Николета води „Папараци“ дибидюс (Снимка в галерия)

https://hotarena.net/laifstail/nikoleta-vodi-paparaci-dibidius HotArena.net
Николета води „Папараци“ дибидюс (Снимка в галерия)

Най-амбициозната сред плеймейтките – издигнатата в ранг на тв водеща Николета Лозанова, тотално преигра с деколтето, видя HotArena.

 

В стремежа си да демонстрира секси форми в собственото си предаване „Папараци“ бившата на Валери Божинов се появи почти гола в неделя вечер, пише „Всеки ден“.

 

Оскъдно черно кожено костюмче скриваше минимално количество от тялото на Лозанова, а най-голямата й гордост – силиконовият бюст, бе изцяло на разположение на зрителите. Вероятно за да е в крак с модата, Николета не бе сложила сутиен, а движенията й бяха премерени така, че да се вижда колкото може повече.

 

Стремежът й да е прелъстителна обаче бе изтълкуван като опит да върне отново сърцето на мъжа на живота си Валери. „Че кой не е виждал бюста на Николета?“, подмятаха иронично представители на мъжката аудитория. Повечето от зрителките обаче бяха възмутени.

 

Доста смутен бил и шефът на Би Ти Ви Павел Станчев, който още вчера сутринта поискал обяснение от продуцентите защо са допуснали Лозанова да се появи в ефир в такъв вид.

31 Коментара

OMG

преди 8 години

Олелеееее майкоооо, колко плашещо грозна е на този стоп-кадър от измисленото й предаване!!! Леле леле, ужас!!!

Коментирай

???

преди 8 години

Тази от симпатична, на времето започва да става страшна. Наистина какво й е на лицето на стоп кадъра? Който го гледа това предаване да каже наистина ли изглежда по този ужасяващ начин, или са я изловили в неподходящ момент.

Коментирай

123

преди 8 години

BEZ FOTO6OP TOLKOZ :))))))))))

Коментирай

Трол

преди 8 години

Бахти и бабушкера..

Коментирай

Muahahahahahaahhaahhaah

преди 8 години

Bahti nasraniq trol:)))))))) debel, mirizliv i krivozub...otivai da snimash baba ti sus sina i , toku vij se podmladi ahahahhaahahhahhahahaahahhahahahahahahhahahahahahahhahahahaahhaahhaahahhahahahahahahahahahahhahaah NASRAN I NAPIKAN SI TROLEEEE muahahhahahahahahah

Коментирай

пак са о.раха

преди 8 години

"........Най-амбициозната сред плеймейтките..."аааааааааааааахахаххах и най-пропадналата и най-голямата издънка ;). Деколте ли, че ако тая не си покаже срамотиите никой няма да я забележи, така поне знае че се приказва, дори да е само за деколтето и, а не за самата нея я устройва чудесно хихихи. То тъпо, тъпо чак дрънка амбициозно аааахахахха.

Коментирай

катерина кокс

преди 8 години

Ужасно кофти изглежда.Много за кратко време се съсипа.А най-кофти е характера,поведението и пълното невежество!Е от това,спасение няма! Старее не от друго,а от злоба и гаден характер!Нали знаете,вътрешният мир на човек,винаги е изписан на лицето!

Коментирай

pppp

преди 8 години

Че тя Мортишa Лозaновa,когa е ходилa облеченa?Лявaтa й гърдa по- голямa ли е от дяснaтa или грaвитaциятa си е кaзaлa думaтa?Тук приличa нa 50 годишнa госпожa.

Коментирай

ЖАНА

преди 8 години

Когато Виктор Калев я имитираше изглеждаше по-добре. И тази се има за най-красивата българка??? Обаче яко се подиграват с нея и гримьори, фризьори и пластични хирурзи хахаха. Сигурно много я "обичат" щом я превърнаха в това. Не мога да спра да се смея като гледам стоп-кадъра хахха.

Коментирай

До Muahahahahahaahhaahhaah

преди 8 години

Николето, не се ядосвай, че съвсем ще погрознееш.

Коментирай

Трол до Николета

преди 8 години

Е,кажи си честно не си ли грозна бабушкера?!???Виж си и вимето кво е несъразмерно и увиснало дори и със силикон.Не мож отрече очевадното..жабуранооооо

Коментирай

Петя

преди 8 години

Гайтан Веждьо Войвода Клозанова изглежда потресаващо.В старанието си да изпъкне се е облякла все едно отива на другата си работа като елитна проститутка...Никаква класа няма в тая оранжева торба с вируси

Коментирай

проститутка търсеща си клиенти чрез екрана

преди 8 години

Майко мила, каква е УБАВИЦА!!!!!! ха ха ха ...Да се смееш ли, да плачеш ли! Когато няма Фотошоп, ето я истината. Лъсва и насрания гъз! И когато казваме,че знаем какво представлява и сем я виждали без Фотошоп- значи е така! А, ако свалим цялата артилерия от украса по нея, може и да си докараме някои необратим стрес. А, това, че е гола нищо ново под слънцето! Някои хора липсата на интелект и грамотност, на класа и стил, на поведение, държание и ценности компенсират с ИЗКУСТВЕНА плът. Който , както си има , това си показва! Жалка картинка! Много жалка! най-жалката! Чак плаши! Парцал!

Коментирай

ужас

преди 8 години

Не я показвайте повече по телевизията, че изплаши децата ни това чучело! Подпунало лице от ботокс и хиалурон , увесени бузи и лицето и във формата на четириъгълник и бразди под хиалуроновите изкуствени скули, сбърчкосана, спаружена. И кой я излъга ,че с тези ужасни дебели вежди е красива ? Та, тя е заприличала на 50+ годишна жена. Аз съм на 45 и съм в пъти по-добре изглеждаща в лице и тяло. То това не прилича на жена! Някакво извънземно грозновато същество. И не това е най-важното. Всеки си носи кръста и тя нейния има много грехове да плаща в този живот, че и за другия ще и останат. Нищо ненаказано не се изплъзва от лапите на живота- тя също! Възмущамав се и не мога да проумея, що за ДИРЕКТОР на телевизията е този, който държи това неграмотно, необразовано и без всякаква култура, ценностна система, морал и развращаващо младото поколение нищожество?!!! Няма ли хора от страни и други ръководители да обърнат внимание на този верек и да го пратят там, където му е мястото. Това е пародия и голямо сриване на имиджа на цялата телевизия в България. Господа , опомнете! Не затривайте телевизията и не ни карайте да сменяме канала! Няма такава излагация, като вашата! Не е луд този дето яде баницата, а този , който му я дава!" Срам и голям позор!

Коментирай

ужас

преди 8 години

сриване на имиджа на цялата телевизия в България. Господа , опомнете! Не затривайте телевизията и не ни карайте да сменяме канала! Няма такава излагация, като вашата! Не е луд този дето яде баницата, а този , който му я дава!" Срам и голям позор!

Коментирай

Пърделник смотан

преди 8 години

Абе тъпа курво, кой те е теб излъгал,че с тези раздалечени грозни изкуствени топки ти си красива и най-вече секси. Ти отвращаваш! Имаш ли огледало в къщата си да видиш, колко грозно изглеждаш с този вечно разтворена до пъпа изкуствена пазва? Наистина не мога да проумея, наистина ли си мислиш ,че изглеждаш добре? Ако е така, ти наистина имаш проблем. И е крайно време да се потърсиш, твоето завзема застрашителни размери. Така ще съветваш с този акъл и дъщеря си. Тя с нищо няма да бъде по-долу от теб, а ще ти забие и байрака. Хак да ти Божинка тази тъпа курва , която ще създаде още една в лицето на дъщеря си. Крушата не пада по далече от дървото. Вземи си детето брато, ако искаш да не ти окапе косата на млади години. И бегай далече от тази проказа, това чудовище, тази гърмяща змия, тя е опропастила всичко и всеки до който се е докоснала.

Коментирай

ДЖАБА 1/1

преди 8 години

Ако знаеш колко си по-грозна от тази, която винаги се опитваш да унижиш и да злепоставиш в публичното пространство и на чиито гръб години наред правиш имидж със скандалните си изцепки по неин адрес и многобройните платени статии против нея. Господ ти го връща изрод долен и злобен. Превърнала си се в извънземно . ДЖАБА е в пъти по-красиво същество от теб. Ти стряскаш! Хем грозна , хем нагла! За другите неща, всичко се знае.

Коментирай

2 - те снимки

преди 8 години

Ето, двете снимки, които наричам така: ИСТИНАТА И ЛЪЖАТА! ...Да не съм чула повече, че този изрод е красива жена. Защото до сега единствено и само с това парадираше. Друго нищо не притежава. Сега се разбра, че и това е лъжа, както всичко в нея и с нея. Ужасна е!

Коментирай

до Главен изпълнителен директор, bTV Media Group. Павел Станчев

преди 8 години

Господин Станчев, все си мислех, че като един образован, интелигентен, възпитан и културен човек имате достойнството, за което сте поставен на тази длъжност и за дейността на която носите и своята отговорност. До там ли стигна прогреса в една от водещите телевизии в България, да назначавате лица, които с нищо не отговарят за поставената ги длъжност? Така ли се свършиха в България кадърните кадри? Такова ли трябва да бъде лицето на една водеща- проститутка, без образование, никаква култура и възпитание, без каквито и да било морални ценности в обществото и на екрана? Защо допуснахте и превърнахте телевизията в зоопарк и порно канал? Не знаете ли, че водещите винаги са били лица с имидж и достойнства , кадърност, защото те са и еталон за подражание сред младежка и народа, като цяло. Грозно, непрофесионално и крайно обидно е за нас, вашия зрител, да ни натрапвате едно лице от улицата, което с поведението и държанието си , както и културата от екрана развращава, отвращава и отблъсква! Още повече уронва имиджа на самата телевизия! Надявам се, че все още e останало чувство за гордост и уважение към вас самия и ще вземете отношение по този казус, като премахнете от екран, тази неотговаряща за мястото в телевизията жена с пошло и грозно минало, както и настояще. Тя не може да бъде лице на предаване, защото не отговаря на НИЩО!

Коментирай

до Главен изпълнителен директор, bTV Media Group. Павел Станчев

преди 8 години

Още повече уронва имиджа на самата телевизия! Надявам се, че все още e останало чувство за гордост и уважение към вас самия и ще вземете отношение по този казус, като премахнете от екран, тази неотговаряща за мястото в телевизията жена с пошло и грозно минало, както и настояще. Тя не може да бъде лице на предаване, защото не отговаря на НИЩО!

Коментирай

блаа

преди 8 години

Не се хабете с писма, Николета скоро няма да я махнат. Може да спрат предаването, ако няма рейтинг. Аз не го гледам и допринасям това да се случи :)

Коментирай

Сияна

преди 8 години

Умиът ми не го побира как проститутка води предаване?? Че и с грозния си курвенски силикон навън! Безумне е тази телевизия! проститутка без образование да нарича журналистите КОЛЕГИ.. изглагате се, Бтв............ акъл нямате

Коментирай

Фок

преди 8 години

Как сте сложили Николате не знам? Не бяха обиди към хората - "мършо", не беше наричала някаква журналистка "мършо", не бяха заплахи към Алисия, не бяха малоумни интервюта, в които хората са и виновни, че е на повикване и си отваря краката за чантички.. има ли смъл да продължавам? И утре ще се чудите защо младите момичета са станали парцали. Предлагам в следващоти предване Николета да ни покаже с какво си изкарва парите са маркови дрешки, защото само за пластиките не може да си плати със заплатата

Коментирай

ама

преди 8 години

разбира се, аз проститутки не гледам вкъщата си!

Коментирай

ИВО

преди 8 години

В ТАЗИ теле физия бтв НЯМА НИТО МОРАЛ,ДОСТОЙНСТВО,СРАМ. КАК МОЖЕ ДА СЕ ПОЗВОЛЯВА НА ЕДНА БЕЗ МОРАЛ,БЕЗ ИНТЕЛЕКТ ,ГРОЗНА, БЕЗ ОБРАЗОВАНИЕ,ТЪПА,ПРОС........ДА СИ РАЗВЯВА СИЛИКОНА . ДАЛИ И ТЕЗИ "господа" ОТ БТВ НЕ СА СЪС СИЛИКОНОВИ МОЗЪЦИ!? ДАЛИ ТАЗИ ОСОБА НЕ ГИ ОБСЛУЖВА ЗА ДА Я ДЪРЖАТ?!

Коментирай

ИВО

преди 8 години

В ТАЗИ теле физия бтв НЯМА НИТО МОРАЛ,ДОСТОЙНСТВО,СРАМ. КАК МОЖЕ ДА СЕ ПОЗВОЛЯВА НА ЕДНА БЕЗ МОРАЛ,БЕЗ ИНТЕЛЕКТ ,ГРОЗНА, БЕЗ ОБРАЗОВАНИЕ,ТЪПА,ПРОС........ДА СИ РАЗВЯВА СИЛИКОНА . ДАЛИ И ТЕЗИ "господа" ОТ БТВ НЕ СА СЪС СИЛИКОНОВИ МОЗЪЦИ!? ДАЛИ ТАЗИ ОСОБА НЕ ГИ ОБСЛУЖВА ЗА ДА Я ДЪРЖАТ?!

Коментирай

ИВО

преди 8 години

В ТАЗИ теле физия бтв НЯМА НИТО МОРАЛ,ДОСТОЙНСТВО,СРАМ. КАК МОЖЕ ДА СЕ ПОЗВОЛЯВА НА ЕДНА БЕЗ МОРАЛ,БЕЗ ИНТЕЛЕКТ ,ГРОЗНА, БЕЗ ОБРАЗОВАНИЕ,ТЪПА,ПРОС........ДА СИ РАЗВЯВА СИЛИКОНА . ДАЛИ И ТЕЗИ "господа" ОТ БТВ НЕ СА СЪС СИЛИКОНОВИ МОЗЪЦИ!? ДАЛИ ТАЗИ ОСОБА НЕ ГИ ОБСЛУЖВА ЗА ДА Я ДЪРЖАТ?!

Коментирай

ИВО

преди 8 години

В ТАЗИ теле физия бтв НЯМА НИТО МОРАЛ,ДОСТОЙНСТВО,СРАМ. КАК МОЖЕ ДА СЕ ПОЗВОЛЯВА НА ЕДНА БЕЗ МОРАЛ,БЕЗ ИНТЕЛЕКТ ,ГРОЗНА, БЕЗ ОБРАЗОВАНИЕ,ТЪПА,ПРОС........ДА СИ РАЗВЯВА СИЛИКОНА . ДАЛИ И ТЕЗИ "господа" ОТ БТВ НЕ СА СЪС СИЛИКОНОВИ МОЗЪЦИ!? ДАЛИ ТАЗИ ОСОБА НЕ ГИ ОБСЛУЖВА ЗА ДА Я ДЪРЖАТ?!

Коментирай

Gags

преди 8 години

Кончита Вурст! Само че се е пообръснала...

Коментирай

desita1

преди 8 години

Ами то като няма с какво да привлече аудитория - с увисналите и вече цици се опитва жената бе ...... то няма друго с какво да изпъкне - няма визия вече ( прилича на Буратино с тез дебели вежди ) , няма акъл , няма дар слово ......едни кратуни и останаха хахахахах... МЪРШЛЯК .... кой пък е седнал да и гледа предаването , че и рейтинга бил се вдигнал .... хахахахах ....тъпизми пишете ХОТАРЕНА

Коментирай

МИНКА

преди 8 години

ДА бе тя сложила един силикон дето вече спукан и се праи че има гарди кои знаи преди да го слойи кви бобчета имала

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.