Нова мода! Алисия и Мона Валериева с комични прически

https://hotarena.net/lubopitno/nova-moda-alisiia-i-mona-valerieva-s-komichni-pricheski HotArena.net
Нова мода! Алисия и Мона Валериева с комични прически
Нова мода сред прическите завладя родните знаменитости. Да си сложиш лайно на главата се оказва същински хит!


Безумната прическа вече е любима на Алисия, Мона Валериева, Яница и куп други \"новаторки\". 


\"Няма ли кой да им каже, че се загрозяват по този начин\", възмутени са потребители в социалната мрежа.


Понякога да си актуален и да се доверяваш на модните течения на всяка цена води до комичен резултат .Все пак всеки има право да няма вкус... 


Що се отнася до коафьорите, не е никак добре да се гаврят така с клиентките си, освен ако самите те не са решили да станат за резил. 

12 Коментара

дияна

преди 8 години

много добре им отиват прическите. Това, че караджовското джуджето няма такава, Ви кара да мислите че е тип "лайно" както се изразявате

Коментирай

jenn

преди 8 години

Това е тенденция в момента, сигурно и за Рита Ора ще кажете, че е комична в последния си клип?! Прическата е готина и не съм прочела подобни коментари, сигурно пак са от някой чат на Тодора и Никулина. Понеже Алисия първа се появи в тоя вид и НиЛото, сигурно се къса от яд, че не може и тя да е в крак с модата... Направи се Ники, няма да те линчуваме .. много.

Коментирай

pf

преди 8 години

Komichnite ste vie v sluchaq ..

Коментирай

---

преди 8 години

Хахахаха, оставяте ме без думи, но в лошия смисъл на израза! Толкова ли няма човек (дори един да е!!!) от вашето екипче, който малко от малко да следи тенденциите при дрехите, аксесоарите, грима и коафьорството?! Някой, който дори да не ги разбира тези неща и да няма усет към тях, то поне да СЛЕДИ актуалните дизайнери, модни блогъри, ескперти от утвърдени модни списания? Не коафьорите са се гаврили с изброените, ами вие се гаврите с любителите на модата в почти всяка ваша статия, която е написана от лично пристрастие, а не обективна гледна точка към действителността! :)

Коментирай

до пачаврата неграмотна М.Гозева

преди 8 години

М.ГРОЗЕВА МОЖЕШ ЛИ ДА ЗА МИГ ДА СЕ УСЕТИШ , КОЛКО СИ ЖАЛКА! Дори нямам желание да се хабя с теб .

Коментирай

Xaxaxaxax

преди 8 години

Ей, говедо тъпо, до кога ще намесваш Николета, а? Тази статия не е свързана с нея... Много си прост и ограничен, сельооо що ли не си навреш гнусната глава в косматия гъз, а??

Коментирай

много злоба

преди 8 години

Това да кажеш, че не им отива е чиста проба злоба и завист. Страхотни са даже всички момичета с тази прическа. Нима японките, като почти винаги са с такива подобни прически да са грозни или смешни , както тъпите злобни писари тук драскат и в частност с онова недоразумение на природата представящо се с инициалите М. Грозева. Това злобно и тъпо същество чупи всички уреди измерващи - злоба, завист, простотия, тъпотия и селяндурщина.

Коментирай

точно

преди 8 години

Драсканиците от този сайт си личат от космоса. Те са прозрачни. От тях лъха злоба, завист, лично пристрастие и отношение към определени личности. ДА– ЛИЧНОСТИ! Защото вие не сте от тях - писари в този долнопробен сайт- ХотЛайнена

Коментирай

Boni

преди 8 години

Shto be ....ako ya beshe napravil onzi drapnatia ot galleria na Nikolina drugo shtiaxte da pishete tuk .Vaobshte prozirate otvsiakade s tezi plateni statiiki

Коментирай

Nikoletooo zabravi da napishesh-murshooo

преди 8 години

Ауу какъв език.То вече отдавна е ясно,че Николина Тъпото на друго няма да ви научи,но поне не се излагайте публично.Когато речника е беден,остават само да покажем селяния и простотия.

Коментирай

до Хахахахах

преди 8 години

Ей говедо НЕГРАМОТНО, наудо чи българския език преди да плюеш тук!!!!! Пише се "докога", пише се СЛЯТО, неграмотна селска пръчко!!!!!!!!! Ама то простотията освен в НикУлинка, и във феновете й я има! Ба..ти простото и неграмотно племе!!!!!!!!!!!!!!!!!

Коментирай

anelia

преди 8 години

Kompleksiraniat muj vinagi shte si ostane kompleksiran I tova e edin ot nachinite da si izbiva kompleksite I psihopatiata!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.