Николета за реалити форматите: Канят ме във всяко реалити, но все още не могат да си ме позволят! Струвам колкото пет-шест участници!

https://hotarena.net/skandali/nikoleta-za-realiti-formatite-kaniat-me-vav-vsiako-realiti-no-vse-oshte-ne-mogat-da-si-me-pozvoliat-struvam-kolkoto-pet-shest-uchastnici HotArena.net
Николета за реалити форматите: Канят ме във всяко реалити, но все още не могат да си ме позволят! Струвам колкото пет-шест участници!

Николета Лозанова се превърна в най-голямата българска звезда, която задмина успели сънародници като Лили Иванова, Кубрат Пулев и Стоянка Мутафова, узна HotArena.

 

 

Дори недоброжелателите я превърнаха в звезда, която си знае цената и не раздава усмивка, без да й бъде платено. Тя е живото доказателство, че без да имаш конкретна професия и специфични умения, можеш да създадеш име, което да работи за теб, пише „Шоу“.

 

 

Лозанова сама се похвали наскоро, че струва прекалено скъпо и продуцентите на реалити формати не могат да си я позволят.

 

 

Всеки сезон получавам покани за всяко едно реалити, но все още не могат да си ме позволят. Излизам им колкото хонорарите на пет-шест участници“, изфука се ТВ водещата.

 

 

Факт е, че Николета дори и въздух може да продаде и е едно от най-търсените рекламни лица на всякакви видове продукти. Охолният живот на Лозанова в момента е с още по-висок стандарт – скъпи маркови дрехи, екзотични почивки и т.н. и изглежда, че така ще бъде и занапред.

40 Коментара

ИЛИЯ

преди 7 години

едни пробиват с талант а други със силикон и простотия ТЕЗИ КАТО БТВ КАТО НЕ МОГАТ ДА СИ ПОЗВОЛЯТ ПО СТОЙНОСТНИ ЛИЦА ЗАЛАГАТ НА тази

Коментирай

Кирил

преди 7 години

Циците ме кефят, но с това дебилско лице... Баси ужаса!

Коментирай

Тодор П

преди 7 години

Струваш колкото 5-6 участници, щото като ти лъсне късото тяло (истинското, а не фотошопираното), не в Дубай, ами не знам къде трябва да се скриеш!

Коментирай

Мария

преди 7 години

Мисля, че е крайна глупост да сравнявате една к**ва с успели лица като Стоянка Мутафова, Кубрат Пулев и Лили Иванова и да твърдите, че Николета ги е задминала. Мутафова, която и на 95 продължава да е на сцена, Пулев, който прослави България и е горд с нея, Лили Иванова, която си остава най-известната певица в България, изобщо нямат място в една статия с Николета. Нейната известност, която се изразява в това богати мъже да си я подхвърлят, а в училищните и години и не особено богати, може да я постави като най-успяла, но в коренно различна класация. Може би най-успяла златотърсачка, най-успяла к**ва или най-успяла компаньонка, но най-успяла българка - никога!!

Коментирай

Вики

преди 7 години

Колко грозни гърди и тя ги е показала. Като на Барби са. Нищо естествено и секспилно няма във визията й.

Коментирай

Мхм

преди 7 години

Факт е, че стана най.голямата звезда на България и че дори и завистниците й й помогнаха да се превърне в най-обсъжданата личност, но да каже, че струвала колкото пет-шест участника е безумно тъпо изказване. Струва толкова според кого? В собствената си глава? Едно нещо струва толкова, колкото някой е готов да плати за него. Така че тя може да си мисли и да й се иска да струва колкото 5-6 участника, но факта, че никой не е готов да й предложи тия пари, показва, че всъщност не струва толкова.

Коментирай

Мхм

преди 7 години

Да.. ТОООЧНО БТВ не може да си позволи... Смешки!

Коментирай

Христо

преди 7 години

Е с тая статия Хотлайненци докозахте на всички,че имате психични проблеми!

Коментирай

Kris

преди 7 години

Dokato ima lizachi na zadnika i deto se okaza falshiv taka shte e a nai goliama vina imat jurnalistite

Коментирай

Петра

преди 7 години

Затова участва в едно" реалити" по ТВ7,не се сещам как се казваше,понеже не могат да си я позволят...дори тогава Вини Джоунс я направи на две стотинки,като попита останалите участници,дали е циганка,а след това,като разбра,че е футболна съпруга,я разби с думите: "И ти работиш тук?".Тя,естествено,не успя да му отвърне и се изнесе от масата,много обидена.Ега ти невежото и дебелокожо "чудо" на "природата"!

Коментирай

Paloma

преди 7 години

Нищо не са изгубили,тази особа с този "богат" речник едва ли иима с какво да впечатли драгите зрители.А и едва ли ще платят за да чуят "Аааа-ъъъъъ"....пълен смях.

Коментирай

Gossip Girl

преди 7 години

O.O, участваше в Къртицата с Денис Родман, ако не правиш разлика между Денис и Вини, то по-добре си мълчи. И не е попитал дали е циганка, а дали е мулатка, в което не виждам нищо срамно. По принцип не бих я защитила, ама много мразя като се правите на интересни, а в същото време мозъка е под нулата.

Коментирай

тъпата с кривите крака ли бе? хаха

преди 7 години

Тя само в предавания по телевизията на Дилян участва

Коментирай

Ко рече?

преди 7 години

Ъ, ко рече? Щот аз тука само фантасмагории прочетох. Май и двете (авторката на тези небивалици и героинята Клозета) не са си пили хапчетата.

Коментирай

d

преди 7 години

Shtom e s mihailov znachi vseki moje da si q pozvoli taq mursha!

Коментирай

krisi_1

преди 7 години

Tazi pumiq e tupa maimuna ot selo, nedorazvita, glupava i debela

Коментирай

Хохо

преди 7 години

Гнусна цигънка

Коментирай

Петра

преди 7 години

Попита is she gipsy,ако можеш ,си го преведи,а дали е бил Родман или Джоунс,май е все тая.

Коментирай

Христо

преди 7 години

АБЕ НЯМА ЛИ КОЙ ДА ВИ НАСРИТА ПРОДАЖНИТЕ ЗАДНИЦИ?????Дроскачи психично болни с ненормалния ви късокрак маймун ха ха ха

Коментирай

haaaaaaahahahahahah

преди 7 години

Hahahahhahaha hahahah hahahaahahahahahha ne ne neeeeee ne moga 4estno, taq ne si e pila hap4etata.

Коментирай

й

преди 7 години

Колко прочита има статия за Стоянка Мутафова? Потърси интервю с нея някъде в мрежата и виж колко гледания има. Колко коментара има под статия за Лили Иванова? А колко прочита? Къде изобщо я има вече Лили? Никъде.

Коментирай

КЪРТИЦАТА

преди 7 години

ПОМНИТЕ ЛИ НИКОЛЕТА КАК ИЗЛЪГА В КЪРТИЦАТА КОЛКО БИЛА ЩАСГЛИВА? ЧЕ ИМАЛА МЪЖ И ДЕТЕ, НО КАК ИМАЛА ЧУВСТВОТО, ЧЕ НЯКОЙ ЩЕ И ОТНЕМЕ ЩАСТИЕТО? ЕМИ ПРАНА Е БИЛА. НА БЛАТО ЗАМЪК НЕ СЕ СТРОИ! ЕТО ЗАТОВА АЛИСИЯ ЕМАНУЕЛА И ПРЕСЛАВА ВИНАГИ ЩЕ СЕ ЕБАВАТ С ТЕБ!

Коментирай

ami tapa si, I- kratko:)

преди 7 години

za kakvo sa i na Lili komentari? Vsiaka kariera si ima vrah. Lili niama kakvo da dokazva. A i komentarite pod statiata li sa kriteriat za uspeh. Ia otvori edna statia za Donald trump, Kanye West i vij kolko komentara ima pod tiah. I posle sravni broiat na komentarite i prochitaniata im s tezi za Mark Zickerberg, Adele i Obama. Sega stana li ti iasno ,che narodat iska hliab i zrelishte i chete statii za psihichno bolni ili pak tz?

Коментирай

Ina

преди 7 години

...Къде изчезна статията за парите и дърпането на косата на ... ?...

Коментирай

Истината

преди 7 години

Никлозета никога няма да влезе в риалити предаване ,защото знае че ще бъде тотално унизена и стъпкана.А истината боли-да бъде срината и оплюта от цяла България,тя няма да го преживее..нали Нике?

Коментирай

Истината

преди 7 години

Едно е да те хейтят по сайтовете,друго е да ти плюят директно в суратя и ти клепаш безпомощно..видя на какво направиха с Урина Тенчева, но с тебе ще бъде много по зле...ще ти се повреди изцяло и без това болната ти психика

Коментирай

то, пък едни цици!

преди 7 години

Отврат са! Толкова неестестен бюст ,като нейния не бях виждала.Събрани две огромни кръгли топки качени на раменете й. Стоят точно като залепени на гърдите й. С ред вече младите момичета си слагат силикон,но им стои естествено и красиво.А,на това ниско стеблено,късокрако и трътлесто нискодупо джудже са отврат.Грозно и неестествено. Голяма глава, големи изкуствени джуки, отдавана надмина Мара отварачката ,големи изкуствени топки отпред,късо тяло, дълга изкуствена коса.Метър човек лакът брада. Едва ли има в цяла България "МОДЕЛ "толкова несъразмерен в тяло. И,защо се снима винаги седнала, изправена на нокти или до кръста. И СЕГА НЕ МОЖЕЛИ ДА Й ПЛАТЯТ.-КОМПЛЕКСАРКА! Тази е за освидетелстване!

Коментирай

мдааа

преди 7 години

Залагат на това,че е проста и могат да си правят гаргара с нея в ефир. И най-вече,че хората я мразят заради това,което се мисли,че е,а всъщност е една кръгла нула . Заради скандалите ,които развихря около себе си пак от простотия. Провокативна била! С какво?Да се съблечеш чисто гола 30 годишна жена и да си вирнеш краката право нагоре в личната си спалня и тези приват снимки да качиш сама в публичното пространство,какво е?Коя интелигентна ,ерудирана,образована и жена с достойнство и интелект го е направила в БГ? Една посочете само! Боклука си е боклук и на Луната да го качат. БОКЛУК С ЛЪСКАВА ОПАКОВКА ЗАМЕТНАТ.

Коментирай

ИСТИНАТА

преди 7 години

Като опадат вътре изкуствените мигли, екстеншъните и останат двата косъм на път. Няма тежкия макияж и гримове професионални, като прибавим и тъпотията,простотията и бедния речник. Пълната излагация , ако я метне някой с интелект на различни теми. И знаейки й от цяла България анатомията.Просто с нищо ново не може да заинтригува и да покаже.Нейното развитие си е от преди 10години на кота нула. И понеже знае ,че ще я изхвърли народа първа ,не може да преживее това унижение нарциса и егоцентрик Клозета. Затова иска недостижими суми,защото знае,че няма да и бъдат дадени. А и кой продуцент ще хвърли толкова пари за една до болка втръснала пачавра на цяла България- нищо и никаква,която ще остане във формата седмица? Световни и интересни звезди за тези пари бол. Коя е тази ? Една шаврантия изкуствена от глава до пети. Няма балами! Иска й се по-скоро да и предложат такава сума! Нооооо....Целта не оправдава средствата!

Коментирай

Manja

преди 7 години

Освен че е маниакално суетна и самовлюбена, освен че се страхува от камерите да не се видят късите крачка и докато свари да си залепи мигли и да си боядиса мутрата, най- вече я е страх какво ще продума без да се изложи. То не е само беден речник, то е липса на каквото и да било развитие. Погледнете снимките една и съща досадна, банална зинала уста и силикон на килограм..И това от години.

Коментирай

vip vip stiga

преди 7 години

a lele kato q vkarat vatre i vzemat.kozmetikata eksteishana i vsichki raskrasqvashti neshta daq vidm kak shte e she civri she se ppochnat prevzemkite kato vav karticata az nemoga az nz ko ae stiga de samo za neq se pishe hubavo a za dr ne eee ne stava taka izvestna bila hahahhaha kompleksarka ae daq vidim bes foto shoo i razni dr sigurni ot tolkova yejak grim prilicha na plashilo i ne na 30 a na mn poveche

Коментирай

Анна

преди 7 години

Супер неестествено и неестетично излъчване,с големите силиконови дини и устни...,в районите на необразованите и нискокласовите,в Париж,от бившите колонии е пълно с такива ,просто по-тъмни.В нормално общество с нормални и образовани хора ТОВА ИЗЛЪЧВАНЕ се счита за обидно!Престанете да издигате в култ едно грозно и кичозно амплоа,подбивате ценността на красивите и образовани български жени,ние не сме силиконов добитък ,който продава секс срещу два маркови парцала!И не,не завиждаме на високоплатени прост..ки,не всеки има мечтата да си плати екскурзиите със секс,някои искат да са ценени и обичани!

Коментирай

asdfghjkl;

преди 7 години

Vidqhme q ve4e v edno rialiti i kak edna zvezda i to ot svetovna veli4ina q srina sas zemqta. Onaq samo skimte6e za6toto i edno izre4enie na angliiski ne moje da varje i nakraq kato vseki slab harakter se izniza ;) eto za kakva zvezda govorim na6a NikUletka hahahahahaha . Cirkadjiika, svalete i vsi4kiq grim, vsi4ko izkustveno 6to e po neq i q snimajte .......gledkata 6te e strqska6ta badete sigurni.

Коментирай

Gossip Girl

преди 7 години

Леле много си тъпа :( попита Is she mixed race. Най-малкото, което е, циганките при тях не са като нашите, не са с тъмна кожа, съвсем различно изглеждат, та колкото и да ти се иска не е попитал това и определено не е така както си го мислиш. Клипчето го има в нета, свободна си да го гледаш, но май ти не можеш да си преведеш :( а и едва ли искаш да го видиш, хората не обичат да им се доказва, че са сгрешили, та и ти така, като стадото...

Коментирай

Nel

преди 7 години

Изключително точно и вярно казано ! Вие обобщите това абсурдно явление по един блестящ начин . Благодаря!

Коментирай

Nel

преди 7 години

Изключително точно и вярно казано ! Вие обобщите това абсурдно явление по един блестящ начин . Благодаря!

Коментирай

ani

преди 7 години

me4tai si,klozetke,bezplatno e.........

Коментирай

Дессо

преди 7 години

Ее, как да няма професия? Има и то най-древната...Но като мине 32-33 години вече цената й ще падне. Тя много сгреши, че не остана с Божинов. Той се ожени за нея и я направи почтена жена. Има и пари, сега -милиони в Тайланд. Но тя предпочете най-древната си професия пред семейството...

Коментирай

Силвия

преди 7 години

Изтъкана си от комплекси мила .И толкова ти личат -на челото ти ,като въшка. Всички помним как седеше ,прясно инжектирана срещу Венета Райкова и не можеше и две изречения да сглобиш. Мъка.Днес си си същата - не си мръднала интелектуално и сантиметър . Да,да джуките ти са същите,признаваме ти го -там промяната е видима и отблъскваща.

Коментирай

stela

преди 7 години

Е,дебела не е ама е доста трутлеста и задника и е .......висящ (да речем)...Къса е и има много портокалова кожа.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.