Николета свали всичко от себе си и получи отговор: Ти си най-красивата! (Ако не вярвате вижте това ГОРЕЩО фото)

https://hotarena.net/laifstail/nikoleta-svali-vsichko-ot-sebe-si-i-poluchi-otgovor-ti-si-nai-krasivata HotArena.net
Николета свали всичко от себе си и получи отговор: Ти си най-красивата! (Ако не вярвате вижте това ГОРЕЩО фото)
Николета Лозанова пак нажежи страстите с последната си снимка в социалната мрежа, видя HotArena.

С нея красавицата пожелава лека нощ на феновете си с парче на Джъсъин Бийбър: „Let\'s set each other\'s lonely nights Be each other\'s paradise“ (Нека запълним един на друг самотните нощи.Нека бъдем един за друг рая.)

На преден план изпъква част от апетитното дупе на Николета, а палав надпис над огледалото сякаш й нашепва „you аre beautiful“ (ти си красива).

Това предизвиква въпроса, дали водещата на „Папараци“, забравя, че е красива и се налага огледалото да й го напомня. Или просто като всяка жена е в плен на суетата.

Харесва ли ви снимката в галерията?

30 Коментара

Смях на парцали!!!

преди 7 години

Рядко си позволявам да коментирам хора, които не ме засягат, но тук няма как да подмина хвалебствените приказки по адрес на Николета, които 101% не отговарят на действителността и затова са солидно подплатени с парички! Въпросната девойка я видях в Галерия Мол /София/ в неделя! И ако щете ми вярвайте, подминах я, просто защото не я познах. След нея се обърнах с опулени очи само за да се убедя, че това е прословутото джудже - идола на всички кифли в България - неземно красивата. Обърнах се, само защото познах детето й Никол. Ниска, не дребна, уточнявам ниска - с къси крака, прикрити зад широко долнище. Носеше огромни очила, въпреки че в мола слънцето липсва, просто за да прикрие "естествената си красота" разбира се. С един потник който и прикриваше задника дори - тотална повлекана. Ако всички, които я боготворят я бяха видели на живо, а след това на снимки КАТЕГОРИЧНА СЪМ, нямаше да повярват, че това е един и същ човек. За пореден път се убеждавам колко лесно се манипулира образа на публичните личности в България. Едни виждаме, но всъщност.... коренно различни.

Коментирай

Смях на парцали!!!

преди 7 години

"личности" в България. Едни виждаме, но всъщност.... коренно различни.

Коментирай

KAmelia

преди 7 години

LUBIMKATA MII

Коментирай

Miss_88

преди 7 години

Nikoleta iskam samo da ti kaja che ne e nujno nqkoi da ri kazva kolko si krasiva zashtoto sum sigorna che ti go znaesh i osiznavash.Da jenite ti zavijdat,no mujete te obojavat.I ne samo vsichki moo priqtelki mechtaem da te vidim i da te gushnem

Коментирай

ШИ ШИ

преди 7 години

НЯМА КЛИЕНТИ НЯМА МЪЖЕ ЗА ТОВА ПРОКЛЕТО ДЖУДЖЕ

Коментирай

V1

преди 7 години

kolkoto i reklama da i pravite balacite svar6iha . vsi4ki maje biagat ot ku4kata kato ot PROKAZA

Коментирай

БЛИЦ

преди 7 години

ТОЧНО В ДЕСЕТКАТА БАТ ВАНКО

Коментирай

МУУУХАХАХАХА

преди 7 години

Горката, толкова е изпаднала, че вече няма накъде. Валери и Биляна искат дете, Алисия има мъж, а тя дреме сама като пуйка и пише по стени и огледала колко е красива СМЯЯЯЯХ. Дори братовчедка й Силвия й се присмива зад гърба. Жалко женище с психично разстройство, някой ден и Николче ще избяга от нея.

Коментирай

Никъуета низъминимътъ

преди 7 години

Плъштйти и шъ мъ гъшкати кулкуту искъти. и шъ праити квуту искъти ощи

Коментирай

Потрес

преди 7 години

О, Боже! Как изобщо успя да прочетеш статията?!

Коментирай

Хихи

преди 7 години

Ахахахаха.

Коментирай

о

преди 7 години

Защо човек трябва да си сваля очилата на публично място? Скъпите, хубави очила освен да предпазват от слънце, са и аксесоар, да знаеш. И в никакъв случай не безпокоят очите на място с изкуствена светлина. Хората ги носят просто за да се дистанцират от околните и от света, не непременно, за да крият нещо, така че не се филмирай излишно. Иначе и аз й се чудя след като е толкова горда от себе си и се смята толкова красива, защо само по снимки се носи секси, провокативно, разголено и т.н., а на улицата всеки пише, че я вижда раздърпана. Дори и Ирина Тенчева, Азис, Нанко 1, тя самата, а и много други хора нейни познати са казвали, че тя така ходи винаги. Нещо не се връзва наистина.Както и не ми се връзва как така ти толкова си се вглеждала в детето й, че чак го разпознаваш като го видиш. Мен пък въобще не ме вълнуват хорските деца и абсурд да им помня пък и физиономиите.

Коментирай

Ели

преди 7 години

М да, мъка... До къде я докара Николетке, да общуваш със собствения си задник чрез огледалото. Всъщност не е нужно да ни напомнш, че си задник. Знаем го отдавна.

Коментирай

мдаа

преди 7 години

Знаеш ли, понякога хората инстинктивно виждайки на улицата познато лице , а то няма начин да не е познато, след като не минава и ден без да я наврат на хората в очите от всички жълтите сайтчета. И едно и също. Гола до кръста или с надупена , ако не надупена , легнала с вирнати крака чисто гола. И това тук в този сайт го намират за красиво, естетично и едва ли не всичко живо умира , като я види. Жените от злоба , мъжете екзалтирали. Що за комплекси и извратена представа за хубост? Жълти сайтчета, Николета сме я виждали ако не стотици, то десетки пъти и много добре знаем какво представлява. Няма нужда да се хабите да и вдигате и без това маниакалното его и избивате комплексите. Да, точно комплекси! Една жена , която е уверена в себе си, в красотата си, в способностите си, нито има нужда да се показва , нито доказва. Тя е емблема и етикет с името си. Не може да си проститутка от 13 годишна, да преследваш само богати мъже по света и у нас и да нямаш и елементарно образование и култура... и ред други неща и в същото врем да се имаш за образец. Пародийно е и граничи и не само с психични отклонения. Жените етикети за споменатите неща по света се знаят, но това не е Николета. Това нейното е чисто комплексарщина , точно по тези причини, защото знае, че е никоя. Просто никоя! A, това, че я лансират няма нищо общо с посочените неща.

Коментирай

мдаа

преди 7 години

... и ред други неща и в същото врем да се имаш за образец. Пародийно е и граничи и не само с психични отклонения. Жените етикети за споменатите неща по света се знаят, но това не е Николета. Това нейното е чисто комплексарщина , точно по тези причини, защото знае, че е никоя. Просто никоя! A, това, че я лансират няма нищо общо с посочените неща.

Коментирай

do Mineta

преди 7 години

Тази пак е влязла в някакъв филм, че някой ( в случая Перукан) е лудо влюбен в нея и вече фантазии чак халюцинации получава. Николетке, ако Перукан се ожени за теб, а ще се омъжа за Брат Пит. Запомни го! НИКОГА! Ти там отдавна си прочетен вестни, а сега шанса ти е кота 1000 под 0%. Само може да ядеш мазната му опашка и да прелиташ , както винаги и в твой стил от хуй на хуй, от тук до там и така до като хептен се скльокаш. А, то както виждам няма да е далече. Вече си дърта пастърма ставаш на 30 лазарника и едно теле до теб, което за нашите ширини си е проблем в манталитета. Просто не вървиш. И , ако беше типаж, данни и красота да са та наели от световните модбни агенции. А ти никому не известна по света , един парцал, който го прехвърлят и преупотребен от години , изритам и от собственият ти съпруг, без грам образование , език и стил не се ли виждаш, че за нияо не ставаш , освен за подигравки и бърсалка.Ебат и бягат. Певицата Валери я напусна, но на теб ти би шута по на-грозния начин пред цяла България, и с грозни думи, което и за нея не го направи по този начин. Всеки ебе и бяга. направи си извод, но нямаш с какво. Иска се и акъл, не само изкуствена, състарена, преупотребена плът.

Коментирай

парцал

преди 7 години

Дрехите, с които Николета се снима са рекламни от брандове, които рекламира конфекцията им, а тези който са на Плейн също са от бутика му с такава цел. Тя е една гола въшка, лапаща таратанци и голи смокове, тъпчещи я във всички дупки курветина, вече им омръзнала и хората се чудят , как да се отърват от нея. Но , понеже е безумно нахална и нагла и преследва мъжете саема, накрая те по най-бруталния начин и бият дузпата и теглят басмата. То хм тъпо, хем нахално! Нагло! Пази Боже, такова да ти се нататрузи на главата! Хареса ми как я хвана Плейн за гадже, Роналдо, Гришо, Шиши и безброй и безчет....сама кучка в пустинята. Така ще си умре сама ...с клиентите и тъпкачите само за борбите ха ха Парцал!

Коментирай

fuck

преди 7 години

mi vidiqh go, ama pak ne vqrvam ...

Коментирай

преди 7 години

Хахааа! Нищо ново под слънцето :) Госпожата пак е тръгнала на лов за спонсори. Дали някой ще и се върже?

Коментирай

567

преди 7 години

Gnusna ciganka

Коментирай

maia ryseva

преди 7 години

basi tapia boklyk....

Коментирай

Психолог

преди 7 години

Жената страда от комплекси, затова този надпис й виси от години в банята да си го гледа. Фотошоп тук, фотошоп там, но от истината няма как да избяга...

Коментирай

Смях на парцали!!!

преди 7 години

Ако искате ми вярвайте, ако искате не ми вярвайте, за мен е абсолютно все едно. Не ми е цел в живота да ви доказвам Н.Л колко е зле, или когото и да било друг, изказвам мнението си! Много добре знам, че очилата са и АКСЕСОАР, не сте усетили иронията в думите ми. И да погледнах я, но я подминах, защото не можах да позная, че този повлекан е тя!!!! Това е истината. Зад нея тичаше детето й, и затова се обърнах, запомнила съм го. Това дете е в публичното пространство по-често и от любими мои личности! Аз лично не виждам всеки ден снимки на 4-5 годишни деца, които редовно са или с изправени или накъдрени коси, боядисани за Хелоуин и т.н. Освен всичко обикаля с дрехи на Плейн, с каквито можеш да видиш каки над 20те. Пълна пародия са в комплект. Пък и няма значение дали си ходи така или не, Николета, тук въпроса е, че това момиче с нищо не подсказа за класа, която иска да втълпи на хората от години наред, че притежава.

Коментирай

Me

преди 7 години

Когато се хвана с Валери супер много ме дразнеше. После ми стана смешна, когато той я заряза, след това взех да я съжалявам, че започна да симулира, че е любовница на тоя и ония /Плейн, Григор Димитров, Ники Михайлов, Роналдо и т.н/ макар, че и от там на две три места я закопаха, на другите 3-4 въобще не разбраха за какво става въпрос. Сега направо ми е мъчно. Хора, не знам за вас, ама аз тая я гледам шото яко сеир всеки път, чак ми е интересно каква нова простотия може да и роди болната глава. Преди няколко дни гледа някво интервю, тя се самопоканила в предаването й, питат я за Роналдо тя се смее и вика, че друг път щяла да каже. Нямала мъж до себе си, пък не спирала да е влюбена, пък статуси от хиляда и една нощ за някой загадъчен любим. Това момиче е паднала по глава некаъде сериозно. Хич не е в час, миндил разпърцан.

Коментирай

...

преди 7 години

PSIHOLOG HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Коментирай

Tanq

преди 7 години

poneje jiveq v Italiq samo da kaja na taq luda Nikoleta che Crstiqn Ronaldo e C CRISTINA Bucchino ...da vzeme da pochete malko italiqnska presa taq negramotna ovca i da vidi za kakvo se pishe hahahahah

Коментирай

:)

преди 7 години

Истина е. Пресата гърми от новини за Кристина Бучино и Роналдо, само неинформираната Николета няма кой да я светне по въпроса. Новини с "любовници" на Роналдо валят ежедневно, сигурна съм, че на Кристиано даже не му прави впечатление кой си прави реклама на негов гръб.

Коментирай

a?

преди 7 години

Венелинчо, що вместо да лъже, че "една негова приятелка" ходи на гости на Роналдо, защото си "поддържали комуникация" не си признае, че редовно висят с Николета в хотела, тъй като Роналдо го посещава редовно и снимката му с него е от случайна среща? Защо не си признае, че като му го писах на коментар ми го изтри смешника? Николета и насраните гащи си снима за пред хората, НЕВЪЗМОЖНО Е да е била с него, а да не е загатнала простакесата.

Коментирай

777

преди 7 години

Абе има ли още някой да се съмнява , че е имала нещо с Роналдо.Тази психично болна женица се пробва насам натам, ама с някой български тъп футболист като Божинов и мина номер, но с такива като Роналдо - няма как.Сега пак слухове, че била с Михайлов.Ами то трябва да те е срам, пробва се уж на големите риби, никой не я отрази, и дай поне при западащия Михайлов.Е по-голямо падение от това няма.Тази не може да си намери никой- защото иска хем някой богат и известен дето ще натрива носове пак да се прави на желана, обаче такъв няма да се хване с нея, още повече да и играе по свирката.Така че колкото по-рано си отвори очите и погледне реално на нещата, толкова по-добре, макар че едва ли някой би се хванал за нещо сериозно с нея, предвид славата и.ОСтава и да чупи стойки в колата и апартамента, които поне и остави заблудения Божинов и да се изживява като Вип красавица.

Коментирай

......

преди 7 години

Тя може да се е снимала с Роналдо, ама никога няма да пусне снимката, защото ще се види, че се е снимала като негов фен и нямат нищо общо помежду си.Както си личи, че онова фризьорче се е снимало с Роналдо, като го е засекъл в хотела, а не са седнали приятелски на маса.Така че хайде стига Роналдо и с вас може да се снима ако го засечете някъде и му поискате автограф- чудо голямо.Ама тия така искат да ги извъртят нещата пак да блесне Николина, без да осъзнават, че стават още по-смешни в очите на хората.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.