Новата на Благо прекалява с фотошопа! (Оказа се ниска, пухкава отзад и не чак толкова хубава)

https://hotarena.net/laifstail/novata-na-blago-prekaliava-s-fotoshopa HotArena.net
Новата на Благо прекалява с фотошопа! (Оказа се ниска, пухкава отзад и не чак толкова хубава)

Есмер Омерова, новото гадже на футболиста Благой Георгиев, всъщност не е толкова „лачена“, колкото изглежда на снимките си в Инстаграм и Фейсбук, узна HotArena!

 

Мадамата използва доста филтъри, както и Фотошоп, за да издължи фигурата си и да изглежда досущ като кукла.

 

HotArena се убеди в това, тъй като попадна на снимки на танцьорката, правени от други хора и над които Есмер няма как да изяви претенциите да бъдат коригирани, за да изглежда неотразима.

 

Девойката е ниска, трътлеста и не чак толкова хубава.

 

Най-новата светска клюка около Омерова и Благо, гласи, че футболистът ще се раздели с 6 000 евро, за да „налее“ силикон в пазвата на Есмер.

 

Танго танцьорката е доста ощетена откъм гръд, но Георгиев ще порави пропуска й, за който не е взела мерки по-рано, пише „България Днес“.

 

Слуховете гласят още, че Есмер вече е започнала да се разполага с банковите сметки на Благо и вече обикаля най-изисканите и скъпи модни бутици. Скоро смятала да поиска от него да й купи спортен автомобил.

7 Коментара

f

преди 8 години

Ниска - да, но снимките са правени отгоре-надолу, така че човек винаги изглежда по-нисък и най-вече много несъразмерен на такива снимки. Горната част на тялото винаги изглежда много по-дълга от долната и това всеки го знае. А трътлеста? Къде видяхте "трътлеста"? И защо не го оставите вече момичето на мира? До сега все оная другата дъвкахте, сега с тази започнахте. Да ходи с когото си иска.. Какво толкова важно и интересно има в това?

Коментирай

офф

преди 8 години

Може да е всякаква, но е шампион по състезателни танци! Некадърната Клозета, която плюе всичко и всички, да бяхте показали на тези снимки, щеше да е по–удачно, предвид това, което описвате! А и огромните силиконови гърди отдавна не са на мода!

Коментирай

MAIA RYSEWA

преди 8 години

i 6to se pritesniawate tolkowa....niakoi ot was li 6te se geni za neia....

Коментирай

4

преди 8 години

Не ви ли писна да плюете и да пишете каквото ви падне,какво искате от момичето хубаво,талантливо щом е няколко пъти шамппион на Русия,а и не само на Русия по танци,значи е работлива,дисциплинирана и т.н. Оставете хората да си живеяш живота......

Коментирай

Istina

преди 8 години

Suglasna sum s vsichko napisano, samo shte popravq, che ne e shampionka po sustezatelni tanci, a po arjentinsko tango. Tova e suvsem drug stil tanc ot sustezatelnoto tango i dvete se igraqt po mnogo razlichen nachin. Momicheto e takova, kakvoto e, ako ne mu haresva na Blagoi nqmashe da q vzeme, a za mnogoto jeni v jivata mu, tova e druga tema.

Коментирай

Do Istina

преди 8 години

Moga li i az da popravq......Kakavto i da e vida tanc,toi se TANCUVA,ne se IGRAE! Iskam da otbeleja,che momicheto naistina e otlichna tanziorka,shampionka i t.n! Edinstvenoto,koeto moga da kaja,gledaiki snimka otpredi kozmetichnite popravki...xaxax........Tazi devoika e bila palna s kompleksi zaradi vanshniqt si vid,dala e milo i drago i se e satvorilo edno istinsko silikonovo i neuznavaemo momiche!Sajalqvam q..........moje da e unikalna tanciorka,noooooo,ako ne si v mir sas sebe si,vanshnosta si,a se tuningovash za da imash samocustvie,obojateli i fenove.......jalko!

Коментирай

Ралица

преди 8 години

"Филтъри"?1? Малоумници...

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.