Нова ТВ иска „Откраднат живот“ доживот, а сценаристите се изчерпаха и искат да го спират! Актьорите в сериала също се отказват (Подробности)

9494
15 Март 2017, 13:00


Нова телевизия не желае да спре сериала „Откраднат живот“, въпреки че третият сезон сериозно разочарова зрителите със слаба фабула и твърде разводнено съдържание, узна HotArena.

 

 

Сценаритисте на сапунката признават, че са изключително изчерпани като идеи и нови герои, но продължават да пишат, защото нямат избор.

 

 

Шефовете на Нова били категорични, че не могат да се лишат от златната си кокошка и лекарският филм трябва да се снима на всяка цена. Условията в договора също били на страната на медията. Затова „Откраднат живот“ ще продължи, а сценаристите ще трябва да си изсмукват от пръстите нови сюжетни линии, пише „Галерия“.

 

 

Неприятностите им са свързани и с претенциите на актьорите, които не били подготвени за дългите си ангажименти с медицинската сапунка. Някои като Алекс Алексиев изявили категорично несъгласието си да продължат да бъдат част от екипа. Емил Марков, познат като гинеколога доц. Петър Захариев бе изпратен в сериала на дълъг симпозиум, тъй като не може да присъства на снимките.  
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени