Николета води по перука (Феновете онемяха)

https://hotarena.net/laifstail/nikoleta-vodi-po-peruka HotArena.net
Николета води по перука (Феновете онемяха)

В неделя Николета Лозанова ще поднесе поредната изненада на своите верни зрители, разбра HotArena.

 

Красивата водеща на „Папараци“ ще блесне на малкия екран с къса руса перука, с която се подвизава от скоро. Преди дни плеймейтката скри шапката на феновете си, публикувайки провокативна снимка с русата грива и цигара.

 

Фотосът предизвика вълна от положителни коментари. Почитателите на красавицата смятат, че с тази прическа изглежда фатална. Някои дори се усъмниха дали НиЛо не се е разделила с дългата си тъмна грива, която стана нейна запазена марка.

 

Бъдете спокойни, това е просто перука, в която Николета се е влюбила и демонстрира от няколко дни. Първоначално фалшивата коса била замислена за конкретна фотосесия, но Лозанова си я запазила и за снимките на „Папараци“, пише „Всеки ден“.

 

На фотосите водещата пуши и цигара, което не се случва в реалния живот. Скандалната визия е подсилена с доста дълбоко деколте, а провокативният резултат без съмнение е постигнат.

 

Скандалната гледка не остави равнодушен никой мъж и те не спират да коментират кадъра вече няколко дни поред. Друга плеймейтка - Златка Димитрова, типично в свой стил избухна на профила на Лозанова във фейсбук с едно мощно: „Утрепа ги!“ и стана по-коментирана и от Лозанова с култовата си реплика.

 

С тази своя прическа Николета се върна назад във времето, когато се подвизаваше с подобна момчешка визия, но в черната гама. Любопитен факт е, че на първата си среща с Валери Божинов е била именно с такава къса подстрижка и затова е решила да си сложи по-дълга перука.

 

 „Адски се притесних, когато се прибрахме в хотелската стая. Влязох да си взема душ, а Валери ме чакаше. След това, когато ме видя без грим и перука, каза, че така съм много по-хубава и че не иска повече да нося изкуствената коса“, сподели водещата преди 2 години, когато беше щастлива с футболиста.

 

18 Коментара

xaxaaaaaaaa

преди 8 години

А недейте така,само по перука ли.........води по мнооого други неща,ама нямам да лепна една червена точка,като Слави........ахаххааааа!!Може да е само по перука,така да..........ахахаха!!!ТО Е ВЕЛИЧАЕНЕ,ТО СА ХВАЛЕБСТВИЯ,ама забравяте,че я познаваме,нали............

Коментирай

Мършолина

преди 8 години

Онемяха от ужас!!!

Коментирай

хайдут

преди 8 години

С тия дебели и черни хайдушки вежди и с тази грозна перука прилича на мъж. Извинете но изглежда повече от противно.

Коментирай

Trol

преди 8 години

Черво !! На първата им среща с Валери се прибрали в хотелската стая..........бОклук !!

Коментирай

Миа

преди 8 години

Аз искам да попитам нещо, не по темата с перуката, ужасна е, няма какво да се коментира, но все пак питането ми е свързано с името на горе цитираната. Видях нейния профил в инстаграм и последната качена снимка беше на дъщеря й - не знам колко е голяма, а и не ме интересува и си казах, бре че сладка снимка, до момента в който не забелязах, че детето е с фотoшоп на крачетата !!!!!! Та да попитам: коя нормална майка фотошопира краката на едно 3 или 4 годишно дете ??????????????? За мен беше огромен шок !!!!!!!

Коментирай

Цецо

преди 8 години

ФЕНОВЕТЕ ОНЕМЯХА "КОЙ Е ТОЗИ ТРАВЕСТИТ"?!

Коментирай

преди 8 години

Ужас, че тази е луда не е трудно да се досетиш, но горкото дете, то каква вина има, какво му има на крачетата че ги е фотошопирала, тази е за лудница.

Коментирай

lele

преди 8 години

Hahaha, Valeri sigurno si spomnq s ujas za tova vreme, a tq se hvali. Ti ima6 li akul be jena, toi ne se se6ta za teb vse edno ne si mu bila nikakva tq mine, ne mine i ajde pak mu spomenava imeto. I edva li si bila tooooo4no s takova ne6to na kratunata, za da te haresa ili si e mislil 4e te haresva. Izglejda6 pove4e ot ot4aiva6to. Za sujalenie si.

Коментирай

Миа

преди 8 години

Ами не знам, нормално дете си е, сладичко, пухкаво. За мен шокът дойде от там, че явно тя мисли крачетата за дебелички, което просто не мога да го асимилирам, като майка ! Не знам аз ли не съм добре или тази жена наистина има комплекси, за тялото си, които предава и на малката сладурана. Таз жена е за лечение, горкото дете !

Коментирай

ФОТОШОП МАЙНА

преди 8 години

Искам да ви кажа, че и аз забелязах Фотопшопа на снимката на детето й! Смешна работа.. как може да си фотошопираш краката на детето.... комплекси, малоумщина и цингания. Малоумна си, момиче, адски проста! Нали не се мислиш, че можеш да заблудиш някой. Нека следващата статия да се кава : "Николета обработва снимките на дъщеря си с фотошоп. Мисли я за грозна."

Коментирай

..

преди 8 години

Това живвотно всеки ден доказа колко е слабоумно. Нямаше ли някой да я прибере тая курва та да се кротне малко с тия цигански изпълнения.

Коментирай

ogi

преди 8 години

Абе няма ли кой да закрие тоя глупав саът?Глупоста и циганията тука се величаят и на почит.Грозева земи и ти да се щракнещ с такава перука а също и малоумните ти колеги.Вие не сте добре като циганката проста дето непрекъснато дъвчете .Не съм гледал тъпото предаване и няма и да го гледам.Едва ли има някой който да го гледа.Така че с перука или без с естествена гола глава или със уста във форма на анус не ме бърка вобще ваща прехвалена циганка проста!

Коментирай

тц,тц,тц

преди 8 години

Ми то е ясно, че щом фотошопираш нещо, значи не ти харесва как изглежда в действителност. УЖас, горкото детенце с каква луда живее.

Коментирай

A Vaeri

преди 8 години

Valeri kolko e prost da napravi na prostitutka DETE, ne e istina kolko mnooogo.. debil

Коментирай

-

преди 8 години

Как ви плаща тая? В брой? В натура? ... Ако е в натура - прецакали сте се.

Коментирай

hili

преди 8 години

Ама, много прости и злобни българи има, бреййййй!... Николета е много красива! Може да е проста, може да е ...всякаква. Не я знам, не я познавам. Обаче е красива! Много трябва да си тъп, че да плюеш точно по нейния външния вид когато и от самолет се вижда, че жената има хубаво лице и съвсем нормално секси тяло. Тъпаци!

Коментирай

ШИ ШИ

преди 8 години

ЛИЦЕ НА ТРАВЕСТИТ ВЕЖДИ ХАЙДУШКИ .НА СНИМКИТЕ ИЗГЛЕЖДА НА 35 ГОДИШНА.ЯВНО ПЛАСТИЧНИЯ ХИРУРГ Е БИЛ НАДРУСАН ДОКАТО СЕ Е УПРАЖНЯВАЛ ВЪРХУ ЛИЦЕТО НА КУРВЕТО ЛОЗАНОВА

Коментирай

ogi

преди 8 години

Ооооооо колко си прост.Чак от самолет се забелязва колко си просссссссссс.А и пак от самолет се виждат късите криви крака на мангалката както и обезлесеното и теме.Въх дръж ме ,че ш падна от красота.Оооо колко си прос до прежде писащия

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.