Новият имидж на Мона след ВИП Брадър - модна икона с дрехи от гаражен цех! Разкри кой е гаджето й + излъга че влиза в Пайнер

4902
07 Ноември 2015, 12:34


Браво, тигре, да не ти пука. С теб сме. Не си се изложила, даже се представи много добре“, заявил бащата на Моника Валериева – Валери Тодоров, при елиминирането й от „ВИП Брадър“, узна HotArena.

 

Родителят е бил шеф на Криминалната полиция в Дупница, но се пенсионира млад. Майка й – Дима Тодорова, която работи във фармацевтична компания, също е много доволна от участието на дъщеря си и го е описала като „достойно“.

 

Заради семейството и заради себе си, Моника ще си потърси сметка в съда на бившия си съквартирант Люси Иларионов, който на няколко пъти заяви в ефир, че Валериева изкарва прехраната си с най-древната професия.

 

Ще защитя името си. Вече се свързах с един от добрите адвокати в София, който има желание да се заеме с моя случай. Най-вероятно делото ще е за клевета, но ще говоря за всичко, когато има резултат“, отсича моделката.

 

Моника не потвърди, че гаджето й е Христо Варчевсин на д-р Албена Златарева, бивш директнор на Националната здравноосигурителна каса. Потвърди само, че го наричат Ицо, занимава се с фармация, и са заедно само от 4 месеца, макар да се познават отдавна.

 

Тъй като имам интерес към фармацията, медицината, започнахме да си звъним, водехме дълги разговори по телефона. И така някак спонтанно се сближихме“. Добавя, че не живеят заедно, тъй като е прекалено рано.

 

Моника споделя още пред „24 часа“, че е преживяла няколко паникатаки в къщата, една от които се е случила, след като Ицо й звъни в шоуто.

 

Симптомите наподобяват инфаркт – завишава ми се кръвното налягане, от прекалено бързия пулс – понякога е дори 150 удара в минута, имаш чувство, че се задушаваш, защото не можеш да си напълниш белия дроб с въздух. Вие ми се свят. От паникатаката започва да ти се повръща, да ти изтръпват крайниците, защото не се оросяват. Мислиш си, че загубваш съзнание. В същото време всичките симптоми са толкова силни, че сетивата са доста изострени. Когато всичко това се случи за секунди, настъпва паника – викаш Бърза помощ, правиш изследвания“, споделя Валериева.

 

В момента се занимава с онлайн търговия. Продава рокли, които са скроени и измислени от самата нея. Тя разбира от мода, тъй като има диплома по моделиране и конструиране на облеклото, плюс – умението да рисува.

 

Дупничанката упорито тръбяла и това - че ще се превърне в най-оборотната певица на „Пайнер“, което, разбира се, си е лъжа. Зад тази нейна надценка стои фактът, че Джорданшарлатанин безподобен, с когото движи по кръчмите, уж за да пее и тя с него, вече е част от музикалната компания. Истината е, че Митко Пайнера нямал никакви намерения да взима и протежето му.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Виктория
преди 2 години
0
Вече е факт че Джордан е в Пайнер. Ако не вярвате влезте в оригиналната страница на Пайнер. Обновете си информацията !
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
светла
преди 2 години
-7
пълни глупости говори тая
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени