Нова гавра с Гери — Никол (Блогър я направи за смях в нета)

https://hotarena.net/lubopitno/nova-gavra-s-geri-nikol HotArena.net
Нова гавра с Гери — Никол (Блогър я направи за смях в нета)

Гери — Никол търпи гавра след гавра заради новата си песен. Антифенове на тийн звездата не спират да пародират последното й парче \"Момиче като мен\", разбра HotArena.



След Емил Конрад, който направи пародия на парчето, още един блогър я взе буквално за мезе, пише „България днес“.


Младок на име Павел Колев, успя да сътвори истински хит в мрежата. Той пусна кавър на песента „Момиче като мен“, под надслов „Добиче като мен“.

В клипа е заснета пълна селска идилия, а видеото чупи рекорди в интернет.

Само за 5 дена видеото събра над 100 000 гледания. „Гери — Никол ряпа да яде“, присмиват се хейтъри на младата певица в нета.

11 Коментара

Psychotic

преди 8 години

Казва се Влогър

Коментирай

Браво!

преди 8 години

Ахахахаха искрено ме развесели това момче, а и като вързах "добиче" с Гери-Никол и трътлестата ѝ набита външност с тъповат поглед ми стана още по смешно! Брвос Павел!

Коментирай

lili

преди 8 години

Този плазмодий на чужд гръб известност търси! Олигофрен жалък!

Коментирай

*

преди 8 години

Хахах поне малката има голЕЕЕма гърбина и стои стабилна като табуретка ХАХАХАХ

Коментирай

АзЪ.

преди 8 години

Е са, влогър–блогър, тва са подробности от пейзажа. :-D Като им погледнеш пълните с граматически и пунктуационни грешки статии, та тва с терминологията си е къде-къде по–малкото чудо. Некои са пропуснАли часовете по БЕЛ за сметка на шмъркането и пуцането на шльокавица. Кво да ги прайш, ценности. :-P А ти къде се изгуби толкова време, ако мога да запитна? Без теб фенчетата на Перката са само неква дебилна сбирщина от пубери с неясна аргументация и отчайваща грамотност.

Коментирай

BG

преди 8 години

kurveto e mnogo gadno ma az ne sam vijdala po grozno momi4e nesarazmerno s debelo kraka i race da no.................. peeeeeeeeeeee da pee bez video da pee blagotvoritelno GGGGGeri ne se pokazvaj mnogo dsi grozna a si mlada ami posle GROZNA SI NESARAZMERNA SI MALOMERNA SI KASIKRAKA SI I I B O K L U K

Коментирай

Psychotic

преди 8 години

И ти си прав, да, не го обмислих, а колко често съм писала за правописните им грешки, сега искам и термини да знаят хаха. Аз..хм, ами нещо ме домързява да коментирам и да изпадам в спорове. А и като ми запишат на шльокавица едни романи, да ми обяснят как видиш ли, някоя чалгарка или проститутка е много класна и невероятна жена и лошо ми става. От време на време драсвам по някой ред да раздвижа нещата и да ги подпаля де :D Отвътре ми идва, голям дразнител мога да бъда. То и ти се беше изгубил по едно време?

Коментирай

c

преди 8 години

Никой не може да изложи някого, само човек може да изложи сам себе си. Момичето преследва и изживява мечтите си. Целеустремена е, от малка е решителна, налучкала е и е усетила своя път и стремглаво върви по него, без време за губене. Такива мижитурки като споменатите изобщо няма как да я спрат, нито заслужават нейното или чието и да било внимание. Хората си живеят живота, постигат си целите, а разни мижитурковци стоят по цял ден затворени в някоя мизерна едностайна панелка без пари дори да кихнат и се чудят как да засветят с отразена светлина, правейки простотии за още по-проста дори от тях аудитория. Изобщо няма да им обръщам внимание, нито ще запомня имената им, нито ще допринасям да се чустват Някои или че правят нещо. На простотията и палячовщината просто трябва да се обърне гръб и да се игнорира. Ще й накривят шапката на Гери! Излагат само себе си, акакто и тези, правещ рейтинг на такъв тип безсмислици, вредят само на собствения си мозък и пропиляват собственото си време.

Коментирай

Това момченце

преди 8 години

ако нямаше провокативна визия няма кой да и обърне внимание защото като певица е нула.Добре ,че на всички "целеустремени и решителни "момичета не им се налага да се разхвърлят по магистралски дрешки.Представете си -лекарки , програмиски, спортиски.......всичси с мрежести чорапогащи и ръкави на скункс защото са амбициозни !Голямо шоу !

Коментирай

Поне самичка си харесваш коментарите иначе!

преди 8 години

Ти научи правописа преди да критикуваш другите. Не си мисли, че като разкритикуваш сексапила на други и като на теб ти липсва такъв, ще изглеждат по-интелектуална, пък макар и да не знаеш да пишеш правилно дори.

Коментирай

йокин

преди 8 години

Знаете какво е казал Муканина,може да се перефразира.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.