Нови пикантни разкрития! Преслава се предлага по участия (Скандални подробности)

https://hotarena.net/laifstail/novi-pikantni-razkritiia-preslava-se-predlaga-po-uchastiia HotArena.net
Нови пикантни разкрития! Преслава се предлага по участия (Скандални подробности)

Преслава стремглаво върви към дъното, с което губи все повече фенове. Освен, че ги разочарова с пеене на плейбек в последно време, тя е започнала да се държи вулгарно с тях, узна HotArena.

 

Почитателите й коментират, че поведението й е станало прекалено лековато, а алкохолът се бил превърнал в живителна сила на певицата и си казал думата.

 

Преси излизала полупияна на сцената и вече повече говорела на микрофона, отколкото пеела. Речите й не били любовни словоизлияния към тях, а сексуални препратки.

 

Постоянно афиширала, че е без гадже, и си търсела „навити“, с които да мачка чаршафите. Сменяла текстовете на песните си с вулгарни думи и се смеела като истеричка, пише „Галерия“.

 

Близките й са на мнение, че тежката й връзка с Жоро Бирмата са я довели до дъното. След многобройните им раздели, завършващи с публични побои, тя загубила всякакво себеуважение.

 

 

8 Коментара

ISTINATA

преди 8 години

това са пълни глупости ..преслава трябва непременно да осъди този който е писал статията

Коментирай

Ех

преди 8 години

Да бе лъжа е друг път! Точно такава каквато са я описали е-проста и ограничена н*ркоманска к*урва!

Коментирай

Моника

преди 8 години

Стига сте завиждали.Преси е любимка на народа,и спрете с тези глупости.Каквато и да я натечете това е от злоба.Преси е номер 1 много си е добре момичето.Най добрата е.Поздрави Преси.Обичам те.

Коментирай

Люси

преди 8 години

Искам да кажа ,че завистта е голямо нещо.Преси е най добрата певица,доказала го е 5-6пъти вече.Всичките и песни стават хитове.Много красиво момиче е.Спрете да завиждате и обиждате.Вас просто ви е яд че неможете да сте като нея.Обичам те Преси.

Коментирай

М.Грозева

преди 8 години

Много интересно , как все цитираш " Галерия". Галерия на главния редактор и политическата проститутка Кристина Патрашкова. Същия този мъжкул ялов, който е колежка на вашата ОБЩА колежка Николета Лозанова. Колко сте прозрачни и жалки! Много ни е трудно да се досетим от къде идва информацията и от кого. Боклуци тръгнали да усмиват този и онзи. Нещастници!

Коментирай

до Ех

преди 8 години

Подозирам, че визираш себе си! И тази звездичка между "к" и "у" за благозвучие ли си я сложила, грамотнице? ха ха хааа Преслава била проста и ограничена... Ти, коя си?

Коментирай

Катя

преди 8 години

Пресо, Пресо...ВЪН ТИ МАСТИЯ ДОЛНА ТОЛКОВА СЕЛСКА! Нали те виждаме по дискотеките, че си друсана нон стоп и се кълчиш като луда к*рва.. А някой искали да съди източника.. С какво ще го осъди, като има преки свидетели на простотиите на тази мутреса? Д*ба помярката!

Коментирай

до катя

преди 8 години

помиярка си ти жалка утрепка такава и да умреш в злобата си никога няма д а стигнеш това което е постигнала преслава , а сега върви се обеси на някое дърво защото такива като теб не е трябвало да с е раждат изчадие адово

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.