Нина Никол пред БТВ: И Волен се съблече, защо не го уволниха?

2218
23 Октомври 2013, 12:51


Нина Никол категорично се обяви в защита на служителката от НЕК Елена Бончева. Заради гола фотосесия на красавицата, тя бе дискредитирана в публичното пространство, научи HotArena.net.

 


"Най-лесно е да критикуваме и да размахваме пръст, никой не знае каква е истината и под каква заплата се подписва, това момиче може да е добър специалист, въпреки еротичната си сесия" — заяви Нина Никол Хамилтън тази сутрин в БТВ.

 

След видео, в което друг модел се оплака, че е била уволнена, заради разкрепостени снимки, журналистката напомни, че в средата на 90-те години и Волен Сидеров се е снимал както майка го е родила. Но тогава никой не го е уволнил от вестника, в който е работел, нито пък са му попречили да стане лидер на партия.

 


"По-паметливите като мен също така кристално ясно си спомнят и еротичната фотосесия на т.нар. Гола Лола, която по-късно започна работа във Външно министерство, към една от дипломатическите ни мисии.", казва още Нина Никол.

 


Като Магистър по Европейско право г-жа Хамилтън допълва, че от НЕК са способни да уволнят Елена Бончева заради снимките, но тя от своя страна е свободна да заведе дело срещу тях за дискриминация.

 


„Могат разбира се да уволнят Елена Бончева, нейно е правото да започне дело, което ще се проточи до трета инстанция, ако делото не приключи в нейна полза, за да защити своите граждански права може да заведе дело и в Страсбург за дискриминация, което разбира се след 10 години ходене по съдилища, ще приключи в нейна полза и тя ще получи възмездие", категорична е още тя.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени