Нова партия събра студенти и протестиращи с една кауза – борба срещу грабежа

850
03 Декември 2013, 13:00


Българско национално обединение събра под една обща кауза студенти, протестиращи, рокерски съюзи, граждански сдружения и обикновени хора в борбата срещу нестихващия грабеж на прехода.

 

Нейният председател Георги Георгиев заяви, че в момента към новосформираната партия са се присъединили около 2500 членове, но БНО продължава да набира още последователи. На сайта на Обединението дори се провежда своеобразен кастинг, като е описано, че всеки, който желае, може да ги последва в каузата им.

 

А тя не е само борба срещу грабежа, но и пълна ревизия на статуквото. Председателят на БНО смята, че е крайно време сами да си помогнем и да направим така, че да ни управляват честни и достойни хора.

 

А това може да се случи само когато младите личности на България се обединят. Георги Георгиев уточнява, че към Българско национално обединение са се присъединили и някои от протестиращите студенти, но самият той не одобрява протеста на всяка цена без определена цел.

 

И подчертава, че ако сега свалим правителството, без промените в Избирателния кодекс да са направени, утре ще запеем старата песен на нов глас. Ще изберем пак същите хора да ни управляват и грабежът на България ще продължи.

 

Затова сред основните цели, заложени в БНО, са промяна в Избирателния кодекс, изготвяне на проект за нова Конституция, нов закон за полицията и прочие приоритети, които да доведат до цялостна промяна.

 

„Време е да сменим целия парламент“, призовава Георги Георгиев.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
blqqqqqqqqqqqqqk
преди 4 години
0
Sprete se veche s tozi homo-chalgar!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени