Нова партия обяви кастинг за експерти (Студенти и рокери влизат в БНО)

1022
27 Ноември 2013, 14:00


Новата партия Българско национално обединение обяви кастинг за експерти. Те ще ръководят иновативната организация, като сред основните им цели ще бъде спиране на варварския грабеж след прехода. В редиците на БНО влизат също и студенти, протестиращи и рокери.

 

Председателят на обединението Георги Георгиев очертава идеални цели на партията и отбелязва, че на този етап се финансират сами, а БНО е независима.

 

На сайта на партията е организиран конкурс, чрез който ще се подберат най-добрите експерти и те ще оглавят БНО.

 

Идеята на председателя Георги Георгиев за набиране на ръководители по този начин, се хареса на привържениците на създаване на експертно правителство.

 

„Затова на първата ни пресконференция столовете символично бяха празни и се явих сам. За да не се спекулира с подставени лица“, обясни Георгиев.

 

Председателят няколко пъти подчерта, че няма властови амбиции, но и той, като всички млади хора на България, се е уморил да избира по-малкото зло.

 

„Ако един ден, дай Боже, станем сериозни претенденти с голяма членска маса, аз няма да се кандидатирам за депутат. Не такива са амбициите ми. Искам да правя това, в което съм добър, а именно – да съм организатор“, подчерта Георги Георгиев.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
offffff
преди 4 години
0
Bahti geq
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени