Нова светска раздяла! Миро би шута на Черната Златка! (Реши да се върне при съпругата си)

https://hotarena.net/laifstail/nova-svetska-razdiala-miro-bi-shuta-na-chernata-zlatka HotArena.net
Нова светска раздяла! Миро би шута на Черната Златка! (Реши да се върне при съпругата си)

Златка Димитрова остана сама, след като Миро реши да се върне при съпругата си, разбра HotArena!

 

Двамата с плеймейтката дълго време живяха заедно, но според източници на „Всеки ден“ бизнесменът така и не спрял да полага грижи за сина си, както и за съпругата си. Той редовно се прибирал вкъщи и оставял Димитрова сама като куче по празници като Великден и Коледа.

 

Димитрова търпяла всичко това и правела компромис с чувствата си, защото си въобразявала, че Миро ще стои така разкрачен между двете си жени още известно време и най-накрая ще избере нея. Бебето, което тя загуби трагично в седмия месец от бременността, било най-голямата надежда на бургазлийката да впримчи Миро при себе си.

 

Оттогава насам нищо вече не било същото между нея и любимия й. Той все по-често си измислял оправдания защо трябва да се види със съпругата си, започнал да пътува с нея и със сина си и показвал на любовницата си, че те са неговото семейство.

 

„Златка много страда, но все още си мълчи и стиска зъби, не иска да приеме истината“, довериха нейни приятелки. Дори на тях тя не разкривала истината, знаели само най-близките й дружки, които се опитвали да я успокоят, че Миро ще промени решението си. Това обаче не се случва вече няколко седмици – той изобщо не се прибира при Златка.

 

Все пак бизнесменът от време на време й се обажда по телефона и я пита как е, но без да задълбава в отношенията им.

 

През последните две години Черната Златка, прославила се с голите си фотосесии от мъжките списания, положи сериозни усилия, за да промени реномето си на лека жена и бръмчалка. Тя категорично заяви, че голотата остава в миналото й, тъй като вече е в доста по-зряла възраст и приоритетите й са съвсем други – благотворителност и събиране на пари за нуждаещите се.

 

Много хора обаче поставят под въпрос добрите й дела. Твърди се, че Златка сериозно се облагодетелства от акциите, които организира, защото прибирала не малък процент за себе си под формата на „служебни“ разходи на фондацията си.

9 Коментара

ViK

преди 8 години

Осъзнал се е човека!

Коментирай

Зори

преди 8 години

На мен това момиче ми е безкрайно симпатично на фона на всички "звезди"в медийното пространство.Наистина,че не блести с акъл и и интелект,но има една чаровна непринуденост в цялата и същност.Смятам,че достатъчен реверанс даде на Миро да вземе своето решение.И стига сте обвинявали жените,че са били с женени мъже.Те да не са чувал с картофи,че да ги вземеш от някой?

Коментирай

Бозичка

преди 8 години

Всеки заблудил се било мъж или жена, в един момент се осъзнава и прави правилния ход.

Коментирай

d

преди 8 години

Офффффффф, ти пък откъде знаеш кой е "правилния" ход и кое е заблуда в нечий чужд живот? Аман от глупаци-"моралисти", които мислят все в клишета и готови формули.

Коментирай

Dimitrova

преди 8 години

Лъжльо! Осъзнал се бил! - Гледа къде му е по- лесно...повечето мъже са такива...

Коментирай

да ама и не

преди 8 години

Права си не са чувал с картофи, но умственият им багаж е като на един развален картоф. Надявам се, имате представа каква воня се носи! Така са и те, Златки и Николетки.Една истински уважаваща себе си жена ,никога не би си позволила подобна забежка, знаейки, че цял живот ще има пречки и проблеми по този повод. Малко са тези, които са се задържали с мъжете, развалили семейства, но те са по причина на първите жени, след това намират свястна жена и продължават по-щастливо. В техните случаи( Златка , Николетка) шанса е 99, 9 % на 100. И като един обективен човек ще кажа, че Златките макар и леки жени с минало и неясно бъдеще са едно стъпало по-горе от Николета. Когато решиш с цялото си същество да промениш досегашния си начин на живот е похвално. За разлика от простата, необразована и долна жена, каквато е Николета. Това няма как да се промени, защото характера е на друго ново. И най-красива сред всички така наречени плеймейт е Русата Златка. Като човек пълен боклук, но и тя прави нещо, което е нейно, а не чака да я лансират спонсори и тъпкачи в живота. Николета- дипломирана и кадърна журналистка никога няма да станеш, поради простата причина ,че ти липсва обзавеждането на втория етаж . Нито ти е изказа, нито кадърността, нито високата дипломата. Порадвай се още малко на известността, като водещ!

Коментирай

Мини

преди 8 години

Е добре де,ама тя вчера опроверга този слух в профила си във фейсбук.Информацията май не Ви е много точна.

Коментирай

zlatka

преди 8 години

toi miro postoqnno i ne e spiral da si kopuva podaraci na jena mu a ne na zlatka. a dano da q e zarezal tazi ovca zlatka

Коментирай

ela

преди 8 години

da taka e i apartamen na jena mu si kupi nov a na zlatka nishto. da ne govorim che maika mu na miro ne iska da q vijda tazi zlatka i kazva che q e sram ot neq che se pokazva gola na vsqkade

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.