Нова двойка в коридорите на БТВ! Венелин Петков залюби Николета Маданска, тя се взе за голямата работа (Повече за интригата)

8555
28 Април 2016, 14:51


Шефът на новините на БТВ се е вкарал в нова опасна афера с колежка, която е подпалила цялата телевизия, разбра HotArena.


След като дълги години имаше връзка с колежката си Гена Трайкова, сега Венелин Петков е хвърлил око на по-младата и красива Николета Маданска. Блондинката се подвизава като спортен журналист в каналите на медията и се държи като галеник на съдбата заради мераците на шефа, на които тя видимо откликва.

 
„Венелин е буквално луд по нея. Тя хич не му се дърпа и наскоро престанаха да си крият тръпката. Заедно са и това го знае цялата телевизия. Ако не се правеше на шефка обаче, никой нямаше да се интересува от тая история. Станала е просто нетърпима“, разказват техни колеги. 


Любовта променила коренно Петков и той е загърбил професионалните си задължения за сметка на непрестанния флирт, който водел с Николета. Освен на любовните й желания, той отговарял и на всяка прищявка в работата й. Маданска умело използва връзката си с Венелин и когато иска нещо, го постига с репликата: „А ако Венелин беше тук, дали нямаше може, а?“, разказват възмутени медийни труженици. 


Непрофесионалното и некоректно към останалите поведение на влюбените гълъбчета така вбесило всички в телевизията, че те започнали да разнасят връзката им и извън пределите на БТВ. Но техните ядове били бели кахъри пред тези на Гена Трайкова. Тя не че ревнувала от новата на бившия си, но се дразнела, че Венелин бе забранил връзката на Гена с колегата Иван Георгиев уж за да не пречи на работата.

 
Очевидно обаче за „шеф Петков“ логиката за връзките на работното място не важи, плюят го негови колеги.


Николета Маданска успя доста бързо да се наложи като лице на спортните новини и водеща на предаване, а сега вече причината за напредъка в кариерата й е ясен. Нещо повече – блондинката успя да измъкне Венелин под носа на засуканата репортерка Поли Гергушева, която също имаше вземане-даване с него, пише "Всеки ден".


Предишните гаджета на Николета Маданска са предимно спортисти – най-дългите й връзки са с футболист и баскетболист. За разлика от този път, Петков обикновено старателно крие любовите си от светското внимание. Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени