го имам, изградения се отразява в косите ми, а те са стилизирани със Sexy Hair!

 

За мен е удоволствие и чест да бъда лице на американския бранд и да представям продуктите им, бидейки себе си! Техният, а и моят слоган са еднакви, а именно: Have affair with your hair!“, похвали се Ни Ло.

36 Коментара

хахаха

преди 8 години

тя и в клип на Akon се беше снимала, ама хайде. Плаща ви да пишете страшни щуротии...

Коментирай

браво

преди 8 години

Евала. Успява да печели от известността си в България.Била рекламно лице на какво ли не в България. Но щом вече става дума за чужд продукт това си е успех.

Коментирай

ха хаааааааааааааааааааааааааааа

преди 8 години

И как покори Италия, Америка точно , че не мога да се сетя, за България вече знаем? С продукти продаващи се в България ли? Гаргара ли си правите с нея?

Коментирай

ХотАрена

преди 8 години

Да нямате предвид рекламните и снимки с голия гъз във водата на Рефан и снетата от рекламно лице на италианските бебешки колички? Е, сега сигурно ще пожъне същия успех и с американските продукти , които ще се продават в България. Ха ха ах Да, именно чрез един от многото и ебачи Венелин Кондаков, който ще използва тази козметика за коса е наел неговата играчка( знае се , че е семеен) Николета Лозанова за рекламно лице. ПОКОРИ ИТАЛИЯ, БЪЛГАРИЯ И СЕГА АМЕРИКА. БОЖЕ, КАКВO ГРЪМКO ЗАГЛАВИE ЗА ЕДНА НИЩО И НИКАКВА ПРОСТИТУТКА!?!

Коментирай

1

преди 8 години

Какво направи бе? Направо ги уби момиче. Продължавай все така напред и нагоре!

Коментирай

joking

преди 8 години

Алооо, ХотЛайнена още не видели продукта , а вие подехте рекламата и.! Колко ви плаща да я рекламирате, тази пре-употребена, застарелата и увяхваща проститутка?Тази жена друга стойка и поза не знае и не умее. Както винаги отворената и увиснала конска джука, както и разкрачката. Вечната поза- "" УМРЯЛА о(Ф)цЪ""

Коментирай

Рекламата на продукта: "От всяко дърво свирка не става, Николета само за свирка става! """

преди 8 години

Тя с каквото се е захванала и с когото се захванала, до сега все го е опропастила и затрила. Никой не очаква и тук да "Увари боба." Колкото и да я набутват и лансират тъпкачите и , и имащите интерес от нея -не върви. Просто не лепне! За нищо не става и е въпрос на време да го разбере и тя самата. РЕКЛАМЕН НАДПИС НА ПРОДУКТА: "От всяко дърво свирка не става, Николета само за свирка става!

Коментирай

миндил

преди 8 години

Рекламно лице се става с дадености, а тази коза има два косъма на главата си и ги реши на среден път като п*тка. А , тази перука ще и пречупи врата. Добре, че не и снимал бг фотографа късите и криви крачета, че със сигурност американския представите , ако я види в действителност ще му се избие всякаква представа за модел. Ниска , набита и в гъза развита. Ни кръст майко, ни половина! Равна и еднотула! И двете изкуствени топки както винаги на показа. То друго няма и какво да покаже. сакън да не и зададат американците някой въпроси, че там вече ще изяви езиковите си способности и интелект, та направо ще ги шашардиса. Такова тяло на модел едва ли някога е виждано в международния обмен. Какви естествено красиви момичета с естествено буйни коси има, да ти падне шапката и да ти се завие свят. Аз лично познавам такова. Този миндил и лилипут са го премятали наляво и надясно в нет пространството до повръщане.

Коментирай

поправка

преди 8 години

някой въпрос, а в случая въпроси е - някои

Коментирай

ДА

преди 8 години

Миндил без талия, с напукана долна джука, безизразен поглед, съсухрено и сбръчкосано , като стафида, късокрако и кривокрако и всичко изкуствено по нея ... БЕЗ грам интелект и безчет минетa... Що е то? '''МОДЕЛА'''-Курволета Лапнипишкова, България

Коментирай

Ивет

преди 8 години

Как ще рекламира тази циганка продукти за коса, като няма такава?? Цялата е фалш и операции.. дори талия няма, а се нарича жена, че и модел 1.40 висок... о, леле мале.. а как рекламираше само детски колички с извадения силикон напред и хагъзена.. объркала се е , че е на другата работа, горката

Коментирай

hukata mykata

преди 8 години

HAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAH

Коментирай

лили

преди 8 години

това бюстие или там каквото е кога ли ще го свали от себе си ?

Коментирай

Ha-haa-haaah, ей много ми е забавна тая

преди 8 години

OMG! И къде го рекламира? - Във Фейсбууууук :)))) Ха-хааах-хааах, намерили кой да вземат, ха-ьаха---хаххахааааахааааа.... OMG, Покорила Америка и Италия???? Ха-ха-хаххааааа. Само в малоумната й тиква може да ги е покорила :))))) Ай сиктир с тая тъпа плешива овца. Добре, че са ПЕРУКИТЕ и екстеншъните, дето не си ги сваля от тиквата и големия брат ФОТОШОПА, без който не може да диша, иначе истината щеше да лъсне.

Коментирай

Ha-haa-haaah, ей много ми е забавна тая

преди 8 години

Кефиш яко. Изби рибата :)))

Коментирай

Haide, stiga ste ni smiatali za glupatsi

преди 8 години

Tova, che reklamira produktite v BG, ne oznachava, che e pokorila America. Tia i Borisa uj beshe reklamno litse na Cavalli (a se okaza, che e izbrana da gi reklamira v magazina, v koito se prodavat v BG). . Da da, ama ne, Nito Nikoleta, nito Borisa imat danni za model. Dali Big Sexy Hair znaiat za Nikoleta? Te li i plashtat da e chast ot reklamnata im kampania? Edva li... Nai- veroiatno, kakto i za kolichkite Cam, gi reklamira v BG. Koeto vaobshte ne oznachava, che e reklamno litse na brand-a.

Коментирай

hahaha. smeshkiiii

преди 8 години

Bg predstaviteli/vnositeli na Big Sexy Hair, mogat da si vzemat koito si iskat za reklamno litse- vkliuchitelno i Penka Karibskoto Tialo ili Anita Meizer. Ako, obache vidim niakoi ot tezi psomenati krasavitsi ili Nikoleta v mejdunarodna kampania ili v USA, togava veche govorim za reklamno litse na produkta. A do togava... haide, goliama duma ne kazvaite, che e rklamno litse, kolkoto se beshe snimala v klip na Akon i Wizz Khalifa

Коментирай

...ama si takava smeshnitsa, nikoletooo

преди 8 години

nikoletke, stiga mi shtraka minusi. Istinata boli. ia priznai, v los angeles li ti zabeliazaha vrodenia sexapil, dokato se pecheshe na venice beach ili v malibu? ili v diskotekite?

Коментирай

:D

преди 8 години

v Los Angelis sa q videli ot samolet daje kolko e krasiva i seksi... vypreki che polovinata strana znae, che e pylno durvo v legloto, tq s neverotniq si seksapil kompensira :D

Коментирай

професионално изкривяване казваш :)

преди 8 години

xa xa xaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Коментирай

съгласна, само малка поправка

преди 8 години

Бориса е висока 1,80 см- поне има данни, и малко нещо в главата , тази е лишена от каквото и да било и най -вече асансьора не отива до втория етаж, както казва Светлана ха ха ха.

Коментирай

ох, не нмога повече

преди 8 години

Не бях се смяла със сълзи от дълго време така. Е, днес се посмях от сърце и със сълзи.

Коментирай

a question

преди 8 години

Аз така и не разбрах: на кой Американски бранд е станала лице??? ха ха ха хааа Това , Sexy Hair e салона на Венелин Кондаков -коафьора, чийто професионални и сексуални услуги ползва Курволета. Моля, за отговор!

Коментирай

laura

преди 8 години

Hey, privet ot USA. Tuk naistina ima brand za kosa na teche Big Sexy Hair, koito se prodava v drogeriite, tip DM. I vaobshte ne e exclusive I sksp, kakto obicha da natiakvam Nikoleta kozmetikata si. No sas sigurnost ne e litse na branfa. Ne se uchudvam, ako salonat na vaprosniat bras nat narochno e s bil imeto za da tarsi asotsisia s Big Sexy Hair. .

Коментирай

Uha:)

преди 8 години

chujd produkt, koito se prodava v bg i proizvoditelite v usa haber si niamat za tova koi go reklamira v bulgaria. po- vajnoto e ironiata v sluchaia- pleshiva tikva, izvestna s tova, che nosi peruki i extensioni, reklamira produkt za kosa. Haha. Da go reklamira s Niki Mihailov, Dony i Funky

Коментирай

Trol

преди 8 години

И каква е тази марка/бранд??Никому неизвестна? Нещо като шампоани ТЕО в Австралия,примерно. Хахахахахахахааххахаах...ох много смешнооо.

Коментирай

Смях

преди 8 години

Само се вижте колко коментара сте избълвали по темата - сами помагате да я обсъждат постоянно :)))) Не забравяйте, че за тази дама лоша реклама няма- важното е да я споменават в медийното пространство хаха, няма значение с лошо, или с добро

Коментирай

До: ох, не нмога повече

преди 8 години

Ако искаш да се посмееш здраво, прочети в този сайт и "Николета и приключенията й в Милано" и коментарите. Смехът със сълзи е гарантиран :)))

Коментирай

:)

преди 8 години

Мисля, че всяка самоуважаваща се дама не иска да чува за себе си колко е евтина и всички да изброяват сексуалните й партньори навсякъде (а те не са 1 или 2ма). Така че, ако Николета беше истинска дама, щеше да има някакво самоуважение и да се скрие някъде, защото хората само я обиждат. Превърнала се е в критерии за "евтино поведение" и "проституция". Аз подобнен човек не бих лансирала, защото рано или късно всички ще са прекалено отвратени от нея, дори и да гледат предаването, което води..

Коментирай

Още смях

преди 8 години

А освен това, ако беше дама нямаше да изневерява на мъжа си, нямаше да поръчва смешни статии срещуу Алисия, Преслава и всяка жена, с чиито мъж или приятел е преспала!!!! Ако можеше сигурно и Цветелина Янева щеше да нападне, ама явно не може. Цяла Б-я я мрази, защото е курва. А особено Преслава е голяма любимка на народа. Къде е тръгнала Николета срещу Преслава?? .. Каква дама е тази интригантка? Тя е обикновена злобна курва!

Коментирай

Самара

преди 8 години

Еми то на Никволета косището е изкуствено. Тя има 3 косъма и половина. Може да рекламира простотията и срамните бълхи, гниди,въшки, хлебарки,червеи и прочие. Пумярка

Коментирай

kat

преди 8 години

O4akvame s netarpenie sledvastata novina - Nikoleta pokori KOSMOSA!!!

Коментирай

Veni

преди 8 години

Ха-ха-хаа. Много точно казано :)

Коментирай

Н //)) О

преди 8 години

Средния пръст със_е екстеншъна го е навирила... за тия, които не я харесват !!! Голям смях ей..)))

Коментирай

maia rysewa

преди 8 години

polydia idiotkata....pak e sanywala ne6to....koi te znae be...prostakeso...ko reklamno lice beeee.....a moge...i da si....na niakoia psixo bolnica...moge....

Коментирай

никлозета

преди 8 години

ама КОЙ й пише на тая изреченията?? прозира тъпота отвсякъде

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.