Нова независима партия призовава към Бунт на мравките!

1069
04 Декември 2013, 10:15


„Бунтът на мравките“ – така новата партия Българско национално обединение призовава своите привърженици към своеобразна революция на страницата си във Фейсбук.

 

„Аз не искам да съм гастарбайтер, аз искам да работя, аз искам да градя... Тук е бъдещето за мен и моите деца“, пише в призива на БНО в социалната мрежа. Според партията управляващите гледат на народа си като на мравки, но е крайно време тези мравки да се разбунтуват.

 

Председателят на новоучредената партия Георги Георгиев обяви в пресконференция, на която се яви сам, че БНО ще се бори срещу грабителите на България по времето на прехода. Той подчерта, че Обединението е независимо, нито дясно, нито ляво и не е националистическо.

 

Финансират се сами и макар да е трудно, няма да се откажат от каузата си, защото вече им е писнало.

 

„Да, сега партиите вече не са на мода, хората са се ориентирали към граждански сдружения, но ние преценихме, че само с тази форма може гласът ни да бъде чут в Парламента.“ Така Георги Георгиев обясни мотивите да се регистрират като партия, а не под друга форма.

 

Председателят на БНО обясни, че не желае да влиза в голямата политика и не затова е тук. „Бях упрекван, че на пресконференцията няколко пъти съм повторил „Писна ми“. Съжалявам, но аз преди всичко съм човек, с чувства и ги изразявам. Жално ми е и наистина ми писна. Затова реших, че е крайно време да направим промяната“, категоричен е Георги Георгиев. 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
АЗ
преди 4 години
0
На думи звучи добре... но сме се наслушали и нагледали на такива. Дано този е различен, но предвид, че плаща за статии в този цигански сайт, знам ли. Тук се пише за простолюдието на България (т.е. звИздитИ) ОТ простолюдието на България (жОрналиститИ).
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
eeeeee, aman veche deeee
преди 4 години
0
Stiga s tozi homo-chalgar!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени