Носталгия по детството? Забравени любими продукти се връщат на пазара

4955
03 Април 2014, 16:00


Помните ли калейдоскопите от едно време, които бяха толкова интересни за децата? А любимите бонбони „Карамел Му“ или дъвките „Идеал“? Е, ако и вас ви гони носталгия по детството, ще се зарадвате на тази новина – много от сладките изделия от нашето минало се връщат на пазара.

 

Така например, освен любимите „Виолетки“ с уникалния си теменужен вкус, вече можем да си купим и старите добре познати лукчета, а също и белите бонбонки „Снежанки“ със странната форма и с фъстъчето вътре.

 

Дъвката Идеал също е на пазара. Всички тези продукти накуп може да намерите в новите киоски Lafka. Верни на името си, което също носи носталгичен оттенък, от Lafka са решили да заложат повече на тези макар и дребни, но свидни сладкарски изделия от нашето минало.

 

Но причината не е само тази. Оказва се, че все повече обикновеният потребител търси тези продукти на пазара. Не само заради детските спомени, но и заради качеството и липсата на Е-та и какви ли не консерванти. В Lafka, освен че се съобразяват с търсенето на клиента, изключително държат на качеството на продуктите и това да са без ГМО-та, оцветители и пр. 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени