Нова партия възражда селата у нас! Бори се за семейните ценности

928
06 Декември 2013, 13:30


Нестандартни и много идейни приоритети обявиха от новата партия Българско национално обединение. В програмата й като основа са заложени семейните ценности, съхраняване на българските обичаи и възраждане на селото.

 

Според председателя Георги Георгиев, обръщайки поглед назад към селото, българинът не само ще възроди традициите на нашите предци, но и така ще се подпомогне икономиката.

 

Факт е, че стотици български села пустеят и въпреки че са разположени върху плодовита и обработваема земя, хората предпочитат града. Естествено – там има повече работа и възможности.

 

Но ако управляващите се концентрират върху селата, подобрявайки здравеопазването в малките населени места, осигурявайки повече работни места, животът на българите ще се подобри към по-добро.

 

Именно такава идея е заложена и в програмата на новооснованата партия. „Вяра, дом, семейство, държава“ – това са четирите брънки, около които от БНО градят своята политика, обяснява Георги Георгиев.

 

Самият той смята себе си за обикновен млад гражданин на България, но именно такива като него, които не се блазнят от голямата политика, ще променят системата.

 

От БНО имат амбициите да направят този рестарт и смятат, че в основата на промяната стоят именно семейните ценности и любовта към родината, които всеки родител трябва да възпитава у детето си. Защото когато сме закърмени с топли чувства към страната си, винаги ще милеем за нея, а няма да я грабим, както са правили всички управляващи досега.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
posrahte se
преди 4 години
0
Molq vi,. prestanete s tazi izmislena chalgadjiiska partiq s vodach homoseksualist!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени