Новата Мис България призова управниците ни за подкрепа

https://hotarena.net/az-jenata/novata-mis-balgariia-prizova-upravnicite-ni-za-podkrepa HotArena.net
Новата Мис България призова управниците ни за подкрепа
 Вероника Стефанова, която стана новата Мис България - Свят 2017 и ще представи родината ни на най-големия конкурс за красота в света \"Мис Свят\" в Китай е категорична, че ще накара българите да се гордеят с нея.

Амбицията й е неудържима, блондинката дори смята да спечели журито с успешната кауза, която води от години за борба с анорексията, танц класически балет и български народен танц.

Вероника иска да обедини българите да гласуват за нея и за страната. Тя призовава и родните политици за подкрепа.

\"Световна практика е управниците да подкрепят представителките си, също както националния отбор по футбол, волейбол... всички спортисти и изпълнители, които излизат с българското знаме, така и момичетата, които сме посланици на българската красота в чужбина заслужаваме подкрепа.\"

\"Щастлива съм, че съм лицето на България за тази година пред света,в това се крие тежестта на короната.\" категорична е миската, която излита за Китай в средата на октомври.

Предстоят й тежки тренировки и подготовка за финала на 18-ти ноември, споделя още тя.

Всички желаещи пък могат да гласуват за нея в официалния сайт на конкурса missworld.com

4 Коментара

Dee

преди 6 години

Нямам против госпожицата, но тези конкурси нямаха ли стриктни правила за корекции? До колкото знам тя има силикон в гърдите и очевидно филъри в устните, да не говорим, че очите й са напълно неестествени. Идеята на тези конкурси е за естествената красота все пак. Но дано да пожъне успех!

Коментирай

niko

преди 6 години

типично Българско изказване от типичен Българин,решил че е вещ за всичко , дори в непонятни за него областти! Поне се информирайте преди да се изкажете неподготвени. Казвам че сте не- информирани не за ви обидя, ако сте били поне запознати със световните най големи конкурси за красота, бихте забелязали че повечето участнички и предимно от Азия и Южна Америка имат купища корекции който са далеч по сериозни от един силиконов бюст, или хиалуронов филер, като например извадени ребра, удължаване на челюстната кост и много други. Балканеца отново вещ и неподготвен, манталитет или ген ?

Коментирай

По-добре балканец отколкото африканец, слезнал от дървото!

преди 6 години

Я не се прави на интересен! Никой не коментира световните конкурси за красота, в момента се обсъжда Мис България. Това момиче е с изрусена коса, хилаурон в устата, силикон в бюста, лещи и още какво ли не.. с тези подобрения е за Мис Силикон, за мис България се изисква естествена визия! Сега схвана ли, африканска маймуно?

Коментирай

Dee

преди 6 години

Niko, викаш дай да се обиждаме, че по друг начин няма как да си докажем тезата, а? То по тая логика дай да започнем да пращаме и мъже, щото всичко е позволено - все пак нали е корекция. Там където е бюста е и смяната на пола. Пак казвам нямам против момичето, нека да ни прослави, но не ми е ясно от кога тези норми се измениха и вече всичко живо се коригира, за да влезе в някакви стандарти за красота.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.