Николета защити Валери и проговори за Кристиян: ЖАЛ ми е за него! Вижте какво му пожела (+ Снимки как тв водещата купонясва)

https://hotarena.net/laifstail/nikoleta-zashtiti-valeri-i-progovori-za-kristiian-jal-mi-e-za-nego-vijte-kakvo-mu-pojela HotArena.net
Николета защити Валери и проговори за Кристиян: ЖАЛ ми е за него! Вижте какво му пожела (+ Снимки как тв водещата купонясва)

След дълго и търпеливо мълчание около скандала с Кристиян от „Биг Брадър“ и Валери Божинов, Николета Лозанова най-сетне проговори.

 

Тв водещата защити честта на съпруга си, видя HotArena.

Николета отговори на въпрос на своя фенка в сайта psp.bg какво е мнението й относно гея Кристиян, който опита да придобие бърза слава на гърба на семейството й.

 

„Кристиян е поредният, който се опитва да стъпи на раменете ни, за да „стане по-висок и светът да го види“, но всъщност се самозарови с тази си изява. Не тая негативни чувства към него, а дори преобладават позитивни - състрадание, съжаление“, умерена е в коментара си Николета Лозанова.

 

И завършва с пожелание към Кристиян: „Пожелавам му един жребец, мъжкар, за какъвто явно мечтае...“.

 

Че Лозанова не приема навътре думите на брадъра, личи и от снимките й в столична дискотека.

 

Преди две вечери тв водещата се забавлява на макс заедно с приятелката си Андреа и колеги от „Папараци“. Повод беше и рожденият ден на главния редактор на предаването, както и този на стилиста на Андреа.

 

Цялата компания се забавляваше на макс, като фенове нонстоп се изреждаха за снимка и автограф от НиЛо. На партито бе и братът на Аднреа – Йордан.

 

Вижте снимки по-долу.

19 Коментара

ШУКАРИЯ

преди 8 години

КУРВЕНСКИ МАНТАЛИТЕТ.ТИЯ КОГАТО И ДА ГИ СВЕТНЕШ СЕ ЩЕ Е КЪСНО

Коментирай

ана

преди 8 години

Николета чака 10 дни ПР-ката й да сътвори тази мисъл и да я сложи в устата й,защото тя такава логика не може да изкара.

Коментирай

Как пък не

преди 8 години

Караджовската циганка САМА "уреди" помията да се излее върху Божинов, изчака известно време да се порадва на стореното, и вече "ни лук яла ни лук мирисала" тръгна да го защигава. Долна твар, просто и злобно същество!

Коментирай

ааааааааааааааааааааааа хахахахахахах, Свирколета ти пък каква си на Валери каквато е Алисия такава си и ти

преди 8 години

Ахахаха, да стъпил на раменете и, че ти коя си бе момиче?? Точно ти ли го казваш, ти за която всички приказват че именно ти цапаш името му с измислени простотии, едва ли има нормален човек който да ти повярва, скрита си зад фалшива маска, дори не смееш да излезнеш очи в очи да говориш, защото всичко при теб е лъжа, едно интервю не си дала откакто мъжът ти те заряза. Не смееш да се покажеш, разни никакви статийки подхвърлени в този махленски сайт не вървят вече, хората разбраха отдавна че за тия махленки си "великата" хаха..и ти будиш също толкова съжаление и състрадание у хората колкото и този индивид, и знаеш ли защо защото си се взела на сериозно а си просто една бивша футболна съпруга и името ти ще се свързва винаги покрай това на Алисия и Валери кажи им поне едно МЕРСИ МИЛИЧКА ТЕ ЗАСЛУЖАВАТ.

Коментирай

12

преди 8 години

Абе тая няма ли да спре да се нарича съпруга на някой си бе???? Тая не е наред абе жена човека се спуква да ти показва колко си му безразлична и как вече си отдавна в историята за него тя се пише съпруга...извинявай с теб ли си ляга вечер, с теб ли се събужда, хаха тая била съпруга нещо оба1е не става ясно на кой хахаха. Лозанова ти си толкова съпруга на Божинов колкото и Алисия, не говорим че в момента той отразява повече нея отколкото теб хихих. А колкото за честта на Валери ти отдавна се опита да го изкараш такъв и онакъв, просто не ти мина номера, а и сега трепериш нали след като е подал жалба и в СЕМ хахахах, айде де продължавай с изцепките срещу него май и той е един от мъжете които те слага на мястото ти хаха. Видяхте ли онази гореща мадама сръбкинята с фанелката на Божинов имаше вчера статии на много места но не и тук хахаха. Защо не кажете нещо за нея, Николета Лозанова е като съсухрена бабичка пред нея ;)))))))))))).

Коментирай

ненормалница

преди 8 години

Тази жена е абсолютно не добре с главата, това не е нормално поведение. Това са си чисти курвенски номерца които обаче Валери вече отдавна е виждал и чувал. Той я няма за човек тя тръгнала уж да го защитава че и съпруга да му се пише, е ако на това му се казва нормална реакция здраве да е. Горката тотално ще изперка сама и безпарична.

Коментирай

Таня

преди 8 години

О, да само че като я гледам на снимката тази си е чиста форма на травестит , и не отстъпва по нищо на другия травестит , който със сигурност под нейна диктовка е съчинил това с Божинов. Ни лук яла, ни мирисала , кой ще повярва бе травис, ти си толкова мръсна, лъжлива и ненормална че само ти си вярваш на словоизлиянията боклук,ама пълен.

Коментирай

да

преди 8 години

Ами казва го щото тя също "стъпа на раменете на Алисия" преди години за да чуят и да я видят всички. Та нейната работа е присмял се хърбел на щърбел, ха ха ха .....

Коментирай

hahahahahax2

преди 8 години

pone ima zdav grab, moje da nosi, kato i stapiat:)

Коментирай

пфууууууу

преди 8 години

Хахаха, егати наглото същество. Тази наистина е луда!! И Божинов взел че се вързал, на поредният и цирк. Тази е озверяла вече, спешно жилетка, че е опасна дори за себе си!!

Коментирай

maia rysewa

преди 8 години

mnogo dosadna i naxalna idiotka....pisna ni ot taz ...smotla....

Коментирай

до Николета Лозанова

преди 8 години

КУРВОЛЕТО, КАТО ТОЛКОВА ТИ Е СЪПРУГ И ТОЛКОВА СЕ ВЪЗМУЩАВАШ ОТ ИЗМИСЛЕНОТО ПО НЕГОВ АДРЕС, КОЕТО ВСЪЩНОСТ Е ТВОЕ ДЕЛО ЗАЩО КУРВО ДОЛНА И ЗЛОБНА НЕ СКОЧИ ОЩЕ ТОГАВА НА ЧАСА НА ОТКРИВАНЕТО. НАЛИ СИ ИЗВЕСТНА И ВЕЛИКА В ТЕЛЕВИЗИИТЕ, "НОМЕР ЕДНО ВОДЕЩА" ЗАЩО КУРВО ДОЛНА НЕ СЕ ОБАДИ ДО КОЛЕГАТА СИ ВОДЕЩ НИКИ КЪНЧЕВ ОЩЕ ТОГАВА И ДА ЗАЩИТИШ "СЪПРУГА СИ" , КАКТО БИХ НАПРАВИЛА АЗ И ВСЯКА ДРУГА ОМЪЖЕНА СЪПРУГА, КОЯТО ДЪРЖИ НА ЧЕСТТА НА СЪПРУГА СИ И СЕМЕЙСТВОТО???? ЗАЩО ЧАКА НЯКОЙ ДА ТИ ЗАДАДЕ ВЪПРОСА? ОТГОВОРИ ПАРЦАЛ СДУХАН И НЕГРАМОТЕН! КОЯ СИ ТИ, ЗАМИСЛИ СЕ? МИСЛИ СЕ ЗА КАКВОТО СИ ИСКАШ, ТОВА Е БОЛЕСТНО СЪСТОЯНИЕ, ЗАЩОТО ВСЪЩНОСТ ТИ СИ ЕДНО - НИЩО!!! НИЩО ПРЕСЕЧЕНО НА МИЛИОН ПАРЧЕТА!

Коментирай

ха ха ха ебаси изрода!

преди 8 години

Само на мен ли ми прави впечатление,че този мъж с бръсната глава и прическа а ла Валери Божинов е вече на много места по купони с Николета Лозанова.Кой е той? Това ли новият тъпкач на раздрънката кофа Свиркулета Вгъзанова?

Коментирай

това се казва съпруга и майка

преди 8 години

Парцалесо Лозанова, какъв е този бритон от три косъма, който си разрешила на път? Огледала ли си се в огледалото? А, колко си тряскана на тези снимки или си прекалила с Коката в тоалетната? Ние не сме виждали омъжени жени, и майки с деца по купони , те ти къде показа, как се държи в обществото една изискана дама , съпруга и майка. Като че ли ми се струва, че май ти липсват първите седем и не само. На теб по рождение си ти липсват. И този бръснатия той ли е редактора на предна снимка го беше хванала за кура, сега той ти е вдигнал краката на обществено място и те е наденал. Как ще обясниш тази снимка на съпруга си и най-вече на дъщеря си един ден, а той няма да е далече, защото тя расте. Жалко, че май си я насочила по твоя път от сега! Смешна история!

Коментирай

оле майко!

преди 8 години

Този с Николета ,колко е гнусен, не е истина просто!

Коментирай

:)

преди 8 години

Мисля,че е брата на Андреа,но не съм сигурна

Коментирай

Дани

преди 8 години

Той е фризьор и е гей. Заедно с партньора си са стилисти на Андреа . Освен това са коафьори, Маори е изключително добор в работата си!

Коментирай

Nova

преди 8 години

Госпожо Лозанова,това че от вас отърване няма е едно,но това че след целият този светски шум около вас вие останахте необразована и меко казано жена с неприлично поведение , селото струи от вас в комбинация от порнографско излъчване -не ви прави секси и красива а чисто и просто долнопробна.Погледнете снимката на която сте вдигнала кракът си в ръката на господина.За бога имате ли поне малко стил и класа?

Коментирай

.

преди 8 години

Класа и стил - няма. Акъл - няма. Има само един полов орган и с него все напред.. все напред..

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.