Николета унижи „котетата“ на Валери (Вижте как се разправи с еднодневките на футболиста)

https://hotarena.net/skandali/nikoleta-uniji-kotetata-na-valeri HotArena.net
Николета унижи „котетата“ на Валери (Вижте как се разправи с еднодневките на футболиста)
Николета Лозанова мълча, мълча и накрая нервите й се скъсаха. След като все още законният й съпруг Валери Божинов я направи за смях със своите „малки котета“, а подигравките не стихват вече седмици наред, тя най-накрая избухна. „Не ме бъркайте с котетата на Валери!“, видя HotArena.
 
В началото законната госпожа Божинова се опитваше да не обръща внимание или поне да не дава видим израз на раздразнението си от излагацията на Божинов. Но очевидно търпението й си има граници и те бяха достигнати, когато самата тя бе сравнена с „малко коте“ на съпруга си.

„Много моля да сме наясно какво се визира под израза „малко коте“ и да не бъда наричана така, защото нито съм част от тази игра, нито важи за мен израз, описващ: малко, мършавко, жадно за слава, отчаяно и самозаблудено“, изригна Николета.

Това далеч не е първото й избухване по адрес на момичетата, които се свалят на Божинов, който и досега няма развод с плеймейтката. На няколко пъти правеше саркастични подмятания по адрес и на Валери, и на девойките, които му се лепят като мухи на мед, откакто обяви, че двамата са разделени.

Говори се, че Лозанова била бясна, че е била сравнена с бръмчалките, които Валери сменя като носни кърпички, пише \"Всеки ден\". 

„Кой въобще може да си помисли, че имам нещо общо с тях? Аз съм законната му съпруга, тези са някакви к*рви, които днес са с него, утре няма да ги помни!“, бълвала ядосано Николета пред приятелки. Именно затова решила публично да се разграничи от еднодневките на Валери и да забрани да я слагат под общ знаменател с всички останали, с които е спал. Злостната й забележка събра овациите на феновете.

Самият Божинов пък, опитвайки се да се защити, заяви, че „малко коте“ било обръщението му към всички жени и всеки, който го познавал, бил наясно с това. Той не отрече, че бича да общува с красиви момичета, и не намирал нищо лошо в това. Според плейбоя той е „хубаво момче“ и е нормално персоната му да предизвиква интерес у противоположния пол.

Впоследствие стана ясно, че Валери имал навика често да си вика българки в чужбина, тъй като с чужденките по-трудно пробивал. Разкрепостените нашенки виждали в него секс фурия и безплатна екскурзия в чужбина – една изключително изгодна оферта за начинаещата златотърсачка. 

21 Коментара

жана

преди 8 години

нали и тя е била "малко коте жадно за слава и пари" сега какво се прави на гокяма работа казва 3 изречения в неделя и е "модел" на дрехи за по 40 - 50 лева

Коментирай

Дани

преди 8 години

Ухххх ,че сладка статия!!!

Коментирай

Ния

преди 8 години

Права си е жената. Тя е първата и последната му съпруга, друга няма да има, както никога няма да има и развод нито Валери, нито Николета някога са го искали. Въпрос на време е пак да се съберат и да изхвърлят бълхливите котете хахаха

Коментирай

Лилит

преди 8 години

"Малко, мършавко, жадно за слава, отчаяно и самозаблудено" - че тя май описва себе си :) :)

Коментирай

:)

преди 8 години

Тя Николета беше малко коте, сама се хвалеше как е ходила при него, докато още се водеше, че Валери е с Алисия. Въпрос на време е някое по-младо и по-красиво коте да оплете Валери, но и той не е това, което беше....а имаше потенциал момчето. Тези малки котета му изядоха главата.

Коментирай

pppp

преди 8 години

Зa едно съм нaпълно съглaснa с Николетa.Тя не беше мършaво, a добре охрaнено котенце.Не се ядосвaй Николинке, ти нaли постигнa товa, което искaше слaвa( мaлко спорнa) и пaри.Остaви новото поколение тебе подобни к.рветини и те дa изживеят триминутнaтa си слaвa.Товa, може би сa новите тв " икони" покрaй тебе се рaзбрa,че не се искa кой знaе колко ум и обрaзовaние зa тaзи цел.

Коментирай

Лили

преди 8 години

Да-а-а-"Старост- нерадост". Мъка, мъка............голяма мъка. Но времето е фактор, "четвъртото измерение", което означава начин за измерване на физическата промяна и естествено движение от настоящето към бъдещето. Приеми бъдещето- т.е. промените! То/те са неизменна част от живота ! И да не забравим -"Каквото посееш - това ще жънеш".........в бъдеще.

Коментирай

ида

преди 8 години

АЙ Каква сладка статия как умно се е изказала ваща любимка клозета.Тя както винаги в момента е много щастлива от това,че е законна съпруга на мъж който всеки ден сменя различни котета.Сигурно и е още по щастлива,че на него изобщо не му дреме за нея и не иска да чуе даже името и.И тъй като Никлозета като пръдне вие от хот Арена се насирате картинката е отчайващо лайняна.Но важното е, че тя все още се води законна съпруга и това не е много ясно де.Важното е че сте се насрали всички от щтастие.хо хо хо

Коментирай

Ели

преди 8 години

И това само ще докаже колко меркантилна и злобна е тази жена . Дори и да се случи невероятното , а именно Божинов да я поиска пак , то ако тя се върне след всички негови унижения , ще докаже , че е по-долу и от най-мършавата котка на света .... Не искам да обидя котките , да ги сменим с плъх !

Коментирай

Ели

преди 8 години

Ми права е Николетка, не е малко коте, а дърта мачка. Виж за "някакви к*рви, които днес са с него, утре няма да ги помни" си е права жената. Знае тя, знае, та нали до преди Валерко и тя беше от тази хм професия. И ако самата тя упорито не ни се набутваше в очите с платени публикации и тя щеше да е минала в запаса. Изхабена от преупотреба. Мъка, мъка!

Коментирай

Hotarena nenormalnici

преди 8 години

А наздраве за Валери и котетата !Все така да е успешен и с жените и с футбола та да е още по щастлива Клозета!

Коментирай

?

преди 8 години

АЗ не знам защо всички се присмивате на Николета,а не споменавате Алисия?Тази уникално проста и меркантилна жена ,която роди именно от въпросния тъпанар и женкар Валери.Сега той е на 30 ,а представяте ли си когато е забременил Дойчева преди 10 години какво му е било умственото развитие и нагласата му да е баща?Е ,това ви питам?Къде и е бил акъла и на какво е разчитала като я мислите за много умна и възвишена?Преди 10 години въпросната Ася е била по-зле и от Николета-търсила е само изгода и пари, за това и си получи заслуженото-меркантилна к....а!

Коментирай

проститутко долна,

преди 8 години

Абе , парцал долен и чироз недъгав! Каква беше ти ,преди години, когато чатеше с обвързан мъж с дете? Беше студентка, интелигентна и образована дама и най-вече жена с достойнство или??? Забрави си насраният задник седнала да прави квалификации на "малките котета", които поне имат една идея повече умствен капацитет от теб, защото все пак са стигнали до Университета, а ти с твоята 3-ка по милост от реалната гимназия, само ще духаш на този и онзи цял живот. Изобщо имаш с какво да се замислиш и видиш от страни , колко си жалка с тези просташки изпразнени от съдържание изцепки - постове? Ти дори не си смешна , ти си жалка и хората наистина те съжаляват, повярвай! То бива , бива наглост, ама твоят е и в червата! Има приказка : Хем шуто, хем тича да боде! Е, няма такава наглост и пословична простотия! Проститутка в ролята на съдница!

Коментирай

ха ха хаааа.....та,

преди 8 години

Теб, какво те бърка Алисия? На колкото и да е била, тя и той са били свободни необвързани хора и двамата с кариера и професия, изкарващи своите заплати сами. А, тук коментираме Николета и малките котета, които тя обижда, всъщност тя е олицетворение на същите само ,че застаряваща котка в пенсия и забвение от същият. Нищо общо между двете! А, между теб и проститутката Николета - няма разлика! Там е истината!

Коментирай

ха ха хаааа.....та,

преди 8 години

"Бий самара , да се сеща магарето!" Божинов чати и перка безброй "котета", за да покаже на Курволета, че той и на 50 ще ебка малки котета, а тя от малко коте до дърта пастърма, все ще облизва на женени мъже кавалите. Така ли не можа тази " неземан красавица" да си намери момче или неженен мъж , като нея. нали е " търсена " и "харесвана" от безброй и безчет мъже? Къде са? та един не се хвана с нея на сериозно след Божинов? само доктор Чук Чук, на кавала и дим на ги няма... ха ха ха . Бърсалка тръгнала да се присмива млади момичета. Може да са курви, но поне са с интелект и образовани, за разлика от теб - парцал преупотребен, състарен. Никаквица!

Коментирай

gatito pequenito hihihi

преди 8 години

Имaм един въпрос. К.рвa се рaждaш или след товa стaвaш тaкaвa?

Коментирай

нот Арена

преди 8 години

Айде пишете статия колко много ни е умилила ваща Николета със милите си фотошибани снимки.Айде пишете статия солко много коментори сме написали все положителни възхвалеваме дъртата ви долна проститутка пача...Олигофрени лъжливи

Коментирай

ай стига

преди 8 години

АЙ стига що не се гръмнеш не Алисия открадна мъжа на пъчата а долната проститутка успя да и вземе мъжа.Разбира се всичко беше театър на проститутката да докаже пред цяла България как може да остави едно дете без баща.Разбира се всичко и се върна.Защото така е в живота!

Коментирай

до котето Николета

преди 8 години

Смръдло в статията по горе иронизираш себе си, какво по унизително от това :Д

Коментирай

Не знам какво ви бърка вас честотата на сексуалния живот на непознати

преди 8 години

Питай за путоните - отговорът сигурно ще е същия.

Коментирай

Боже, намерило се кой да им се присмее!!!

преди 8 години

Унижила била котетата. Унижила е себе си и разпорената и слива, която само аз не съм е*бал... И да плати пак не бих е*бал тази бъкаща от зарази кофа без дъно. Разпоретина воняща! Колко е смешна с това изказване“. Ама тя само като си отвори устата и става за смях. нейна запазена марка е простотията и излагацията.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.