Вижте новата Моника Белучи (Подлуди света)

https://hotarena.net/chujdi-zvezdi/vijte-novata-monika-beluchi HotArena.net
Вижте новата Моника Белучи (Подлуди света)

Моника Белучи има достойна наследница като най-красивата жена в Европа. Това е актрисата и модел Мадалина Генеа, от Румъния, видя HotArena.


Красавицата, която всички наричат „новата Моника Белучи“ е направо ослепителна. С маслинова кожа, тъмни очи и чувствени устни, манекенката има тяло, създадено за грях.


Съвършената красавица направо взриви социалните мрежи, които от дни са залети с нейни снимки. Феновете й стигнаха до там, че я обявиха за следващата Моника Белучи.


Красавицата от години живее и работи в Милано, където гради успешна модна кариера. Освен на подиума обаче тя гастролира за кратко и в компанията на Ерос Рамацоти, в клипа към песента му \"Il Tempo Tra Di Noi\".

10 Коментара

Simona

преди 8 години

Mnogo vlojeni pari,dobar tunung,na tochnoto mqsto,s tochnite hora,i ot rumanka,stanala Monika Beluci........da,ama ne........ Manekenka da,bezsporno krasivo tqlo za tazi cel,NO CHAK MONIKA BELUCI......

Коментирай

АзЪ.

преди 8 години

Yeah, леле майкооо. Разбит съм. Мацката е невероятна. Огнена и мноо секси. Ама чак Белучи не е. Италианката е магнетична, топла по средиземноморски и удивително красива жена. Една съвременна Лорен, дет му се иска човек да потъне в ръцете ѝ и там да си умре. А тоа цепеняк обра точките, но... нема нищо общо с италианката. Класи по-надолу е, ма АзЪ е мноо субективен, щот е безнадеждно, разтърсващо и окончателно влюбен в Моника Белучи. :-)

Коментирай

Hili

преди 8 години

8Страхотна! По нищо не отстъпва на Моника Белучи по външност. Изключителна красавица: уникално лице, перфектни пропорции, и най-важното, ръст 1,80 м. Направо, няма какво повече да се желае. Не случайно участва във филм с Джъд Лоу и клип на Хулио Иглесиас. Братята румънци пак са по-напред от нас :))))) Язък за нашите пръдли: пИвички, манИкенки, мУделки и тем подобни. Фукат се само по нашите жълти сайтове. Повечето не са достатъчно високи и имат не дотам интелигентни физиономии, "изявите" им са платени от супер "интелигентните" им нашенски любовници. Ама те и повече не могат,,, Ще трябва да почакаме преди някоя красива българка да успее да се изяви поне в България.

Коментирай

Яна

преди 8 години

И аз исках да кажа същото. Поработил е скалпелът и върху нея. И в гърдитте има силикон също. Иначе резултатът е много хубав.

Коментирай

Майничката

преди 8 години

Жената е от Румъния..Винаги съм твърдяла и продължавам да го твърдя ,че жените на Балканите са най-красивите и магнетични жени на света! Няма италианки миталианки...тук жените са оогън! ...но това момиче е пипано със сигурност...според мен!

Коментирай

1

преди 8 години

няма класата на Белучи

Коментирай

в

преди 8 години

Със сигурност Моника ми харесва повече, въпреки че от снимки е едно впечатлението и на живо е различно, така че със сигурност не мога да твърдя. Обаче с това виме отпред изглежда гротескно. На Балканите жените имат много изкривени разбирания за красиво още и използват прекалено пластичната хирургия, за да се обезобразят и направят всичко по себе си нехармонично и диспропорционално. И се вижда, че е оперирана. Но поне в Румъния няма чак толкова много и такива изцепки из медиите като нашите Джулияна Гани, Мис Джуки и т.н. Никой не се обезобразява там ЧАК толкова, а може би просто там хирурзите им са по-добри. Обаче с гърдите.. пердон, виметата, и там я допускат същата грешка. Изглеждат гнусни.

Коментирай

а

преди 8 години

"Перфектни" пропорции с това виме??? Иначе че са по-напред - по-напред са.

Коментирай

Hili

преди 8 години

А, бе стига с тез глупости за тез класи дет ги дрънкате, бе. Тая немала класа, па оная била класна...Класна, ама на кой клас? :)))))) Направо сте смешни. Па, и тръгнали палстичната хирургия да оценяват. То Бай Ганьо от всичко все разбира. Не си виждаме прости.....утчиците по медиите, дет на всичко отгоре за нищо не стават, ами тръгнали мААна на световен топ модел да дирят... Направо сте смешни!

Коментирай

Ай

преди 8 години

Пожелавам ти късмета на Венсан, а на твоята "Моника"-късмета на истинската.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.