Новата синоптичка на Би Ти Ви плаче за логопед! Емо Чолаков й обяви война, нарича я „метресата на Бареков“

11347
08 Септември 2016, 14:36


Новата синоптичка на Би Ти Ви безспорно е супер секси, но плаче за логопед, който да оправи смехотворния й говорен дефект, видя HotArena.

Натали Трифонова има проблеми със звука „л”, забелязват повечето хора пред екраните, както и всичките й колеги в нюзрума. Тя го изговаря толкова меко, че всеки път, когато каже, че времето ще е слънчево, много от телевизионните зрители избухват в смях и забравят да проследят покрай прогнозата за времето. Облаците в нейната уста се превръщат в „обляци”, а когато небето започне да се „заоблячава”, ефирът просветва от шеги и закачки по адрес на иначе симпатичното момиче.

„Непременно ли всички с говорни дефекти трябва да се появят по телевизията”, чудят се зрители. Те отдавна са се наслушали на репортери и говорители с френско „р”, диалектите, които ги заливат от екрана, също напоследък правят все по-малко впечатление. Досега обаче подобно меко „л” като че не се е появявало в ефир.

Следователно Би Ти Ви може да запише в активите си поредна област, в която е първенец – тази на говорните дефекти. Иначе в Би Ти Ви вече имало открита завист срещу красавицата. Доскорошният любимец на зрителите Емо Чолаков бил най-яростен към нея, тъй като усещал, че е на път да го засенчи. Чолаков открито я наричал „метреса на Бареков” и твърдят, че спи с влиятелни мъже за кариера.

Преди години Натали за кратко е била любовница на Николай Бареков, докато той беше шеф на ТВ 7. Тя дебютира именно там като синоптичка, пише "Уикенд".
 Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Violeta
Преди 1 година
-1
Едва ли някой ще замести Емо Чолаков , кефи ме като слушам пргонозата с него
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени