Новият мъж на Черната Златка проговори! Вижте какъв е бизнесът му + подробности за любовните драми на плеймейтката

https://hotarena.net/laifstail/noviiat-maj-na-chernata-zlatka-progovori-vijte-kakav-e-biznesat-mu-podrobnosti-za-liubovnite-drami-na-pleimeitkata HotArena.net
Новият мъж на Черната Златка проговори! Вижте какъв е бизнесът му  + подробности за любовните драми на плеймейтката
Черната Златка има нов любим и това е Галин Гочев – бизнесмен от Бургас, научи HotArena.

Двамата се познават отдавна, като първоначално отношенията им били само приятелски, но от скоро те вече са постоянно заедно и показват интимност.
Първо Галин сложи общ фотос в профила си в инстаграм. А след това Злати качи видеа, на които го прегръща страстно. На някои от тях Димитрова е в откровено интимни пози с младия бизнесмен. Навсякъде еротичната моделка изглежда изключително щастлива.

„Близки сме със Злати, да! А колко, това не е ваша работа!“, отсича пред „България днес“ Галин.

След раздялата с бащата на детето й – Миро, Златка се запознава с Галин случайно. Двамата задълбочават отношенията си, а той къса с приятелката си Глория. И неговата работа, както и на бившия й е свързана с много пътувания, но засега Димитрова проявява търпение.

На последната снимка, на която Гочев е заедно с дъщеря си, тя е написала „Чакам ви!“, като вероятно става дума за родния Бургас.

Новият на Златка също не е беден.

Има няколко оборотни автомивки, автомонтьор е, кара и мотори. Според близките им единственият който не се е произнесъл за връзката им е Мирослав. Тепърва ще се разбере какво ще направи той и дали окончателно ще загърби Златка Димитрова.

Според запознати не е изключено за раздялата им пръст да има майката на Миро, която не харесваше новата си снаха. Двете бяха във война, тъй като свекървата харесваше първата си снаха и не искаше да чуе за плеймейтката.

14 Коментара

Тодор П

преди 5 години

Работата му била свързана с много пътувания - да не е тираджия като шано звездата Бианкалана?!

Коментирай

ИСТИНАТА Е ТАКАВА

преди 5 години

И ТОЯ ЩЕ ДА Е НЯКОЙ ПАКЕТАДЖИЯ ИЛИ КАРТАДЖИЯ!!! ИМА ВРЕМЕННО ПАРИ И ЗЛАТИ Е ВЛЮБЕНА...КАКТО ВСИЧКИ КЕНЕФИ В БЪЛГАРИЯ!!! ОНИЯ МИРО Е ПОТЪНАЛ ОТВСЯКЪДЕ ВЕЧЕ И ОНАЯ ИЗБЯГА!!! ЕЙ ТАКИВА СТЕ ВСИЧКИ КОВРИ ТУНИНГОВАНИ..КАКВИ ДЕЦА НА БЪЛГАРИЯ ЩЕ ОТГЛЕДАТЕ БЕ..ОЛИГОФРЕНИ И ТЪПАНАРИ!!! ОТ ЛАПАНЕ НА МНОГО РАЗЛИЧНИ ПИШКИ И БЕЛО..ДЕЦАТА ВИ ЗАТЪПЯВАТ!!!!!

Коментирай

do Todor P

преди 5 години

bratle toq ste da e nqkoi kartadjiq brumchi po bankomati iz sveta , zatowa mnogo patuwa!!!! kak vsicki kurvi kato gi pitash s kakwo se zanimavat otgovora e: ami s evrofondove i mnogo putyvam iz ewropa!!! hahaha!!! ili sa brokerki....i te mnogo patuvat,mnogo imoti prodawat!!! hahahahaah!!

Коментирай

Киро

преди 5 години

И този скоро ще си отиде разваля поредно семейство тази проста мъжкарана не е добре този човечец а дебелия се е отървал само дето дете му цопна да му усложнява живота тези мъже акъл нямат

Коментирай

Бургаска батка

преди 5 години

Избиване на комплекси...

Коментирай

Лили

преди 5 години

тоя няма завършен 4ти клас ,бе !! какъв бизнесмен е тоя татуиран льольо ??

Коментирай

stani i ti kartadjiq de xaxxax

преди 5 години

a tebe te e qd che nqmash pari za qki kovri i belo nali ? xaxaxa inache ako imashe shteshe da si praish kefa a ne da pishesh komentari xax, ima i estestveno krasivi kovri koito i bez tuning sa basi qkite, znam za nqkolko super oborotni i nikoi ne gi znae shtoto si igraqt tiho :D

Коментирай

Николета

преди 5 години

Тази е тъпа,селска курва! Грам мозък няма! Толкова е материална ,дай й само пари,коли и да се прави на звезда!!! Грам не си гледа детето,хвърлила го на майка си там в Бургас ,а тя живее при тоя боклук измислен герой! Такава пародия е,чя нямам думи! Ей,такива ги правите известни ! Уникална държава!

Коментирай

преди 5 години

достааа...грозновати и двамата...

Коментирай

Лъжи

преди 5 години

Пише че се познават от одавна а по на доле запознаха се хахахха май нямат нищо общо съдите по снимка ако са разделени тя ще си каже

Коментирай

8

преди 5 години

zlatka se razbuka

Коментирай

LOLO

преди 5 години

Oshte edin glupak-ljybitel na travestiti. Tapa , grozna putka i smotam mjekshh na mjeko seljandur... Tragedija!! pak shte pometne kurwata!

Коментирай

LOLO

преди 5 години

brokerka e n a oligaweni kurowe taja gadna spermojadka

Коментирай

Geri

преди 5 години

той й наби шута и тя пак при Миро за пари!!!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.