Николета взима най-високия възможен хонорар от Брадъра – 250 бона! Иван и Андрей я глобяват „само“ с 20 000 лева! (Подробности)

https://hotarena.net/pod-pricel/nikoleta-vzima-nai-visokiia-vazmojen-honorar-ot-bradara-250-bona-ivan-i-andrei-ia-globiavat-samo-s-20-000-leva HotArena.net
Николета взима най-високия възможен хонорар от Брадъра – 250 бона! Иван и Андрей я глобяват „само“ с 20 000 лева! (Подробности)

Николета Лозанова е поредната звезда, която влиза в реалити шоуто „ВИП Брадър“ за хонорар от 250 000 лева, узна HotArena.

 

Ескфутболната съпруга е обещала, че ще вдигне рейтинга на най-хитовото шоу с участието си веднага след като напусна предаването „Папараци“ по Би Ти Ви. Новината изненада неприятно бившите работодатели на Ни Ло – Иван и Андрей, които вече споделиха, че „ако тя влезе в къщата, я чака висока неустойка“, която трябва да плати след напускане на предаването им. 20 бона е глобата, която Лозанова дължи.

 

Сашка Васева, моделът Мартина Юрукова, дизайнерката Миглена Каканашева, фолкпевицата Емануела, която ще влезе само за две седмици, за да разкаже историята на любовта си със сина на бизнесмена Динев, жената с най-голям изкуствен бюст – Майра Хилс, певицата Сузанита Мурад, Маги Бадер, журналистът Антон Стефанов и двойките: Мариана Попова и Веселин Плачков, лудия репортер Дани Петканов и бившата му Александра Богданска, писа „България Днес“.

 

На всеки от тях е обещан различен хонорар, но най-високият ще прибере Николета Лозанова.

 

Николета е доста земна и няма да прави трагедии от неразбирателства с останалите участници.Сега има възможност да докаже и че не е толквоа глупава, за колкото я мислят“, споделят от екипа на Ни Ло, с които тя обсъжда не само дрехите, които ще носят в къщата, но и поведение, грим и статус.

 

 

 

45 Коментара

не думай

преди 6 години

А защо да не влезе в Биг Брадър? Какъв е проблема на Иван и Андрей? Тя вече не е водеща на Папараци. Миналата година жената на Иван влезе в конкурентното предаване и конкурентна телевизия и той се направи на приятно разсеян. И нямаше проблем с това. Но на Николета която не му е никаква ще държи сметка къде да участва.

Коментирай

Hihi

преди 6 години

Ama razbira se , vzimat q za 6ut koito 6te veseli publikata. Bezrabotna, kade drugade da otide ;).

Коментирай

Хихи

преди 6 години

Жената на Иван е независима личност и не е обвързана с Иван с трудов договор. С други думи, мили малки боклучета, да правиш секс с някого не винаги значи, че ти е работодател.

Коментирай

Roni

преди 6 години

Ще има смях хахаахаха там ще.и се наложи да показва умствен капацитет(а той липсва) освен джуки и цици.

Коментирай

Ужас

преди 6 години

Ужас, тия вече се излагат с тая Клозетка. На неграмотна и некадърна жена да даващ толкова пари за да участва в някакъв си фромат е толкова нелепо, колкото да и дадеш възможност да води предаване...тоест провал, ама пълен.И след няколко седмици да не забременее отново, пфууу аман от подобни боклуци .

Коментирай

не думай

преди 6 години

Жената на Иван е обвързана с него с нещо повече от трудов договор. Странна ми е неговата пасивност, когато съпругата му е част от конкурентно предаване с което се състезават за рейтинг, а злостничко коментира участието в Брадъра на жена която не му е никаква. Глобата която плаща си е нейна и решението също. Друг е въпроса, че ще се изложи в Биг Брадър, но пък и неговата жена се изложи не по-малко, та изложи и него. Каква лоялност и уважение търси Иван навън, когато в собственото му "семейство" липсват???

Коментирай

Хихи

преди 6 години

Не мисля, че в семейството им липсва нещо. Мисля, че в начинът ви на мислене прозират вашите дефицити, които си проектирате върху тях. Но му е ужасно смешно, че ценностите ви са толкова объркани, че вече приемате буквално, че мъжът с когото спите винаги ви плаща за това и съответно ви е работодател и може да ви казва къде и какво да правите. Ми не. Не всички жени са държанки. Ми да. Може да си обвързана/съпруга и БЕЗ да си държанка.

Коментирай

не думай

преди 6 години

Боже жено, ти тук ли спиш? Току що написах коментара и ти веднага отговаряш. Живот нямаш ли си? Приятели, семейство, работа, не пишкаш, не акаш? Голямо адвокатстване, голямо нещо. Ще ме изядеш с парцалите защото съм написала един коментар. Че и морала ми разглеждаш. И за дефицити говориш. А твоите собствени не виждаш ли? Оправи си собствените проблеми, после си ври носа в чуждите животи. Мнението ми за Иван, Ирина и Николета не се променя. А ти ако искаш насери и 100 коментара след мен.

Коментирай

11111

преди 6 години

То ако слушате всички влезли във Випа всички ще кажат, че са взели по 200 хиляди. А на Николетата най-любимото й занимание е да лъже, не го ли разбрахте. Я са й дали и 100, я не, обаче фантазията й пак е заработила на 1000 оборота и е решила да се изкара голямата работа. Малко са балъците, които й вярват. Обаче ако наистина влезе ще лъсне истинската и мутра като тиган на месечина - че без грима и фотошопа е средностатистическа жена, и че е нереално тъпа. Сигурно ще си мълчи свита в ъгъла през повечето време.

Коментирай

Uf

преди 6 години

Вече еидяхме в Къртицста много безинтересна и оростс

Коментирай

Uf

преди 6 години

Haha. Като се сетя за това същество и ми минават неадекватни мисли

Коментирай

stela

преди 6 години

ААаааааа какви гадни кракааааа...ходила де...аааааааааааа,особено левия и най-вече палеца...Олееее ужас..Моя мъж,дето има 46-и номер убувка и си има ....мъжки крак налЕ :) :) е по добре...Ааааааа мноо гаднооо ослепях

Коментирай

stela

преди 6 години

Лелеее,чесно...защо го зяпам още..Какво и има бееееее ааааааа...баси ходилото....Аааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа

Коментирай

stela

преди 6 години

Oсвен написаното от хихи ще дибавя и,че тя взима хонорар за участието си и тези пари влизат пак в семейството..Забърквате каша драги не дъмай.Правите буламач от тема касаеща работник-работодател и моралните устой и разбирания в едно семейство...Този Ванчо си е имал договор с това малко оранжево гномче и си е в правото да си търси компенсация.Когато законната му половинка взима участие в конкурентна тв. така хем си има кинтите от предаването което прави,хем и жена му изкарва пари от конкурентитеее.Ясно ли ти стана сега...А до това дали им липсва или не нещо в брака.....ти сериозно ли?

Коментирай

stela

преди 6 години

Извинете,аз сега зачетох коментарите (във вазхвала на Николина ако има нещо то коментарите са голям смях) и да ви питам,не седите ли и вие да отговаряте както казахте за другия person.И лично според мен се оплетохте в две напълно различни ситуации...

Коментирай

ха-ха до хихи

преди 6 години

Работодател е Иван и на Ирина и още как,от къде мислиш си е взимала майчинството например и кой и плаща осигуровките-Иван!

Коментирай

НИКОЛЕТА С ФФОТОШОПА

преди 6 години

НИКОЛЕТА С ФОТОШОПА Е ИЗКРИВИЛА ДЪСКИТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ! А НА СЯНКАТА СЕ ВИЖДАТ СОБСТВЕНИТЕ Й КРИВИ КРАКААААААААА!

Коментирай

1

преди 6 години

После Биг Брадъра ще си ги възтанови от нашите SMS-си (без мене, нито един път не съм дал 1лв за гласуване) като знам тези хонорари като топъл хляб ги раздава

Коментирай

истина

преди 6 години

Ако се сравнят телесата на всички снимки, които качва едно с едно не си прилича, да не говорим на места колко анорексична е , а понякога и несъразмерно фотошопирана.

Коментирай

Sal

преди 6 години

А забелязвате ли на десния крак ходилото малко над нокътя на големия пръст какъв израстък има , от тесни обувки и най- вече от каишки на сандали. Тя явно е всикнала с това, че не се е сетила да го изтрие! Ходилата й са тотално деформирани от сега, а на 50 години?

Коментирай

ani

преди 6 години

hotarena,kakvi 250 000 hIlqdi,be! Klozetka e sbarkala nulite......

Коментирай

истина

преди 6 години

И както казва Чарлс Буковски "Да видиш на екрана лайно стана толкова обичайно, че хората престанаха да си дават сметка, че гледат лайно". Дано не прекалих с това изказване, но не знам какво би описало по-добре медиите в 21 век.

Коментирай

истина

преди 6 години

поправка : Чарлз

Коментирай

Адвокат

преди 6 години

Аз поспах, ама някой друг май не е. Голяма драма, голямо чудо, ! Фактът , че защитаваш Николета и май я харесваш, означава, че имаш доста ДЕФИЦИТИ в мисленето :) Вместо да се дърлиш, вземи се образовай и обогати и те ще изчезнат.

Коментирай

Няма да влезе не се излагайте

преди 6 години

Николета няма да влезе не би допуснала някой да я покаже в истинската и светлина ниска набита и тъпа като кокошка... Пак си прави ПР но няма да влезе стига глупости писахте!

Коментирай

Хах

преди 6 години

Пак се разкрачил този гном, чака да и го турят

Коментирай

Невена

преди 6 години

Николета Лозанова никога не би влязла в биг брадър понеже ще я снимат камери нон стоп и ще се види че няма нищо общо със снимките аз лично като я видях на живо в бедрум бях разочарована нищо общо с реалността има и широк гръб и огромни гърди които още повече я правят ниска абе не ставаше камоли постоянно да я снимат тя не би се изложила така и знае че ще е пагобно за имиджа който лъска и вече няма да има кой да и дава по 800 лв за снимки в инстаграм да рекламира разни продукти от типа на чай за отслабване до маска за коса и евтини дрехи никой няма да я иска

Коментирай

Кънчо наблюдателния

преди 6 години

Много и големи краката за дребна жена бе,какъв номер обувки носи тая.Ужас.

Коментирай

Знаещ

преди 6 години

Николета Лозанова и Николай Михайлов ще обявят в Биг Брадър сватбата си. Ще бъде наистина зрелищно и ще се говори много за това, всичко е в ход.

Коментирай

haaaaaaaaaaaaaaaaahahahahah

преди 6 години

HAHAHAHa, hahahahha, hahahahahaah,hahahahahaha, tova i ostana svatba, che ako i toi izbqga ostava bezpari4na, bezrabotna i sama, koi drug glupender bi se obvarzal s taq iztrivalka.

Коментирай

Информация от КУХНЯТА!!!

преди 6 години

Николета няма да влиза в къщата на вип брадър!!!Николета ще е ко водещ в предаването!!!Заплюйте ме после ако не е така!!!!!!!!!А сега успокойте малко страстите пачата ще казва по две изречения и ще се чепи!!!!У къщата нема да я видите скоро :) Всички в нова телевизия я мразим :)

Коментирай

Ами

преди 6 години

Вие от нова телевизия като я мразите "пачата дето ще се чепи" , зщо не протестирате, докога хората ще бъдат унизявани като им натрапват това чучело! Противно и обидно .

Коментирай

Боби

преди 6 години

Егати грозните крачища.

Коментирай

007

преди 6 години

E, хайде и ти пък сега... Краката могат да бъдат толкова големи, колкото ги направи фотошопа. Колкото по-тъпа оФца използва фотошопа, толкова по-несъразмерни са крайници, предници, задници и т.н.

Коментирай

666

преди 6 години

И 25 лева не заалужава,какво може?Да спи с футбилисти/залязващи/,да рекламира евтини парцалки,да се чепи и да публикува снимки,да пише с грешки.От btv сигурно банкет са дали,че се. разделиха.Да не забравяме,че и годинките и станаха доста,какви млади и образовани момичета има

Коментирай

don kihot

преди 6 години

Тази николета тъпото която срича аутокю, може да влезе в къщата, за някой лев, защото Валери си взе джипа и апартамента и сега и трябват мангизи

Коментирай

Mangalka

преди 6 години

Zwezda???? Moje bi, no mangalska zwzda..

Коментирай

Mangalka

преди 6 години

Zwezda???? Moje bi, no mangalska zwzda..

Коментирай

Симона

преди 6 години

наистина искам да емигрирам от тази държава - сивота до небето!

Коментирай

klozeta

преди 6 години

цунки по муцункииии мляс ,мляс :)

Коментирай

klozeta

преди 6 години

цунки по муцункииии мляс ,мляс :)

Коментирай

klozeta

преди 6 години

ФОТОШОПИРАНИТЕ Й КРАКА СА ПОТРЕС -ПРИ ПРЪСТИТЕ КАТО НА ВЛЕЧУГО ! #to#biva#biva#fotoshop#.com#

Коментирай

Симона

преди 6 години

Жената на Иван - Ирина♥♥♥

Коментирай

мартина

преди 6 години

Ники вратарчето защо продължава да вика в апартамента си на черни връх Анджелина Атанасова???

Коментирай

ДАААА

преди 6 години

Вика я, вика яяяяя ... и става - олеееелеее, майко ....

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.