Новата на Слави се казва... Мартина! (Водещият открадна блондинката от сценариста си)

5079
14 Май 2015, 12:00


Слави Трифонов открадна дамата на един от своите сценаристи и приятели. По ирония на съдбата новото гадже на Дългия се казва както и бившето му – Мартина, узна HotArena!

 

Този път потърпевш е сценаристът в „Шоуто на Слави“ Светльо Митев, а ябълката на раздора е бившата му приятелка, която вече се търкаля в чаршафите на шоумена, съобщи „Всеки ден“.

 

7 месеца след раздялата си с балерината Мартина Огнянова Трифонов най-накрая живна и си пое глътка свеж въздух, обобщават от обкръжението му. Гологлавият шоумен изживя по изключително тежък начин раздялата с невярната блондинка, сваляйки 10 килограма от мъка от осанката си.

 

Милионерът стигна и до психотерапевт, който с памук да заздрави раните в душата му. Любовта обаче идва, без да пита, увери се и на достойните 48 години самият Слави. Шоуменът успя да прибави нови две бройки към любовното си тефтерче, като и двете моми категорично доказват едно – гологлавият има типаж на всеки средностатистически мъж – пада си по млади и руси.

 

Първата изгора, която за кратко се завъртя в орбитата на телевизионера след балерината Мартина, бе красивата варненка Ева Карамфилова, чиито пътища се пресякоха с тези на Трифонов по време на кастингите за нови танцьорки в „Магаданс“. Аферата с джобното гадже Ева обаче не завърши с хепиенд и към днешна дата двамата единствено пазят добро познанство.

 

Оказва се, че друга е завъртяла главата на Трифонов и той се е виждал тайно с нея. Влюбен до уши като тийнейджър, Трифонов отново е на седмото небе от щастие и за пореден път гази един от основните крилати закони, който гласи, че там, където си вадиш хляба, не бива да си вадиш и оная работа.

 

Очевидно водещия не го е еня за чужди чувства и мераци, след като най-безскрупулно се загаджил с приятелката на своя дългогодишен сценарист Светльо Митев – Мартина.

 

Още миналата седмица първи папараците на „Уикенд“ хванаха в крачка Слави и новата му да излизат от луксозна столична резиденция, където според осведомени гологлавецът има шикозен мезонет. Макар двамата да не бяха хванати под ръка и да не са си позволявали нещо повече от лукави усмивки, то отдалеко личи, че помежду им гори пожар.

 

Известен с високите нива на сигурност и дискретността, на която държи, Трифонов учуди приближените си с факта, че се появява неохраняван посред бял ден само в компанията на апетитна млада блондинка.

 

От свои източници „Всеки ден“ узна, че Мартина Джорджевич е била близо 2 години в обятията на подчинения му Митев. Нещата помежду им се разтурили обаче заради спането с шефа.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ах
преди 2 години
0
Нали беше известна столична бръмчалка, сега пък е бивша на негов сценарист?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Анна
преди 2 години
0
Беше НЕизвестна столична бръмчалка, и си остава такава :-DDD


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени