Нови три печалби от по 100 000 лв. бяха спечелени в Lafka

2017
04 Септември 2015, 13:40


Емблематичните  думи на Христо Стоичков - „Който играе печели, който не играе – не печели!“ отново се доказаха.


След като фаталният  13 август 2015 г. донесе на 20-годишната Виктория Куманова от Варна един килограм чисто злато с талон „Златната седмица“ на Национална лотария, закупен от Lafka, само седмица по – късно обекти от търговската верига се оказаха късметлийско място и за други играчи.


Билет „Монте Карло рулетка“ донесе две печалби от по 100 000 лв. в  Стара Загора и Враца. Печалбата ще промени живота на 62-годишният Георги Генов от Стара Загора. Безработния мъж още не може да повярва на късмета си. „Сякаш си в сън. Чувството да спечелиш такава сума за няколко минути е невероятно!", сподели щастливеца.


"В момента, в който спечелих 100 000 лева разбрах, че семейството ми ще има едно допълнително спокойствие и сигурност, че ще можем да осъществим нашите планове и мечти в едно по-близко бъдеще", с усмивка заяви и щастливецът от Враца Емил Георгиев.


Националната лотария ощастливи бъдещето и на Георги Джамов от Петрич. Късметията купува от Lafka новите талони „Златните пирамиди“  и печели сумата от 50 000 лв.


С  билетите на Национална лотария е лесно да повярваш в късмета си и да реализираш мечтите си!


До момента в Lafka са спечелени над 17 млн. лв под формата на награди от игрите на Национална лотария. Повече информация за печелившите може да получите на сайта на Национална лотария www.7777.bg.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени