Николета ТУШИРА новите плеймейтки! Вижте как ги постави на място!

https://hotarena.net/laifstail/nikoleta-tushira-novite-pleimeitki-vijte-kak-gi-postavi-na-miasto HotArena.net
Николета ТУШИРА новите плеймейтки! Вижте как ги постави на място!

Николета Лозанова буквално тушира новите плеймейтки.

 

Водещата на „Папараци“ по бТВ хубаво подреди кандидатките в новия Мис Плеймейт, видя HotArena.


НиЛо коментира не само външния вид на дамите, но и стратегиите им спрямо мъжете.

 

„Такаа... да видим с какво ще ме впечатлят тазгодишните претендентки?! Стратегиите им спрямо мъжете при мен не минават, все пак имам авторски права над тях“, закачливо отбеляза в социалната мрежа водещата.

 

И добави: „По снимките аплодисментите са за фотографите, на живо ще видим чии пластичен хирург се е справил най-незабележимо и успешно!“, с което тотално ги довърши.

 

Припомняме, че Мис Плеймейт 2016 ще се състои този февруари. Миналата година конкурсът претърпя доста критики заради външния вид на кандидатките.

 

И макар сега 12-те плеймейтките да изглеждат обещаващо, отново се появиха слухове за нагласено състезание.

26 Коментара

Фифи

преди 8 години

''''Стратегиите им спрямо мъжете при мен не минават, все пак имам авторски права над тях“'' Не си измислила ти свирките, не се възгордявай толкова. ''' „По снимките аплодисментите са за фотографите, на живо ще видим чии пластичен хирург се е справил най-незабележимо и успешно!''' При Николета ефекта от операциите е най-забележим. Няма и следа от невзрачното прасе.

Коментирай

d

преди 8 години

of Nikoleto pak li PR-kata ti e plashtala na hotarena da ti pishat umnite tekstove...ti ot tam turgna be, da ti vidim na teb snimkite predi palstikite ot konkursa che si trugnala vuobshte da komentirash,nahalstvo

Коментирай

Ема

преди 8 години

Едва ли на младите момичета им пука за мнението на оранжевата какичка с луфт колкото малък пъпеш. Никлузето, не завиждай, че бузите ти съвсем ще увиснат.

Коментирай

Мършолина

преди 8 години

Тоалетно,ти можеш да си бутнеш пръста в гъза си и да го оближеш..вече си амортизирана ,отивай да се заравяш в на Шиши сланините да му посвирш на пикалото за нова чанта

Коментирай

pppp

преди 8 години

Николетче,aко ти преди дa се явиш нa конкурсa мис плеймет си беше нaпрaвилa някоя и друго оперaция или поне еднa липосукция,днес нямaше дa се срaмувaш от снимките си от оновa време.Явно се имaш зa крaлицaтa нa плейпроститутките.Ти кaк точно се рaзвивaш?Товa че те дaвaт по телевизиятa не е в резултaт нa кaчествaтa,който притежaвaш,a нa товa че си отвaряш рaхитичните криви крaчетa пред Шиши.Пaлтенцето от него ли е ?Лятото роклетa и чaнтетa,a зимaтa пaлтетa.

Коментирай

;)

преди 8 години

Оле, оле точно тая дето всеки мъж я подритва и сега е сама като куче, точно тя съвети ще раздава. Виж какво съвети спрямо мъжете могат да дават жени по които мъжете полудяват и се задържат достатъчно дълго миличка ;)защото за това е нужно не само едната красота пък било то след маса пластични операции за това е нужно много повече явно на тебе всичко останало ти липсва. Или тази по скоро е на принципа "Нищо че съм гола и боса, виж ме каква пу.ка нося", да но тези момиче доста по красиви от теб са и по умни е, това е едно от другото необходимо за да задържиш един мъж ахам. Спаружена стафида, в плеймейтка в пенсия. Най-красивата плеймейт до сега е Златка така че погледни се точно на снимките от същият този конкурс..меко казано смешна.

Коментирай

maia rysewa

преди 8 години

taia marla li nameri da spomene plasti4en xiryrg....groznobaikata..koiato e izcialo remontirana...6to be idiotko se izkazwa6....samo za smiax stawa6...i podigrawki...ne razbra li...nedorazymenie tapo...

Коментирай

Dee

преди 8 години

Надявам се, че имаш предвид Райкова, че онова другото недоразумение :D :D Аз и Кучкова харесвах докато не се обезобрази. Николета беше една от многото по онова време и ако не бяха скандалите около Валери и Алисия и приятелството с Андреа щяхме да сме я забравили. Парите на Валери я направиха "дамата" за която се има. Всички я помним каква дунда с разпокъсани екстеншъни беше, така че да не дава акъл за фотошоп и т.н. Тя му е най-върлия фен!

Коментирай

...

преди 8 години

Кой я излъга тая, че е най-красивата???? Златка Райкова е хиляди пъти по-красива и естествена от това нещо на снимката. Палтенцето Цветелина Янева не го носи и й го подхвърли ли? хаха. Интересно какво ще прави, когато съвсем се амортизира?

Коментирай

Trol

преди 8 години

Ти ли ма,бОклук долен ще намираш кусури и ще критикуваш?Ти ли ма шизофренична,спермоолигавена,използвана и захвърлена от всички,кошница с болести??Ти ли ма,гнусна мангасарке?Ти ли ма,грозна,спечена,употребена,изхабена помия??Ти ли ма,никаквице с мозък на амеба?Ти ли ма,мекотело гнусно??Толкова си проста и необразована..толкова си грозна и гнусна,толкова си пошла и ефтина.бОклук вмирисан......научи ли се поне да си миеш задника,че с тоалетната хартия само замазваш,а после се чудиш що те разнасят,че Смърдиш......бОклук

Коментирай

и не само

преди 8 години

Не само Златка, Кучкова също е светлинни години пред този амортизиран трол Лозанова.

Коментирай

Dida

преди 8 години

Prismial se osrania na okaliania !!!!

Коментирай

ф

преди 8 години

Е защо да няма? Сега я намираш някаква супер зашеметяваща ли? Аз не я намирам нищо особено. И преди и сега - нормално добре изглеждащо момиче, но с този ръст и тези пропорции на тялото и този темперамент и самоличност никога не може да е нещо кой знае какво.

Коментирай

Хахаххахах

преди 8 години

Прекалено много злоба демонстрираш с коментарът си, тролчо:))))! Не е добре за кожата, а и за психическото здраве. Ще се набръчкаш и ти като твоят идол! Щади се повече, моля, не бива да се хабиш толкова. Нервите са вредни и не трябва да ги пилееш така безразборно. Пий хапчето и се успокой! Ksanaks take it eeeeaaassyyyy :)))))))

Коментирай

?

преди 8 години

Николета Лозанова е облечена с палтото на Цветелина Янева. Що така?

Коментирай

преди 8 години

Не е злоба,а осмиване на този бОклук!

Коментирай

Ели

преди 8 години

Е, има опит Николетка с пластичните хирурзи. Тя май забрави какъв Квазимодо беше в началото. Особено върху кравата. А иначе присмял се хърбел на щърбел. Щото ако имаше стратегия Николетка нямаше да кукува сама. И все зарязана.

Коментирай

Аз

преди 8 години

Това момиче верно прави впечатление всеки път, само че с глупостите, които дрънка. Все си мисли, че е интересна и оригинална в изказванията си, но винаги буди присмех и съжаление у другите. Странен навик - да описва хората с епитетите, които тя самата олицетворява "На снимките аплодисментите са за фотографите, а на живо са за пластичните хирурзи" - ами да скъпа, а ти си живия пример. Ти каква куца и късокрака беше с една изгоряла мастийско руса чотура не е истина. Класата до днес е непонятна за теб, а камо ли тогава, когато беше чиста гротеска. Или какво хипокси процедурите, с които смъкваш кила, седейки си, и критичните 45кг. те карат да си мислиш, че краката са ти порастнали? В грешка си. Тотална грешка на природата. Името ти стана нарицателно за простотия и елементарност.

Коментирай

Hoho

преди 8 години

В малкия джоб си я слагат младите агънца, баба нило само може да им завижда .нека не забравяме че остаряващите жени не гледат с добро око на по младите и свежи марулки. Та николета го доказа за пореден път! Бабче дерзай :D

Коментирай

stela

преди 8 години

Za6o li,Nikolinovite fenove sa vinagi dobre zapoznati s lekarstvata za psihi4ni bolesti i vinagi gi preporu4vat. E,ne vijdate li vashata do kade q e dokarala....Stiga de...

Коментирай

...

преди 8 години

Незнач коя плеймейтка уважаваща себе си би търсила одобрението на преждевременно състаряваща се проститутка...Явно е забравила и тя от къде тръгна... И ако "стратегийте спрямо мъжете" означава да те ч*кат по пловдивските дискотеки ,защото всички знаят че от там е тръгнала,нека си запази авторските права..!!!!

Коментирай

...

преди 8 години

Щото явно отделно,че си ляга с мъжа и (Делян Пеевски) е откраднала о палтото и :D

Коментирай

простакеса невиждана

преди 8 години

Защо късно лято 2015 се облече с жълтата рокля на червени и сини райета, рокля, която Оксана на Плейн беше вече обличала през Май месец? - Справка снимка на Оксана с Плейн и майка му... Так и сега... Тя копира жените в живота на мъжете , които тя е тяхната изтривалка от време на време. Най-голямата глупост и наивност ще е , ако Цвети я допусне до себе си. Ще стане както още по времето на ученическите и години я извикваха пред дискотеката в Смирненски-Пловдив и я трепеха затова, че се натискала и спала с гаджетата им. Калтак долен и злоба неизмерна по рождение ! Това е някакъв извънземно нагъл тъпунгер и безгранично простовата проститутка.

Коментирай

до.... Хахахахах

преди 8 години

Пак ли започна да изписваш КСАНАКСА? Скоро не беше ти избивала шизофренията! И не изписвай лекарства на хората, които ненавиждат Николета по една или друга причина. Те не са болни за разлика от теб! Съмнявам се, че и Ксанакса , който изписваш тук от години вече ти действа.Крайно време е да се обърнеш към психиатъра си да ти смени лекарството с нето по-твърдо...Комбинацията която ползваш ти е недостатъчна! Потърси се! А, ние тук ще си правим гаргара с националния парцал колкото си искаме и където си искаме. Не смяташ ли?

Коментирай

няма такава прсототия, честно!

преди 8 години

Курволето, кавала ли ти е майка ти до сега, коооолко си тъпа??? Голям пропуск е направила горката и ще се заравя цял живот жива в земята, че не те е преходила, а изсрала на бял свят . Такъв дебил и злоба, ако се роди втори път няма да се отгледа! Не е честно да си толкова проста! затова и никой не се задържа до теб, само използвачите временно докато имат изгода от теб. Проста , злобна и необразована проститутка! Точно такава ще си умреш и това те разяжда!

Коментирай

тази визира себе си

преди 8 години

Такъв посредствен и ограничен мозък - просто няма! Ако имаше понe една гънка щеше да осъзнае, колко е заходила с главата си и това безгранично самочувствие без грам покритие нямаше да излезе на бял свят! Факт! Ужас!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.