Нощен екшън! Николета и Андреа налетяха на Фики! Лозанова се появи по пижама (Вижте скандалните снимки)

https://hotarena.net/pod-pricel/noshten-ekshan-nikoleta-i-andrea-naletiaha-na-fiki-lozanova-se-poiavi-po-pijama HotArena.net
Нощен екшън! Николета и Андреа налетяха на Фики! Лозанова се появи по пижама (Вижте скандалните снимки)

Николета, Андреа и клюкарката Лили разходиха прелести в нощен клуб в Пловдив и цяла вечер не успяха да се отърват от мъжките погледи и внимание, видя HotArena!

 

Към компанията на дамите се присламчи реалити героят Тодор Бакалов от „Къртицата“, който е дългогодишен приятел на Лозанова, както и единият от стилистите на фолк певицата.

 

Не отне много дълго и Фики да се присъедини към сепарето на красивите дами и господина.

 

На един от фотосите от въпросната нощ Ни Ло се е гушнала в него. По широката усмивка на изпълнителя от „Пайнер“ си личи, че допирът му до нейното тяло абсолютно му се нрави.

 

На друга снимка пък Андреа и водещата на „Папараци“ се опипват демонстративно пред очите на всички. Но това не е учудващо, те са кралици на провокацията на обществени места.

 

Впечатление на клиентите на заведението направил аутфита на Николета, който бе оприличен на пижама. Брюнетката бе заложила на широка и дълга пола с висока талия, а над нея се развяваше късо бюстие от материя на вълни.

 

Андреа се беше барнала с къс червен минижуп и небрежно падаща над поличката бяла риза. Ботушите й, стигащи над колената, също й придаваха известна доза сексапил.

 

Клюкарката Лиляна бе най-обрана в тоалета си, който бе доста изискан и подходящ по-скоро за вечеря в луксозен ресторант.

 

Може да разгледате снимките от нощния живот на Андреа, Николета, Лили и компания долу в галерия.

40 Коментара

1

преди 8 години

мммм не са ли малко старички да се натискат и опипват ... или това още минава за " секси" ...

Коментирай

Искам я !

преди 8 години

Николетче, мило, жестока пижамка !!! Искам я, тъкмо се постопли, супер ще ми е за лятото Хахах хахаха Някой ще може ли да ми отговори, че много ме интересува, Николетчето защо не може да се усмихва ??? С какво си е бетонирала така лицето ? Хахаха, като мумия е, ама пък са толкова сладки с Фикито, но може би е защото са от ромско-турски фамилии и двамата. Ххахах, бонбончета :))))

Коментирай

Поредната статия писана от пишман журналисти

преди 8 години

Само да Ви светна, че е облякла панталон е не пола...... Малоумни грешки и глупави статии, мислете малко повече преди да пишете.

Коментирай

пълна скука

преди 8 години

Това и остава на жената, да се разхожда из баровете и да се снима с родните звезди ! Фики и Андреа си изкарват парите с пеене, участия, дискове, клипове ами тая отчаяната съпруга Лозанова паразитирта на нищо заплата с която неможе със сигурност да си покрие и половината от разходите и на 100% статиите поръчаните от самата нея са едни и същи, какъв парцал навлякла, къде се снимала..нищо ново под слънцето, скукаааааааа, а и прилича на лелка в зелката голямата.

Коментирай

ppp

преди 8 години

струва ми се, че Лили е най-приятна за гледане, а и като интелект е доста по-различна от останалите

Коментирай

MAIA RYSEWA

преди 8 години

basi...swirkoleta naistina si e nai groznowatata...ma i si e barnala toaleta...dosy6t 4idta romka....pa4a....otwratitelna...

Коментирай

pppp

преди 8 години

Товa бюстие ли е или полa?

Коментирай

Ха-хаахааа

преди 8 години

Вероятно от много свирене не може да си отпусне устата ...

Коментирай

KOLEGA

преди 8 години

АНДРЕА САМО НЕГАТИВИ ПОЛУЧАВАШ С ТАЯ ТУРСКА ЦИГАНКА

Коментирай

Мини

преди 8 години

Мисля,че ПИЖАМА е най-правилно!!!

Коментирай

Мини

преди 8 години

Абе тая физиономия бетонираната е учена,учена та заучена хахахахах...ние простосмъртните не можеме да я докараме!!!

Коментирай

Не само чалга, и малко четене трябва

преди 8 години

"неможе"?????? Научи се да пишеш!

Коментирай

Tanq

преди 8 години

Nikoletaaaaaaa e unikalnAAA ❤️❤️

Коментирай

mara

преди 8 години

ciganin sas ciganka.namerili sa se.samo andrea kakvo tarsi maika si tam ne mi e qsno.cvetat na inteligenciqta.gnuusssss

Коментирай

Д

преди 8 години

Тия двете на години станаха и продължават да се обарват и гледат сластно, все едно са тинейджърки. Няма да се оправят и това е! Остаряват, но не помъдряват! Тоалетите няма да ги коментирам. На Николета й е време да се научи, че само защото нещо е марково, не го прави красиво! Плюс това от толкова фотошоп вече не е ясно коя коя е... За балами ни имат явно! Време им е да дойдат нови ги сменят, остаряха и това е... Жалка и гнусна картинка..

Коментирай

pppp

преди 8 години

Познaтите лесбо изпълнения нa двете " дaми ",вечно ухиленият,кaто идиот Фики и селскaтa убaвицa Лили.Единственото ново,което бие нa очи,е че Николетa е преминaлa от Долче и Гaбaнa,към дрешки от ИЛИЯНЦИ.

Коментирай

Eва

преди 8 години

Ти сериозно ли?????? Уникална е да,но в това да прилича винаги на клоун.А сега ми отговори ама честно:ти би ли отишла така облечена на дискотека.........

Коментирай

:)

преди 8 години

На 20 и няколко са. Не мисля, че изобщо дори са започнали да се доближават даже до старостта. Стари са им номерата вече, с които се опитват да са интересни и да привличат внимание.

Коментирай

azz

преди 8 години

Беднотията ли е налегнала Николетка, че на масата й има само вода и солети?

Коментирай

преди 8 години

Тъз пижама я има в китайския сайт за 20 евро има- няма. Ах, Курволетке, каквото и да направиш, все ще си за смях!

Коментирай

Прав/а си! Къде е Белото?

преди 8 години

Коментирай

aaaaaaaaaaaaaa

преди 8 години

Николета е най - зле обличащата се жена ! Циркаджийка !!!

Коментирай

nqma koi da gi ebe

преди 8 години

ebat se kurvite s plasmasovi 4epove po hotelite

Коментирай

aha

преди 8 години

unikalno krivi zubi pupchasalo lice i grozna semka

Коментирай

DO NIKOLETA

преди 8 години

NIKI MILA, OLE OLEEE, MNOGO PUTKI VSE EDNI SI IZLIZALA DOKATO BE6E S VALERI. SAMO AZ ZNAM 7 DEVOIKI KOITO SE POEBVAHA S NEGI I V ITALIQ I V BULGARIQ A TI NEZEMNATA KRASAVICA HAHAAHAH SI LAPALA 4LENA NA MUJA SI ZAVIRAN V TEHNITE PI4KI. SMETNI KOLKO NISKO DOLU PO KOREM4E SI

Коментирай

do DO NIKOLETA...........

преди 8 години

Pitam te,zaslujava li si da se izlagash taka,dori i samo pred sebe si,zashtoto tuk si absoliutno anonimna(en),zaradi jena kato N.Lozanova? Vse bqh chel komentari,ama takava gnus,da me proshtavash..........I TI SE HRANISH S TAZI USTA,A?Xaxxaxxaaaaa,maiko mila!!!

Коментирай

Парцал

преди 8 години

Гледам и не вярвам на УШИТЕ си! По-голяма безвкусица едва ли има на този свят!!!! Тази е за ОСКАР, за най-лошо облечена жрица. Това ли е модерната с големия усет, стил и вкус за мода? Другото изобщо не ме учудва...Вълкът си мени козината, но нрава -НИКОГА! Нали никой не очаквал , нито повярвал, че Николета - брака и майчинството са я променили? Тя толкова е и гледала това дете. Да е жива и здрава майка и! Проститутката си остава проститутка до гроб! Тя смъркаше и когато беше бременна, та камо ли сега! По-пропаднал парцал в цялата история на България просто- НЯМА! И ако някой от тук на сетне се опита да защити по какъвто и да е начин боклук, залага името и достойнството си! За анонимните, съвестта нека ги мори!

Коментирай

до моята бивша бприятелка

преди 8 години

КО СТАНА МА, ПАРЦАЛ? ХА, ДА СИ ПОМИСЛЯ, ЧЕ СТАНА "ДАМА" И ТИ ПАК МЕ ИЗНЕНАДА! ПОСМЪРТНО Е, КАГАТО ГЪЗА ТИ Е ПО-УМЕН ОТ КАРТУНАТА! И ЗА СМЯХ НЕ СТАВАШ, АКО СЕ УСЕЩАШ ИЗОБЩО! ЖАЛКА ИСТОРИЙКА!

Коментирай

нямам думи

преди 8 години

Непременно , ако замине за LA, да вземе този "тоалет" със себе си. Направо ще избие рибата в нощен LA. Николинкееееее, стана дърта бръкма и акъла ти няма да дойде. Слагаш петно на очите на детето си! Да си видяла друга публична личност -МАЙКА с такова държание на публични места? Какви са тези лесбо изпълнения на майка? Та ти с това си известна! Напомни за себе си!

Коментирай

хахааааа

преди 8 години

Как си приличат с братовчед си Фики! Долнопробна мъстия!

Коментирай

...

преди 8 години

Точно! Да се обличаш с шаренийки, със съмнително качество за марка, копирайки световните модни тенденции, не означава, че имаш вкус. Подражание и ако някой следи Ирина Шейх, просто не е истина ,как се опитва да копира всяка нейна снимка и тоалет. Ще се доближиш до нея, само в сънищата си. И там се съмнявам Боклука си остава боклук , дори загънат в лъскава опаковка... вони!

Коментирай

eli

преди 8 години

nikyde ne sym 4el polkova otricatelni i negativni komentari za nqkoi nikoleta zamisli se ,ako moje6 nqma po-dosadna i mrazena v BG syjalqvam bliskite ti milite trqbva da vyrvqt vse s navedena glava

Коментирай

JUSTICE!!!!

преди 8 години

Каква гордност - снимали се с мангала и са много важни вече. А за Николета и Андреа - горките, приятелството им определено е резултат от сблъсъка на интересни. И едната и другата залязва. Товапе истината. Николета остана без спонсор, вече не може да парадира с това, че е обичана, че има идеално семейство,че има маркови парцалки и нови коли. А всичко което се изписа за Андреа е 100% истина - облича се с едни и същи дрехи ( широка риз, пола 2 педи, дълги бАтуши), няма един хит, всички се отдръпнаха от нея. Отврат. За смях ставате момичета.

Коментирай

DO NIKOLETA

преди 8 години

A TI KAK CELUVASH NIKOL PO USTATA KATO ZNAESH KOLKO KURA SA MINALI I SA SVIRSHILI V NEQ A? LIZALA SI TASHACITE NA 500 CHOVEKA I POSLE PIPASH DETETO U VAS SMRUDLA NECHISTOPLUTNA. AMA BASH SI KIR OT MAGISTRALA HEMUS. I TE TAKA, PROSTITUIRAT ZA DA HRANAT CHAVETATA DOMA

Коментирай

gopeto

преди 8 години

Abe nikoleta ama valeri kak si druji s kaka ti asinka a? Phaha kvo mu komentirash snimki kato toi dori ne si e napravil truda da te posledva v profila si a sledva samo alisia?! Vij kolko smeshna nategachka si. Toi si ima novo momiche a ti oshte draskash kato kloshar na kashon za vnimanie. Abe choveka mi kaza che ne te obicha i che imash kompleksi zaradi niki mihailov i roditelite ti. Aide tiho!!!

Коментирай

shhh

преди 8 години

taq ima ebati cheloto 2 pedi nikoleto polovinata ti lice e chelo ma maikooooo

Коментирай

vania krasimirova

преди 8 години

Deteto ti e stanalo kato balon s helii ma niksan, ne mu se vijdat zurkelite ot buzite

Коментирай

Ева

преди 8 години

Хаха " клошар на кашон" .. I like thiiiiissssss :D

Коментирай

Eva

преди 8 години

Само да те светна,че е все тая дали е навлякла пола или панталон.Грозно е!

Коментирай

Diana

преди 8 години

Nikoleta izkochi s ebatia gadniq i garbav nos

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.