Нона Йотова и Бонев с уникален дом за половин милион евро в Банско, гледат звездите през стъклен покрив (Снимки)

6453
26 Февруари 2017, 11:51


Певицата, която напира за депутат  от БСП, гледа звездите през стъкления покрив на имението си, научи HotArena.

Нона Йотова притежава невероятно красив дом за около половин милион евро в Банско. Имотът, който обитава позабравената естрадна певица, е в стил италианска вила  от XVI век и без съмнение е сред най-впечатляващите в ски курорта.

Къщата е с разкошна каменна облицовка  от дялани камъни, престояли с десетилетия в коритото на река Глазне, луксозни индонезийски мебели, мивка, докарана чак  от Мексико и десетина капандури, разкриващи прекрасн ото звездно небе над Пирин. „Тук с Богомил се чувстваме невероятно. Два дни да прекараме във вилата, се зареждаме за месеци напред”, не крие стопанката на разкошното имение.

Гласовитата певица, която тези дни реши да се кандидатира за народен представител  от листата на БСП, изкара цяла зима в курорта Банско,  от където и начерта стратегията си за своето бъдещо политическо развитие. Разбира се, тя е подкрепена  от мъжк ото рамо на съпруга си, генерал Богомил Бонев. Именно той окуражил половинката си да се включи в политиката, без да се притеснява, пише "Уикенд".
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
много ниско ниво
Преди 1 година
0
Долно сте окрали списание "Наш дом"...поне ги цитирайте за снимки....това, че сте жълт сайт не ви дава право да крадете по този лумпенски начин работата на хора, които няма как да наречете "колеги"...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
.
Преди 1 година
0
Каква ВИЛА бе , олигофренчета, това е таванско помещение в сграда на хотел. Какво ИМЕНИЕ? И какъв е тоя "стъклен покрив" - това са най-обикновени капандури. Да не говорим, че "новината" ви е отреди 5-6 години... Като преписвате и крадете снимки и иформация, поне го правете да изглежда що-годе професионално, че излагацията ви е голяма.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Тодор П
Преди 1 година
0
Крали, крали, та се ненакрали!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени