Нокаут! Червенкова в отговор на Екимова: Викам свидетели, запознати с миналото ти! Ще спечеля делото!

5506
23 Ноември 2014, 15:01


Драги читатели, мачът на годината - Кубрат Пулев vs. Владимир Кличко, вече е в миналото. Сега предстои делото на годината – Ива Екимова vs. Ваня Червенкова!

 

Двете си отправиха закани една на друга, а резултатът от тях ще ги отведе до съдебния ринг, както се закани блондинката. Брюнетката обаче е готова да брани „титлите“ си и е категорична, че ще завърши двубоя с „нокаут“ в своя полза, узна HotArena.net.

 

Вбесена от факта, че Екимова защитава и се подмазва на Евгени Минчев, Ваня Червенкова разкри злепоставящи факти от миналото на русата ПР-ка.

 

„Жертвата“ взе, че се засегна, и отсече, че няма нищо вярно и не е работила в „специализирани клубове в Австрия“. Счете, че казаното от бизнесдамата уронва престижа й.

 

Преди три дни г-жа Червенкова обаче, избуха с новината, че има готовност да докаже думите си и ако има дело, би могла да представи свидетели, доста близки на Екимова.

 

Дори е убедена, че работейки с адвокат No. 1 за 2014 година – Екатерина Димитрова, развръзката от делото ще е в нейна полза.

 

HotArena.net продължава да следи случая, който за момента се развива главно в социалната мрежа Facebook. Цялото изявление на Ваня Червенкова може да видите в галерията по-долу.

 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Лин
преди 3 години
-2
Челвенкова, унищожи отвратителната зъбла Екимова!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ива
преди 3 години
-23
този глиган няма ли да го застреля някои много е антипатична и се мисли за някоя важна персона.смешна е постоянно да говори за дела. стига грухтя червенкова!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени