Новият клип на Анелия „Аз съм дяволът“ взриви нета! Вижте бурните реакции, които предизвика

https://hotarena.net/pod-pricel/noviiat-klip-na-aneliia-az-sam-diavolat-vzrivi-neta-vijte-burnite-reakcii-koito-predizvika HotArena.net
Новият клип на Анелия „Аз съм дяволът“ взриви нета! Вижте бурните реакции, които предизвика

Редакторска плесница

 

Новият клип на Анелия „Аз съм дяволът“ буквално взриви нета, видя HotArena.

 

Бурните реакции, които предизвика видеото, са смесени – повечето фенове на певицата я поздравяват за поредния силен проект.

 

Има обаче и такива, които негодуват срещу приликата с други песни на наши и чужди изпълнители.

 

Изпълнителят Dezaro възропта

 

„Преди две години купих правата за 10 години напред на песента на Zana – „Dodirni mi kolena“, която вече е почти готова, записана е и съвсем скоро ще я пусна. Вчера вечерта видях, че има нова песен на Анелия – „Аз съм дяволът“, пуснах си я и чух, че това е моята песен. Музиката е 1 към 1“, възропта изпълнителят Десислав Зарков, по-известен като Dezaro.

 

Той се закани да съди фирма Пайнер, ако не му платят правата за парчето.

 

Разбира се, заимстването на мелодия от сръбски или гръцки изпълнители не е „запазена марка“ на Анелия. Всички нейни колеги ползват чужд аранжимент за парчетата си и това е практика от край време.

 

Все пак, в музикалните среди коментират, че щом Dezaro толкова настоява, няма да е проблем да му се наплати някаква сума. Все пак „Аз съм дяволът“ пожъна огромен успех само за няколко дни и се оказа добра инвестиция. Освен това, в него има продуктово позициониране на известни вафли, така че рекламодателите също са вложили солидни средства.

 

Фенове на Камелия пък също скочиха с твърдението, че парчето на Анелия много напомня на „Ти ела“. Музиката е копирана от „Ти ела“ на Камелия, има общо и с клипа  от „Създай игра“ на Галена“, коментират меломни.

 

Да се говори за копиране в случая обаче е несериозно, тъй като това са балкански ритми, които в повечето случаи се припокриват.

 

Стела Йорданова



7 Коментара

:)

преди 8 години

И червеното Порше на Калоян Арсенов е в клипа. :D

Коментирай

az

преди 8 години

К..рви и гейове видях в клипа.

Коментирай

x i y

преди 8 години

галена е номер едно по каржби на песни...анелия вече я настига- браво

Коментирай

Тцтц

преди 8 години

А,бе ей мърло кажи ми и едня песен, на която Галина да не си е платила правата и да я съдят? Няма такава. За разлика от много други Галена си плаща правата и няма проблеми после. Така се прави. А Анелка за втори път е с крадена песен и то за 1 година. А този път даже ще я съдят. Следващият път първо мисли и после пиши, фенче на Пресливка с изхабена сливка!

Коментирай

амааан

преди 8 години

taзи песен, ако не и гледаш клипа с ефектни задници изобщо не може да се слуша, независимо крадена или не. Простащина пълна. Не спряха да си въртят гъзовете бе.

Коментирай

ас

преди 8 години

Анелия от край време копира клипове. Много смешна беше в началото на кариерата си-бягаше като маратонец по сцената или падаше по колене, но сега виждам една вулгарна, разгонена разголена до цинизъм певиц , готова на всичко за да грабне вниманието на публиката.

Коментирай

преди 8 години

Момата изглежда да може да пее, но песента и клипа са пълна трагедия! Жалко.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.