Николета в готовност да се омъжи за пореден път! (Ето я и роклята, a кой ще е младоженецът?)

https://hotarena.net/laifstail/nikoleta-v-gotovnost-da-se-omaji-za-poreden-pat HotArena.net
Николета в готовност да се омъжи за пореден път! (Ето я и роклята, a кой ще е младоженецът?)

Николета Лозанова публикува пореден фотос, на който е с булчинска рокля, видя HotArena.

 

Из форумите вече коментират, че на въпросната снимка ТВ водещата изглежда много по-добре отколкото реално изглеждаше на собствената си сватба преди години, когато сключи брак с Валери Божинов.

 

Сега обаче Николета няма да се венчае за никой, а просто е поела поредния си ангажимент като рекламно лице на моден бранд. Този път на одежди за поводи, на които звучи Менделсон.

 

Въпросният кадър ще стане част от сватбен каталог и дори ще украси неговата корица.

 

Засега Лозанова е само рекламно лице, но кой знае дали няма да ни изненада с блага вест в близкото бъдеще, когато попадне на правилния партньор. А вече може би го е намерила?!

 

28 Коментара

Аз

преди 8 години

Правилни партньори много, ако търсиш ЛЮБОВТА, с кинтите са на свършване... там ги изяжда я инфлацията, я някоя предходна златотърсачка му е стопила богатството.

Коментирай

дса

преди 8 години

Е не може хем да си курва преспала с всички, после като ти щукне друго да си съпруга, няма как двете роли са взаимно изключващи се.Иска и се на Курвалана да е най-използваната разпоретина, а после да я молят на колене за брак и да си докаже колко е незаменима, ама не става.То много курви така си мислеха, на младини ще преспя с всичко живо, а като реша да се женя ще дойде богаташа и всичко ще се нареди.Да ама не! Тази вече си личи как няма сили дори да се преструва на щастлива и успешна.Жалка!!!

Коментирай

Силви

преди 8 години

Една провалена жена! Много е красива, в това спор няма. Обаче красотата не е всичко. Елементарна е, глупава и проста. Нямам една жена без грам достойнство, без образование и без голяма кариера да има повече самочувствие от световноизвестна звезда. Нейното вече влиза в графа "За лудница". С едно красиво лице не се постига много. Поне да имаше и едно високо тяло, с дълги и пряви краа,без силикон в гърдите. Тогава щях да кажа:ОК, има данни за модел, нека се пробва дори в чужбина. Но тя няма и това. Перфекто лице, лош грим (доста често), къси и криви крака, просташки речник и неграмотност, а в допълнение и недостойно поведение.. Цирк!

Коментирай

ЕДИН БЕШЕ БАЛАМАТА - ВАЛЕРИ БОЖИНОВ!

преди 8 години

Ще се омъжи в шестък на 36-ти, когато ми цъфнат налъмите в банята. Няма вече такъв затрилник, като Божинов. Никой си не е намразил х*я и живота да се затрие , като човек от земята с една гърмяща разложена от зараза и пошлост змия. Свърши се! От тук насетне ще се жени само във фотосесии. Умря , Марко! Да се ожениш за най-пропадналата жена- проститутка си е чисто геройство и самоубийство!

Коментирай

момент

преди 8 години

Момент , едно уточнение! КРАСИВ Е ФОТОШОПА„ МАКИЯЖА И ВСИЧКИ УКРАСИ ПО НЕЯ! Тази жена без грим, макияж, искуствените неща, като мигли, коса, естеншъни, грим, и тонове КИТ е абсолютно неузнаваема , невзрачна и неугледна. Много Ви моля, не я слагайте в графа- красива! Тя е всичко друго, но не и красива!

Коментирай

поправям се пиша на фонетична и се бъркам понякога

преди 8 години

иЗкуствени

Коментирай

?

преди 8 години

Когато пишете че е красива, не забравяйте, че иде реч за Никулета. Къде виждате красота? Сигурно не сте я виждали изкъпана, без грим и фотошоп. Като парцал, току що изваден от пералнята.

Коментирай

Силви

преди 8 години

Виждала съм я без грим- красива е, даже повече от колкото намацана с един тон гримове. Няма как да се каже на бялото черно! Обаче поведението и дори в супермаркета е падение за една жена!

Коментирай

:)

преди 8 години

Прекрасна рокля, браво! Много добре и стои, дано някой ден отново да облече такава, но този път да е за нейната сватба, а не за фото сесия:)

Коментирай

НИКОЛЕТА ЛОЗАНОВА БЕЗ ФОТОШОП

преди 8 години

Да видите истината – снимката на Николета Лозанова в статията тук от днес за Ицо Стоте Манекенки! Изтръпнала отвсякъде! Грозна, безизразна чернилка с три косъма на главата! Нищо общо с кадрите, които пуска във фейсбука си /тя "модел" работи само там/. Това е Николета Лозанова без фотошоп! Жалко, че на снимката не се видат кривите къси крачета, картинката щеше да е пълна.

Коментирай

Петя

преди 8 години

Добре,че тази рокля и скрива късите криви кирливи крачета.Иначе тая снимка къде е правена?В болничното заведение за лечение на шизофрения...? Кой ще го вземе вече тоя протрит миндил за съпруга...не знам защо продължава да се пъне и да се снима и да си поръчва какви ли не статии като ясно си личи колко е противна на всички и предизвиква само подогравки Жалка торба с вируси!

Коментирай

Антония

преди 8 години

Ние не сме си и мислели, че роклята е нейна, защото тази не й показва циците.

Коментирай

а дано, ама надали!

преди 8 години

Умряха баламите, Ко беше, беше! От тук насетне остана и само ... х*я в халката и парата в ръката! Удри баце, че съм нещастна! ха ха хааааа

Коментирай

не , не мога xa xa xa

преди 8 години

ха ха хаааааааааааааааааааааааааааааааааааа.... Жалка торба с вируси! Това ме разби ха хаааааааааааааааааааа

Коментирай

Оле, Боже!

преди 8 години

Да бяха те качили поне на полилея белким изглеждаш малко по- висока, че иначе като вървиш трътката ти опира в тротоара. И от полилея да те залюлее на някъде , че да не те връща. Белким си отдъхне и поеме въздух България от вонята на разложено, което разнасяш. Пачаврула изхабена!

Коментирай

"Силви"

преди 8 години

Не ме карай да си мисля,че си оперирана от вкус. Моля те! Николета е абсолютно похабена и състарена към днешна дата. Без грим и тези фотошопирани снимки тук е наистина неугледна и ако се облече с обикновени , нормални дрехи , а не лъскави такива и разголена няма да я различиш от най-обикновената циганка. Заклевам се! Нищо общо със снимките, ама нищо!

Коментирай

Da be da

преди 8 години

O, da! Samo 4e, vinagi glupakat e edin v prikazkite a tq nali si jivee v neina prikazka sa4inena ot samata neq, ta glupakat Bojinov e edin, makar 4e edva li e tolkova glupav sled kato tolkova naburzo i izte4e garanciqta s nego;). Samo se izlaga tazi jena , durji se kato maloumna.

Коментирай

Da

преди 8 години

Точно!

Коментирай

strahil

преди 8 години

zalagam si sutrishnoto laino 4e sled vsi4ki tiq prikazki det si gi izpisal/a ako ti padne da si legnesh staq nqam da propusnesh shansa lainoto mi e piqno lino ot ve4erta ,taak 4e shte ti haresa siguren sym

Коментирай

Stela

преди 8 години

Тая какъв модел е? Как изобщо си мисли, че е и кой я излъга, че става за това. Винаги, ама винаги изглежда по един и същ начин. И стоиката и чупките и изражението. Без значение какво рекламира устата и стоиката и са като за реклама на секс шоп или нещо свързано с порно индустрията. Никога не съм я видяла да направи друга физиономия. Не разбирам...! Гледала съм предаването с Таира, за моделите. Тая на първата минута ще е аут. Едно и също до втръсване. Не може, да си корица на еротично списание, после рекламно лице на колички за деца и да изглеждаш едно към едно и на двете фотосесии. Тя си няма ни най-малка идея какво е да си модел. Има излъчване на евтина порно жрица без грам въображение. Липсва и каквато и да е харизма, чар, енергия и емоция. Само пошлост, чекнене и комплекси. Не, не не не не...!!! Не го разбирам. Коя булка иска да изглежда като кур*а на сватбата си? Понеже тая това показва. Бъдете като мен (уруспии), купете си..... за да изглеждате като мен-еФтини и смешни... Близки хора до нея, апел-помогнете и! Тя е болна, плаче за бяла риза с доооста дълги ръкави..

Коментирай

Хм

преди 8 години

Хм, въпросната "моделка" на снимката със Христо Сираков изглежда покъртително зле. Препържен повяхнал спаружен портокал с празен поглед и пълна липса на някаква мисъл в тиквата. Той е другият мъж водят разговор, а тя се рее някъде и се пита какво ли прави там.

Коментирай

Трол

преди 8 години

Лелеелее,сега я видях въпросната снимка.Ужас!!Като не си я е обработила с фотошоп и се вижда свинската грозота отвсякъде!Гъбясала,сбабичосана,съсухрена,с рядка пършива коса,грооознаа,излъчва елементарност и пошлост.Много зле..много.

Коментирай

адмирации, адмирации, адмирации!

преди 8 години

Адмирации за този коментар!

Коментирай

потресаваща е малко да се каже!

преди 8 години

ХотАрена и тази, която не излиза от този сайт......Какво ще кажете за Николета на необработената снимка със Ицо Сираков и Михов такава , каквато е???? Къде сте да коментирате действителността сега, а не Фотошопа? Всички дами които са присъствали и на снимките цъфтят и самата Дияна Любенова, която е на 45 , а изглежда много по-добре от Николета на 28. Не ми се мисли, как ще изглежда Николета на 45, но се присмива на жените и нарича стари тези , които са с няколко години по-големи от нея. Тя, след няколко години, когато стане на годините на Ася ще изглежда ДЖАБА, сега е само Жокера от Батман. Замисля ли се върху този факт? С какво? Проститутка тъпа и злобна! На тази снимка, ако искате ми вярвайте , направо я съжалих!

Коментирай

Боже ,опази!

преди 8 години

Не е лесно хем да си прост, хем да си неграмотен! Две изречения пет грешки. Чудя се дали да мина на отсрещния бряг само заради Николета, за да НЕ пропусна да си легна с проститутка, значейки ,че ще ми натресе най-малкото гъби КАНДИДА или ТРИХОМОНИ, а защо не и комплект. Това е сигурното, за другото ще бъде бонус. Така, че изяж си лайното и това на Николета, но изчакай да е в цикъл, и чакай за следваща допълнителна порция.... Така харесва ли ти в твой стил? Простаци неграмотни!

Коментирай

:-)

преди 8 години

a kude e tazi snimka s Hristo Sirakov

Коментирай

Дени

преди 8 години

Тук, в Хот арена. Казва се: "Христо Сираков най-накрая събра 100-те манекенки под един покрив (Ето къде) " Има снимки и на една е с Николета. А Жени Калканждиева (пак в тази статия на снимка) изглежда като дъщеря на Николета (имам предвид за кой на каква възраст изглежда).

Коментирай

off

преди 8 години

na nikoi ne mu puka vsushtnost. Na maika i v debeliq guz>

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.