Николета за Алисия и Бирмата: Има приказки с щастлив край! (Вижте още папарашки снимки на двойката)

https://hotarena.net/pod-pricel/nikoleta-za-alisiia-i-birmata-ima-prikazki-s-shtastliv-krai HotArena.net
Николета за Алисия и Бирмата: Има приказки с щастлив край! (Вижте още папарашки снимки на двойката)

„Днес повярвах, че има приказки с щастлив край! Тази неделя ще ви разкажа една такава...“

 

Това написа тв водещата Николета Лозанова по повод фото бомбата, заснета от фотографите на предаването й „Папараци“ по бТВ, видя HotArena.

 

Както съобщихме по-рано, Алисия и Бирмата бяха сгащени от папараците на Лозанова да се прибират от Тайланд, остров Пукет. Това са първите им снимки заедно и доказателства черно на бяло, че наистина са двойка.

 

Горещите кадри ще бъдат излъчени още тази неделя в предаването, което върви по Би Ти Ви след 22,30 часа, пише „Уикенд“.

 

Двамата са хванати на калъп на ВИП терминала на Летище София. От кадрите се вижда как Бирмата обгрижва половинката си, прегръща я, дори посяга да я целуне.

 

Направи впечатление, че двойката не се качи в общ автомобил. Младият баровец си тръгна за отрицателно време с колата си, а чалга звездата се метна на старичкия си джип „Ауди”.

 

Впечатление прави и коментарът на Николета, която с ръка на сърце признава, че двамата са добра двойка и приказката им наистина е много романтична.

 

„Жоро е лудо влюбен в нея! Двамата започнаха връзката си уж на шега, не толкова от страст, а за да отмъстят на доскорошните си половинки. Бирмата искаше да натрие носа на Преслава, която се оказа момиче с доста леко поведение и по време на връзката им преспа с кого ли не, включително с негови близки приятели. От своя страна Алисия също искаше да даде урок на Ники Михайлов за безкрайните му изневери. Обаче взеха, че се влюбиха страстно и в момента не могат един без друг. Май ще излезе голям роман от тази уж случайна любов на пук”, коментира приятел на новосформираната двойка.

 

Очаква се Алисия и Георги Станоев да съобщят официално за връзката си в близките седмици.

 

Стела Йорданова

\"\"

31 Коментара

обективно

преди 8 години

Все си мислех, че всичко е лъжа и Ася не е толкова проста и меркантилна. Е,вече ги има заедно официално и феновете на Ася е редно да спрат да се подиграват на Николета за Шиши , щото и тяхната се оказа същата. Само, че едната се е.е за предаване по национална телевизия, а другата за някой друг парцал .

Коментирай

истина

преди 8 години

Аз пък от цялата сага вече почвам да си мисля следното-Валери много искаше да вижда сина си ,но не му го даваха.Сега вече всичко е наред между Алисия и Божинов,но той е разделен с Николета.Подозирам,че Алисия е казала на Валери да напусне Николета и ще вижда сина си,но Валери пък е настоял тя да не играе повече цирка с Михайлов.За това и връзката на Алисия с Бирмата изглежда за нея самата напълно нормална,друг е въпросът ,че новият и е отново с около10 години по-малък от нея,побойник,женкар и наркоман!Не вярвам Бирмата вече да е забравил Преслава ,а и като знам тя каква е палавница и не и дреме от нищо,почти е ясно ,че ще се виждат тайно пак.Преслава е приятелка с Емануела,така че няма да пропусне да се изгаври с Алисия рано или късно!

Коментирай

1

преди 8 години

САмо не разбирам какво общо има Николета в ситуацията , че Ася си го слага с този Прасчо 91-ви набор, който го раздава мутра.

Коментирай

Иван

преди 8 години

Тоя пухчо като го гледам какъв селски пернишки бек е с тая чанта диагоналка, ако не беше майка му и парите и, сигурно щеше още да лъска бастуна и да е девствен. Добре, че природата си знае работата и намира баланса, за да може и такива като тоя дебеланко да поебават от време на време по нещичко...

Коментирай

12345етръхймн

преди 8 години

Ехааа, аз пък за поредене път се убеждавам че примата Николета Лозанова живее за да се интересува силно от живота на 3ма души..не е трудно да се сетим кои ;) ПЪРВО И НА ЧЕЛНО МЯСТО ЗАЕМА НЕЖНАТА АЛИСИЯ, НА ВТОРО И МАЛКО ЗАД НЕЯ Е ТОЗИ КОЙТО Я НАПРАВИ ЗА СМЯХ ПРЕД ЦЯЛ СВЯТ ВАЛЕРИ БОЖИНОВ И И ПОКАЗА ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ ЧЕ Е НИЩО ОТ ТОВА КОЕТО СЕ ПИШЕ ЧЕ Е, И НА ПОСЛЕДНОТО ПОЧЕТНО МЯСТО СЕ НАРЕЖДА ТОЗИ КОЙТО Я НАРЕЧЕ ТРАБАНТ ПРЕДИ НЕ МНОГО ГОДИНИ И СЪВСЕМ ЗАСЛУЖЕНО КАТО СЕ ИМА ПРЕДВИД РЪСТА И КАК ИЗГЛЕЖДАШЕ ПРЕДИ ИНТЕРВЕНЦИИТЕ ТА ТОВА Е НИКИ МИХАЙЛОВ. ТА МИЛА, ТОЗИ КОЙТО КАЗВАТ ЧЕ ТИ ГО Е НАБИЛ ЗА ЕДНО ЧАНТЕ И ТЕ Е УПОТРБИЛ КАТО ТОАЛЕТНА ХАРТИЯ ИЗЛИЗА ЛУДО ВЛЮБЕН В АЛИСИЯ, ТОВА ВЕЧЕ КАЗВА МНОГО И ТО Е ЧЕ АЛИСИЯ Е КЛАСА И МЪЖЕТЕ Я ЦЕНЯТ А ТИ СИ ЗА НАБЪРЗО И ЗА НАКРАТКО ХИ! С КОЙТО И ДА Е АЛИСИЯ Е САМОСТОЯТЕЛНА БОЙНА ЕДИНИЦИ ЗАЩОТО СИ ИМА И ФИНАНСИ И САМОЧУВСТВИЕ НА УСПЯЛА ЖЕНА И Е! АЙДЕ ЛЕК ДЕН !

Коментирай

-

преди 8 години

От самото начало си знаех, че е вярно. Каквото излезе като инфо за нова двойка в нета, винаги се оказва вярно, когато се повтаря периодично, така че още от началото си знаех, че е вярно. Алисия или е безнадеждно меркантилна, или безнадеждно глупава, ако все не се отказва да търси "голямата любов" сред такъв тип мъже, за които е важно само да позьорстват насам-натам и да сменят бройки по дискотеките. Но тя, за сетен път виждаме, или не търси връзка с бъдеще и вече се е отказала да търси любов и затова преследва все пари.

Коментирай

???

преди 8 години

И aз, товa се чудя!!! Кaкво и влизa в рaботaтa дa коментирa нa стрaницaтa си във facebook, отношениятa между Aлисия и Бирмaтa.

Коментирай

Хаха :*

преди 8 години

Голямо чудо като Алисия е с Бирмата, той да не би да не е човек случайно?! За да е снего значи е видяла нещо, което и е харесало в него, не знам някой да започва връзка с някого, в когото не харесва нищо....а и човек се променя когато срещне точния човек за него, може пък да са един за друг, само времето ще покаже...пък и в мармалад изглеждаше много добре и щастлива, така че може и да си паснат

Коментирай

666

преди 8 години

Prav si za 4antata,kato vidq takava 4anta silno mi se gadi ;)) celiqt mu alfit e starnen no to si znae,ima kinti poebava xubavi put4ici 6ans ;)

Коментирай

666

преди 8 години

A ti milsi6 4e toi 6te q zveme za jena l i:) po goqlma ot nego s dete ;) nqma da stane da macnata e gotina no prosto 6te si igraqt i tva e

Коментирай

Голямата любоФ

преди 8 години

Ееех, голямата любоФ - нали толкова много се обичаха Валери с Николета. То не бяха подновявания на обети, то не бе показност и чудо ... Ако толкова много я обичаше нямаше да я зареже. А причината да й бие шута няма нищо общо с Алисия, ами за това си е виновна Николета.

Коментирай

хихи

преди 8 години

Аааа какво падение.Дърта брантия се хванала с някакъв 91 набор.Другия път Асе се оглеждай за някой найййй-много на годините на сина ти.

Коментирай

Tedi

преди 8 години

Tia ne izglejda vljubena izobsto,naprotiv,na lizeto I e izpisano otegchenie i iavno izobshto ne go ponasia.Zashto razigrava tozi zirk tia si znae.No na Niki Mihailov edva li mu puka.

Коментирай

отговор

преди 8 години

Да ти кажа ли защо -защото Бирмата и погоди номер като пусна снимчицата от плажа.Дружките и опитаха да замажат положението като писаха ,че това не е Алисия.Истината излезе ,но Дойчева искаше това да не е така за да се прави ,че все още е с Михайлов.

Коментирай

взор

преди 8 години

Че е видяла, видяла е и това нещо е, че е един убавец ненагледен, кротка душица дето на мравката път прави, моногамен тип дето е най-верния мъж на света, а не дебелият му портфейл! Мда има жени дето си разтварят крака пред всеки Мунчо с пари, ноооо ние не сме от тях как Сийке! Туй Николета, Ася, Емануела и още знайни и незнайни юначки го правят само по лИбоФ!ТОЧКА И МЛЪК ВСИЧКИ ХЕЙТЪРИ НА ТИЯ ДОСТОЙНИ И ЧЕСТНИ ЖЕНИ, ОЛИЦЕТВОРЕНИЕ НА ПОЧТЕНОСТТА И ДОСТОЛЕПИЕТО! ХОХОХОХО

Коментирай

MAIA RYSEWA

преди 8 години

razkazwai nikoleto...na teb edwa li 6te ti se sly4i da se wliybi niakoi ....za edna no6t... i si 4ao

Коментирай

sensy

преди 8 години

Алисия успя да заблуди доста народ, че е по различна някак. А колко жалка всъщност. Заслужава всичко, което и се случва и ще и се случи.

Коментирай

ебаси навлека!

преди 8 години

Абе, как пък не ти омръзна, кого заблуждаваш изглежда само себе си ,ч е някой ти вярва с тези кьорфишеци коментар с латиница и после подкоментар на кирилица. Една съща си оФца и много прозрачна. Много си наясно ти кой, какво и защо , но пък си задава въпроси и от долу си отговаря. ОФФцата тъпа! И после защо я обиждали хората. Oтвратително злобно същество сякаш ти влиза в гъза какво прави Алисия с кога и как и защо. Кой го е грижа за твоето мнение Травестит?

Коментирай

ELI

преди 8 години

ahaha,tova ne e Alisiq...i shte stane qsno v nedelq,prez tova vreme reklama na nein grub!

Коментирай

ELI

преди 8 години

luja e,mnogo qsno...tova ne e Alisiq

Коментирай

mdaaaa

преди 8 години

И, кое и е жалкото? Че се е влюбила в Бирмата? Нито е първата, нито ще бъде последната жена на този свят влюбила се в неподходящият мъж. А, че е влюбена няма как да заблюди. В мармалад , на въпрос ан радост имаш ли мъж до себе си тя не отговори, но Радост настоятелно я попита 'Тогава, кажи щастлива ли си?" Където тя отговори- Да, много! Еми, това е, харесва ни или не- животът си е неин! На никой не е тръгнала да се меси в живота и на никой не пречи. Свободни , големи хора! Да си живеят живота , както им харесва!

Коментирай

дъртата шаврантия си ти

преди 8 години

А, ти дърт калтак! Май и завиждаш , а? Теб и куче не те препикава, затова съскаш тук денонощно.

Коментирай

Абе ти навсеко гърне и мерудия

преди 8 години

Грозен бил, лош бил, не знам какъв бил. Ти пък имаш ли огледало в къщи да се огледаш от страни каква хубост си? И да те светна, това момче няма пари. Пари има баща му. Което автоматически отпада твоята версия,ч е е с него заради парите му. Парите на баща му няма как да станат негови. А, тя бито с Михайлов, нито с този разчита на парите им. Тя с нейната работа си изкарва достатъчно, за да живее добре. Нито е прахосница, нито пие, нито пуши, нито по кръчми ходи. Отглежда си детенцето и си влага парите в нейните клипове и нови песни. Всезнаещата или ако си мъж най-вероятно си дърт ергенин пу*ка не виждал и тук си избиваш комплексите. Ти си знаеш, но тази злоба не е от щастлив живот. Нещастници! Дреме и на нея за вашето мнение! шаврантии и педали, това са феновете на Курволета. Изядоха се тук римски.

Коментирай

???

преди 8 години

Слез на земята , бе! Какви пари те гонят? Само пари са ти в главата. Защо си мислиш,че другите като теб търсят само пари в живота. Ами представи си, че е галантен и добър любовник... Или при теб думата любов има други измерения , само пари, пари, пари.... и трябва обезателно да бъде Аполон красавец. Момчето нито е грозно, а не се знае как със нея се отнася. Много зависи и от жената до него. Пък , ако се издъни да не е залепена за него. Живота продължава!

Коментирай

???

преди 8 години

Знам, че дадохте храна на злобарите и завистниците на Алисия. Цял ден не станаха от ПС-то да бълват змии и гущери. За феновете и мога да ги разбера, естествено ,че ще са зад нея, ама онова злобното парче изперкало от всякъде помислило се за съдник и раздаващо морал е жалка история. Дали се вижда от страни? Шизофрениците не могат! Бирмата ще си го премести в левия крачол, а на Алисия и пищи лявото ухо за нейното мнение. Няма да може тази вечер да си вземе хонорара от 5 бона и бакшиша. Нека и квака жабата, все там в гьола ще си остане.

Коментирай

разбивач

преди 8 години

Къртиш с коментарите си! Направо ме кефиш! ха ха Супер!

Коментирай

коменар и подкоментар - прозрачно

преди 8 години

Дядо Иване, не го мисли него младият мъж. При теб и бастуна замина , остана само кабура! Ще си останеш само със завистта по младите и съскай по хубавите жени! Това ти е останало!

Коментирай

Сам

преди 8 години

Tedi ти какво искаш постоянно да върви, да се усмихва и да подскача от щастие ли? Не търси под вола теле, а се опитай да преглътнеш истината. Щм една жена е до някой, значи иска да е там. До "Отговор" ти наред ли си? Искали дружките й да замажат положението, Алисия искала да се прави, че още е с Михайлов. Аз доколкото си спомням Алисия даже и не е намеквала, че е с Михалов, докато той до последното (влючително интервюто си преди месец) без да даде конкретна яснота по въпроса даде да се разбере, че е с нея. Явно живеете в някакъв измислен свят и не просто, че си вярвате, ами обеждавате и другите. Голям смях сте.

Коментирай

Аз

преди 8 години

Едната добре поддържана лелка с бузи до брадата и къси, криви крака, вманиаченост по чуждия и неудовлетворена от своя живот, ниска култура и крещяща липса на маниер и поведение. Другата изтънчена, млада, свежа, поддържана и стилна жена, от която лъха деликатност, маниер, култура. Малка, фина и нежна дама. Дайте да не си кривим душите, всички знаем коя каква е. НЛО спри да си перфекционизираш снимките с фотошоп и заложи на естественото, както прави Алисия, тогава ще направим крещящата разлика и ще разбиеш представата, че си перфектна, което всички знаем.

Коментирай

Ani

преди 8 години

Zashto neprestanno zavijdate na Alisiq, che bila s mladi, krasivi i bogati muje? Tova ne vi li navq na misulta, che moje da si go pozvoli i go pravi??? Ot koga hora s niski vyzmojnosti i slabi kriterii shte opredelqt kolko struva Alisiq? Izglejdate komichno i plachevno be, tova ne e istina. Dori stoletnica da q izkarate, milichki faida nqmaaaaaa. Ne si tormozete izlishno psihikata.

Коментирай

lola

преди 8 години

Az krasiv maz na snimkata ne vizdam....

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.