Новата връзка на Ники и Алисия: Демократична двойка, всеки прави каквото си поиска! Вратарят забрани на певицата да го коментира (Още разкрития)

https://hotarena.net/pod-pricel/novata-vrazka-na-niki-i-alisiia-demokratichna-dvoika-vseki-pravi-kakvoto-si-poiska-vratariat-zabrani-na-pevicata-da-go-komentira HotArena.net
Новата връзка на Ники и Алисия: Демократична двойка,  всеки прави каквото си поиска! Вратарят забрани на певицата да го коментира (Още разкрития)

Ники Михайлов си играе с медиите, като им отправя непрекъснатите си намеци, че е готов да стане баща.

 

Истината е, че вратарят не е толкова улегнал, а напротив - прибягва до любовни отношения на гимназиално ниво, наречени „приятели с привилегии“, при това с Алисия, узна HotArena!

 

Двамата са заедно от доста дълго време, но вместо към по-сериозен етап, вървят по по-неангажиращ.

 

Оказва се, че Ники и певицата са демократична двойка след последното им сдобряване. На първо място при тях вече стои приятелството, а интимността им се е ограничила до там, че вече все по-рядко правели секс. От дъжд на вятър, както се казва, разказват близки до някогашните лудо влюбени светски персони.

 

Дори футболистът е забранил на Алисия да коментира както него, така и отношенията им. Именно затова изпълнителката не е обелила нито дума за него и тях от много време насам.

 

Напомняме Ви, че HotArena първа разкри, че в началото на лятото Ники и Алисия отново се събраха след поредното публично оповестяване, че късат. ПР агентката на вратаря отрече и само поясни, че работодателят й е в Турция с жена, но тя не е Ася.

 

След това бяха уловени двамцата в морския курорт „Св. Влас“, където отпразнуваха рождения ден на Ники, където бе и синът на певицата. Ако версията на ПР-ката не е лъжа, то това също доказва, че

 

са в отворена връзка и всеки си прави каквото и с когото му е кеф.

 

Вече не се натрапват и със снимки. След поредното им сдобряване Ники и Алисия не качват общи фотоси. Тези от рождения ден на ритнитопковеца бяха публикувани от негов авер.

 

Не изключваме възможността Михайлов наистина да е готов да стане татко, но по всичко личи, че не е планувал точно бившата му-настояща приятелка да бъде майка на наследниците му.

35 Коментара

Ппффффффф

преди 8 години

Защо вместо само глупости да си съчинявате, не се разровите малкинко да разберете какъв е тоя небивал интерес към Гнилото от страна на бащата на Валери Божинов, който чак и любовна песен й публикувал на стената............само на мене ли ми изглежда ненормално свекъра да поздравява снахата с песен в която се пее "нашата любов я живеем аз и ти, никой не знае истината.." ?!!?!?!??

Коментирай

използва го по-скоро за собствени цели

преди 8 години

Да, той и в социалните мрежи и кометира и прави намеци. Много пъти съм го засичала. Или е фалшив профил oт където ТЯ пуска тези кьорфишеци или е той наистина обсебен от нея по незнайни причини. Ще се разбере, рано или късно. Възможно е и ТЯ да комуникира с него на " доста близко" , за да го манипулира той да съдейства доброто благоразположение на Валери към нея и да ги сближи отново. Тя е изпечен манипулатор и опасна лъжкиня! Майсторка на занаята!

Коментирай

ДО ПпФФФФ ....НЕ СИ ЕДИНСТВЕНАТА ЗАБЕЛЯЗАЛА ТОВА

преди 8 години

КОМЕНТАРА МИ Е ПО ПОВОД КОМЕНТАРА НА ПпФФФФФ

Коментирай

ха сега!

преди 8 години

Май тази статия идва , като пускане ПРАЗНО за ПЪЛНО! Не можете да разберете, какво става между тях и се изядохте. А, и алиш вериша ви не върви ... секна кранчето на информация и пълнене на джобове! Tака е, като се ровите в живота и чаршафите на хората, а вашите кирливи не виждате, че чак воните!

Коментирай

Адмирации за тях!

преди 8 години

И най-добре си правят! Когато една връзка се задушава - няма бъдеще!

Коментирай

ха

преди 8 години

И на мен ми е странно поведението на този човек. Странно,че чак гнусно като си мисля някои неща от сорта на - любовни песни, коментари под "еротичните" й снимки, активността му в профила й. Отвратена съм.

Коментирай

ха

преди 8 години

Имам предвид коментарите за бащата на Валери.

Коментирай

me

преди 8 години

Грозната Грозева не издържа да натисне минуса хаха

Коментирай

Забавлявайте се!

преди 8 години

Mдам, тя само Грозева натиска минусите под негативните коментари за писанията й.

Коментирай

мдаа

преди 8 години

На тези години мъжете също изкарват критична възраст. Може да го е ударил хормона и да е изперкал човека- човешко е! ха ха Ако ,пак някой номер на Курволета от фалшив профил. Тази жена е способна на всичко! Тя е маниакално същество, което е психично заболяване.

Коментирай

о

преди 8 години

Феновете на Ася сте отвратително гнусни, перверзни, озлобени. Не знам дали тази жена ви насъсква така, но това спомага да съм и антифен. Не може да говориш за една жена и за едно дете (които не познаваш между впрочем) по такъв гнусен и отвратителен начин. Да очевидно свекъра и я уважава и харесва. Престъпление ли е? Що за извратено съзнание може да влага във всичко перверзия? И виновна ли е Николета, че асиния "свекър" не я бръсне за слива? А и има още една причина да я харесва. Просто със Валери все още са заедно. Нека насирането от яд и от злоба да започне сега!!! Давай Асе, слаби са ти писарите!

Коментирай

jo

преди 8 години

Горката, прекроена отвсякъде и пак не я искат. Тюх да му се невиди. Не можаха да я отикат майка и и баща и. А и Колю не е мечтания зет. Не издържа цялата фамилия на гърба си, както правеше предишния. Със неофициалния любовник повече късмет има. Поне спонсорира измислената и кариера и плаща пластиките и.

Коментирай

bili

преди 8 години

Malko cherno neshto oblecheno s kreshtiashti drehi tejak vecheren grim i porachvashto statii sreshtu vseki neudoben ??Shto e to ?

Коментирай

Мутреска

преди 8 години

Ася грозното да ходи на боклука, миризлива долна пача

Коментирай

=

преди 8 години

Ася Дойчева!

Коментирай

teen02

преди 8 години

Тая жена е отвратителна във фейса. То бива преправяния бива, ама това вече на нищо не прилича. Кой нормален ще стигне до олтара със нея?

Коментирай

бай пешо

преди 8 години

Трябва да е някой по-отчаян и от нея. Или някой много много пиян пхахахахахаха

Коментирай

abeee..pf

преди 8 години

Тя понеже преди се скъсваше да коментира живота си..Това да не е Николета..През 10 минути да накърти на хората за идилията и любоФта в брака си..А,то.....к'во стана..Ася и Николай,много,ама много рядко са говорили един за друг и за личните си неща.За тея години я имат 3-4 ИСТИНСКИ,ОТ ТЯХ САМИТЕ дадени интервюта я нямат...Така,че....ШШШШ,тихо Николинке

Коментирай

=

преди 8 години

николета

Коментирай

не ти ли омръзна деноношно тук парцал/педал долен?

преди 8 години

Абе педал курвенски, защо не си седнеш на раздрънканата и объсана кофа, а си седнало тук да плещиш , като мокър задник под всеки коментар. Хайде вдигай плувката , че вмириса още повече лайнения сайт. Че си нещастник, нещастница си и че нямаш личен живот също. Той господ си знае работата!

Коментирай

ха хаа

преди 8 години

КУРВОЛЕТА

Коментирай

кой не знае Курволета-свирката, кой нее чул за нея!

преди 8 години

Жената на 'А" и "Б " футболни грипи, националния отбор със всички треньори, помощници, масажисти и шофьори.Кандидат депутатшата Шиши- Деян Пеевска, кандидат евро-депутатката Барекова, паднизджийката Ванкова 1, пандизджийката Митьо Очите( купил и титлата Плеймейт, кандидат мутренската съпругата на Жоро Главата, малката Перука, знайни и незснайни... няма да ми стигне лимита... ВИЗИТКА: ПРОСТА- ПУТКА- ПРОСТИТУТКА!

Коментирай

продължение

преди 8 години

Забравих най-важния - путьото с мекото сърце и без гънка в главата (себеподобниий : СЪПРУГЪТ - цървул - Валери Божинов

Коментирай

ей, мухло

преди 8 години

Защо трие коментарите- АДМИН -педал смотан?

Коментирай

до jo

преди 8 години

Парцалесо, ти се ебеш и то неправилно!

Коментирай

ей мухльо

преди 8 години

Защо триеш коментарите парцал смотан , - Админа!<br />(Админът си го обиждайте колкото искате, &nbsp;на него му е все тая. Но поне лъжи не пишете. Никой не ви трие коментарите. Ето и твоя няма да го изтрием. Бележка на Админ)&nbsp;

Коментирай

ха

преди 8 години

Имам предвид Божинов Старши и НАЙ-ЛОН

Коментирай

ей мухльо- Админа

преди 8 години

Педал смотан, защо триеш коментарите , разпоретино?

Коментирай

Rock

преди 8 години

Той и слага рога със куцо и сакато, а тя се клеца със Касъмов, смятай каква връзка имат. Не ми е ясно само защо го играе морална и примерна. Цинична и фалшива жена. Жалко, че дете възпитава.....

Коментирай

Ха-ха

преди 8 години

Николинке, и да плюеш, няма смисъл. Ние трева не пасем. Ходи се лекувай. А миризливата злобна и долна пача - това описание перфектно ти заспива не тебе :)

Коментирай

тази или този постоянно едно и също пише . злобни и личностни отношение( колежка а)

преди 8 години

Ти си болен мозък!

Коментирай

me

преди 8 години

Лозана Николетова а.к.а НАЙ-ЛОН

Коментирай

блаа

преди 8 години

Новата им връзка е като старата - обичат се и толкова!

Коментирай

polemski

преди 8 години

Вечната любовница. Никой не я взема на сериозно. Самата тя се оставя да бъде третирана като такава. А после тоя и оня и бил виновен, че е стара мома.

Коментирай

Shush

преди 8 години

Тва е Николинка бе , сън не спи да пише ... То шизофренията почивен ден няма ..лол Ляга и става със снимката на Алисия , сигурно и тайно и се кръсти хахах

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.