Новата „Мис България” - голяма умница (Колко езика владее, какво мисли за силикона и каква иска да стане, вижте ТУК)

2449
13 Декември 2015, 14:00


Новата "Мис България" Марина Войкова ще се окаже най-умната носителка на короната досега, научи HotArena.


Красавицата, която за малко да се раздели с титлата си заради голи снимки, се стреми да се наложи не просто като привлекателна, но и като интелигентна. Войкова иска да се разграничи от повечето "миски", които определено простеят.


Марина си е поставила за цел не да премине през леглата на куп заможни господа, а да се образова качествено и след това да предава знанията си. Тя здраво работи за собственото си усъвършенстване.
Войкова, която в момента учи Българска филология в Софийския университет, знае не един, не дава, а цели четири езика. Засега красавицата владее латински, старобългарски, старогръцки и английски. Амбицирала се е да научи и френски и италиански. Обожава да чете, вълнува се от поезия и театър.


„Имам си моя лична кауза. Не искам да смятат конкурса за нещо пошло, не искам да смятат момичетата, които участват, за прости, както се изказват”, казва новата „Мис България”. Тя е родена в Ботевград, но е израснала в Елин Пелин. Завършила е едно от най-елитните училища - Класическата гимназия в София, пише "Уикенд"


Майка й, която е юрист, и баща й – военен, държали много на добрите оценки на Марина и я възпитавали строго. Днес се гордеят с успехите й и я подкрепят във всичко. „Занимавам се с мода и в чужбина, хоби ми е. Обичам да съм максимално заета, искам да живея в пълния смисъл на думата, да се раздавам навсякъде, където мога”, казва с усмивка Марина. 


След като спечели титлата, красавицата понесе и доста критики, най-вече заради разголени снимки, които накараха едно християнско сдружение да я призове да върне короната. „Искам да кажа на всички, които не ме харесват, че не могат да ме разколебаят. Аз зная коя съм, имам своите близки хора, които ме подкрепят. Което и момиче да бе избрано, вероятно щеше да бъде подложено на някакъв тип атака”, категорична е 21-годишната Марина.


Тя посреща с чувство за хумор негативните коментари за себе си. Прочела с усмивка и писанията, че по време на конкурса й се разместила лещата на едното око. „Имам хетерохромия”, разяснява Марина. Това е състояние, при което ирисът на едното око или част от него е в различен цвят от този на другото.


Тя е синеока, със златно петно в десния ирис. Като тийнейджър започнала да чете за хората с различни очи и според една от историите човек с различни очи има две души в себе си


Самата Марина има две лица – едното е по-обрано, по-сдържано, а другото е на чувствителна млада жена, която дава израз на емоциите си. „Когато съм разстроена, прекарвам часове в леглото. Плача и гледам да няма хора около мен, не искам да натоварвам никого с моите проблеми. Предпочитам да ги изживявам сама. Просто така порастваш по-бързо”, казва Марина.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
една
преди 2 години
0
Смешно и нелепо е да твърди, че знае 4 езика. Първо, 3 от 4-те са мъртви, т.е. не се говорят, а влизат в задължителния курс на обучение при филологиите за семестър-два. На тези езици не може да се говори, те се преподават с друга цел. Явно счита хората за много прости, щом си позволява да говори такива глупости. Да не говорим, че бг филология много отдавна/за съжаление/ не е измежду престижните и трудни за влизане специалности. Знаем нивото на висшето днес....
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Филолог
преди 2 години
-1
Хаха смях в залата. Владее 4 езика??? Старобългарски и старогръцки се учат във филологията по един семестър и то елементарни знатия, но за госпожицата явно е било достатъчно, за да се хвали на всички. Умница.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
BG
преди 2 години
-1
idi ti da go u4i6
Филолог
преди 2 години
0
Аз съм го учила, затова изразявам мнение!!!!!


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени