Николета за Благо и Есмер: Топ двойка са! (Как ли ще реагира Куини на този удар?!)

https://hotarena.net/laifstail/nikoleta-za-blago-i-esmer-top-dvoika-sa HotArena.net
Николета за Благо и Есмер: Топ двойка са! (Как ли ще реагира Куини на този удар?!)

Николета Лозанова одобри най-новия избор на Благо Георгиев. Водещата на „Папараци“ поднесе своето мнение за футболиста и изгората му Есмер Омерова, видя HotArena!

 

Не с думи, но от емотиконките стана ясно какво има предвид плеймейтката. Тя изреди всевъзможни одобрителни графики под формата на коментар, който постави под снимка на влюбените.

 

Лозанова веднъж се появи в столичен клуб в компанията на Благо и бившата му Куини, но това съвсем не означава, че с ученичката са се превърнали в приятелки.

 

Очевидно не са и също толкова ясно е, че Николета не е мислила за удачно, че младата госпожица подхожда за позицията „гадже на Благой“.

 

Сега обаче й се нрави новата избраница на Джизъса и затова си позволи да даде мнението и одобрението си. Все пак Ни Ло и спортисът са приятели от дълго време и се познават добре. Със сигурност знае повече от Куини каква жена ще пасне най-добре на темпераментния футболист.

10 Коментара

Kiko

преди 8 години

Това е патологична нужда от внимание. НиЛо-то страда от този синдром...

Коментирай

Гери

преди 8 години

Николинка като пита ще й се отговори - Куин е млада и най-вероятно ще реагира адекватно и няма да се занимава с търсене на съчувствие. Николинка е курва и за нея няма нищо свято и цялата вони на помия.

Коментирай

MAIA RYSEWA

преди 8 години

galka mastia....

Коментирай

Мими

преди 8 години

Че тя Николинка ,нали мина през леглото на Благо и нея я опрашиха,как няма да знае,какво харвсва!

Коментирай

Пена

преди 8 години

Кой пък иска мнението на тази нещастница! Да се види тя, че изобщо не е интересна. Да погледне първо своята нещастна физиономия и след това да коментира другите! Нещастница тунингована!

Коментирай

Кучка!

преди 8 години

СЪЩОТО ИЗКАЗВАНЕ И КОГАТО ИРИНА И РОНАЛДО СЕ РАЗДЕЛИХА! ЕЙ, МНОГО СИ ПРОЗРАЧНА! ЗЛОРАДСТВОТО ТИ ЛЪХА ОТ ВСЯКА ДУМА. ГАДНА ПОДЛА ДУШИЦА!ЗАЩО НЕ ПОГЛЕДНЕШ ТОЕТО ЧУДО, А СИ СЕДНАЛА ДА КОМЕНТИРАШ И ДА ПРАВИШ КВАЛИФИКАЦИИ НА ХОРАТА! ПО-ДОЛНОПРОБНА И ПРОПАДНАЛА ОТ ТЕБ НЯМА В ТАЗИ ДЪРЖАВА! И СОБСТВЕНИЯТ ТИ "СЪПРУГ" , СЛЕД КАТО СЕ ОПОМНИ ТИ БИ ШУТА. ТАКА ЩЕ ДУХАШ СВИРКИ ДОКАТО УМРЕШ! КОЙ ЛУД ЩЕ СИ СЛОЖИ ТАРАЛЕЖ В ГАЩИТЕ С ТЕБ! ЧУК, ЧУК И ДУХАЛКА И ЗАД БОРДА! ТОВА ЩЕ Е ОТ ТУК НАСЕТНЕ СЪДБАТА ТИ НЕ, ЧЕ ДОСЕГА Е БИЛА ДРУГА! МЪРША ПОД ЛЪСКАВИ ДРЕШКИ!

Коментирай

кой те пита?

преди 8 години

Жената на националния отбор по футбол и не само се изхрачи, типично , за нейната култура, възпитание и образование!

Коментирай

ггггггг

преди 8 години

Да аз бях чела преди време, че Николета спала с Благой в Анталия, още преди да се хване с Божинов, ама не я огряло нещо, та се наложи да се напъне с Божинов понеже е по-тъп.А уж много държи на семейни ценности, пък толерира поведението на човек, който няма такива и си е зарязал децата.Е това долната курва Николета ако ще 5 сватби да направи курвенския си манталитет не може да скрие/

Коментирай

м,да

преди 8 години

Ще се радва, сега не е сама в това че е изоставена, сега са 2 тя и Куини. Самоче Куини е млада, красива , още няма деца и има тепърва бъдеще пред нея, ами това старо магаре Лозанова как ще се оправи не е ясно.

Коментирай

AA

преди 8 години

ама то не е много трудно да си хванеш подобна "красавица". като гледам това фотошопирано цигане, не знам защо благой се хвали с нея. отделно, че снимите й са все на яхи, на някакви готини места... кой плаща на това недохранено турче. в русия такива не вървят.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.