Нина Никол: Цялото семейство крадци и изкормвачи на кучета са лекари

1580
18 Април 2014, 10:02


"Цялото семейство крадци и изкормвачи на кучета са лекари", това сензационно разкри Нина Никол във ФБ страницата си по повод откраднатото и изтезавано куче Дори, което се превърна в герой тези дни, след като полицаите го спасиха от жестоката касапница в ж.к. Иван Вазов, София.

"Аз съм част от екипа на Зоополиция (да спрем издевателствата над животни) и разбира се направихме собствено разследване, докато институциите са замрели пред този огромен проблем със убийствата на животни" - споделя Нина Никол.

Журналистката разкрива, че двете крадли майка и дъщеря се казват Христина Дочева Плочева и Дочи Плочева. Христина е омъжена за Михаил Плочев, който работи в Гръдна хирургия на СБАЛ белодробни болести "Света София", а през свободното си време според съседите изкормва безстопанствени и откраднати домашни животни.

Д-р Христина Дочева Дочева-Плочева в момента работи в Исул. Тя е завършила медицина през 1987 г. в Медицинска Академия, София. От 1987 до 1990г. е Ординатор в отделение по клинична лаборатория на Обединена Районна Болница - гр. Благоевград. От 1990 до 1995г. е асистент в УНСБАЛ "Св.Екатерина". От 1995г. е старши асистент в УНСБАЛ "Св.Екатерина".

Специализирала е и в Германия. Дъщерята Дочи също е лекар и работи в клиника за лъчелечение. Семейството има частна лаборатория (медико-диагностична лаборатория д-р Дочева), която вече мирише на смърт. Един куп организации и популярни лица са се захванали в изобличаването на семейството-убийци на животни и няма да се откажат, докато не бъдат изправени пред Темида.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
fernando12
преди 4 години
0
Доколкото съм информиран старата е пенсионер по болест - диабет а младата е в отпуска по майчинство от неизвестен баща.....Работила е в лъчетерапиятя на исул Лабораторията са я закрили , защото Чирков е изгонил старата заради пренасочване на клиенти
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
аз
преди 4 години
0
нека да получат заслуженото,долни изроди.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени