Новият на Алисия засрами Ники М. (Министерският син се изръси с 10 бона за подаръци към певицата)

https://hotarena.net/laifstail/noviiat-na-alisiia-zasrami-niki-m HotArena.net
Новият на Алисия засрами Ники М. (Министерският син се изръси с 10 бона за подаръци към певицата)

Павлин Гагаузов дава сериозна заявка от самото начало на връзката му с Алисия, че ще я гледа като принцеса и през останалото, узна HotArena.

 
Синът на бившия регионален министър в правителството на Сергей Станишев успял да надмине по богатство баща си Асен Гагаузов, който пък иначе се слави като един от най-богатите политици у нас.

 

Дори се говори, че имал имоти в Дубай – дестинацията-рай за чалгаджийките.

 

Минали са само две седмици и вече е купил дрехи, чанта и бижута на Алисия на стойност 10 бона. Това не се беше случвало на певицата от периода, когато беше гадже на Божинов.

 

Ася сияела от радост заради щедрите жестове, от които беше лишена, или е получавала супер рядко, от по-пресния си екслюбовник – Ники Михайлов.

 

Певицата неотдавна се беше оплакала, че за няколко години отношения с вратаря, той й е подарил само 2 чифта гащи. Често се случвало и тя да доплаща сметките им, когато посещават заведения заедно.

20 Коментара

еееееееееееееееееееееее ми кой как се уреди

преди 8 години

Ееееееее ми така е, докато мадам Лозанова изтерясва че не може да си намери зарядно за портофейла Алисия действа хахаха, та нали тя е по желаната какво толкова интересно. От вашия сайт оставаме с впечатление, че мъжете едва ли не дават всичко само и само да имат Алисия. Но тя си заслужава, така че не са глупави. На никой не му иска да влага в неграмотни прънджи, харчещи без да внасят и да оцеляват само от подения.Ася си е друго и пее и пари носи ;).

Коментирай

Мария

преди 8 години

АЛИСИЯ ПАЗАРУВА В ПЛОВДИВСКИ МАГАЗИН БЕЛЬО ПО 4.90 .ТАКА Е НАПИСАНО НА ВИТРИНАТА.

Коментирай

радвам се за нея

преди 8 години

Това с гащите е някакъв виц, а какво и е подарил Михайлов едва ли вие знаете. Ще си останете с догадките! Дано да е истина с Павката, тя заслужава да бъде обичана. Истинска майка и домакиня, предана и вярна партньорка, докато е с един мъж. Последователна! Образована и успяла жена! Красива и миловидна жена! Кой мъж не иска да има до себе си така жена?

Коментирай

радвам се за нея

преди 8 години

A, на теб ти е изписано на челото колко си проста!

Коментирай

точно

преди 8 години

Алисия не е била гадже на Божинов , а бяха семейство и от съвместният си живот имат дете. Неговият първороден наследник и син е от Алисия , коклото и да не и се иска на Николета, тя е втората цигулка на Божинов.

Коментирай

простакесо,

преди 8 години

Нали се състари от злоба, че Алисия е с Ники Михайлов. То, бяха подмолни действия, то бяха интриги, то бяха клюки, то, беше едно плюене, то бяха едни чудесии..... Е, сега перуката е свободен! Нека те взима за съпруга, да знае , че е улучил в десятката с теб... ще има "'образована, интелигентна, успяла и жена с морални ценности, име и авторитет, с умствен капацитет! А, и таткото те е опитал, така, че са баджанаци. Ще става купон в къщи. Като единия отсъства другия ще го замества... какво пък толкова да не ти е за първи път! Сега можеш да оставиш Алисия на мира. Хайде да те видим , нали си красива и обичана! От кого и колко, не знам! За Божинов се видя.....

Коментирай

123

преди 8 години

Ако трябва да бъдем точни Ася му беше любовница и семейство никога не са били. Не е достатъчно да "изцвъкаш" едно дете за да си семейство със някой. А както се видя Валери избра да бъде семейство с Николета, като решиха да си направят дете, да се оженят и да съжителстват заедно. И колкото и да не ви се иска и да изкривявате истината това са фактите. Виж за втората цигулка точно пък Асето не трябва да се обажда, че първа никога не е била в живота на никой мъж. И няма и да бъде.

Коментирай

hoho

преди 8 години

Мани скъпите подаръци ами да вземе да и плати да си оправи фейса, че на нищо не мяза дъртата мумия. Барем заприлича малко на човек. И ако ще я взима за жена, да побърза, че менопаузата чука на вратата.

Коментирай

EN

преди 8 години

Ауууу какво щастие. Валерко вече си има нов тати. Таман свикнал със Ники, после пък със Вики....Сега друг трябва да таткосва. Очаквайте в най-скоро време фотосесия на новото семейство във Фейсбук и Валерко с подаръците от новия татко.

Коментирай

къде е семейството на Николета?

преди 8 години

Ти май няма и не можеш да излезеш от Матрицата. Всеки ден ти го повтарям , но ти не вдяваш. С брак или без брак хората си живеят на семейни начала. А, Николета сключи брак два месеца преди да роди- чиста изнуда. И се видя какво семейство бяха и колко процъфтяха. И да, Алисия е първата жена в живота на Божинов с която създаде дете. А, Николета може са да си изтрие задника с хартията, която има за брачно свидетелство, ако изобщо има такова? Защото и там е спорен въпроса, дали има такъв реален. Но, това не е най-важното...важното е има ли или няма реално семейство. Семейство на хартия, не означава семейство! А тя няма! Факт! :)

Коментирай

ха ха ха

преди 8 години

Злорадство ли усещам? Е, и мен ме е яд , ама малко по малко! хи хи Чудно ми е, Никол на Николета, как ще вика на Малката и как на Голямата перука- баджанаците ? хи хи

Коментирай

мдааа

преди 8 години

Ами, то е видимо на какво прилича- на кукла, за разлика плешивата проститутка- Травестита Николета. Много ми е интересно, какъв ли ПЛЕШО ще излезе , ако роди Михайлов. Смях!

Коментирай

бау

преди 8 години

Детето на Алисия никога не е викало тати на Ники Михайлов. Tя многократно го е казвала, че с детето се държи, като с приятел. Мисля, дори да са разделени той пак ще си вижда детето, ако пожелае. Няма причина да не го вижда. Чудно ми е теб какво те сърби и къде те боли, кой как ще вика на някого си! Оправи личния си живот!

Коментирай

дано

преди 8 години

Невероятна, семпла и стилна, същевременно красива и стойностна жена! Възхищавам и се за всичко, което е!

Коментирай

giss

преди 8 години

Къде ги измисляте тия 10 бона и прочие? Съчинения по картинка. Тая дъртата бърсалка открай време само си я подхвърлят по хотелите. До там я докараха нейната алчност и меркантилност. Жалко само за детето което възпитава. Както гледам да мери всичко през маркови дрехи и скъпи електронни джаджи.

Коментирай

Феномен

преди 8 години

Милиони години еволюция и накрая Николета Лозанова..... и фенове, хахахаахха. От години наред слушаме едни и същи лафчета - баба Алисия, менопаузи, Вакарел и т.н и т.н. Разбираеми са ви нервните изблици при положение, че Алисия превъзхожда идолката ви със светлинни години, но да пелтечите едни и същи неща, които нямат никакво покритие, не изморява ли? :D Освен да "харесвате Николета, защото е много красива" друго не можахте ли да измислите за 8 години? хахахахахахаха

Коментирай

Zdrastvaite! :D

преди 8 години

Na men mi haresva fakta, che mujete na Alisiq sa Valeri i Nikolai Mihailov, dokato mujete na Nikoleta, nqma da mi stigne i ednomesechna otpuska vreme, za da gi izbroq. I dokato ednata krie lichniq si jivot, za da mu se nasladi i po tozi nachin dokazva kolko e harmonichna sus sebe si i shtastliva, to drugata ima otchaqna potrebnost da zaburkva imeto si s razlichni muje prez dva dni i da pravi jalkiq si, otegchitelen i tujen jivot dostoqnie na cqla BG. Samo edno moga da kaja, Nikoleta jivee za horata i krusta i e mnooogo golqm!

Коментирай

ЗА Алисия!

преди 8 години

Колко сте глупави само. Тук се пишат какви ли не простотии, а вие, които не харесвате Алисия, вярвате на всяка една от тях, само защото така ви харесва и ви е изгодно, та чак си пишете коментарчета за нови татковци. Е, от това по-голям малоумник няма на къде да станеш. Пирувайки на измислиците за Алисия няма да възхвалите и да издигнете Николета, защото докато тя сама пуска слухове за себе си и всеки ден се забърква с нов мъж, като след това подклажда сама тези слухове в профила си с изцепки присъщи за някоя 13 годишна девойка, то Алисия или не ви отразява или веднъж в годината ще реши да опроваргае някоя крайна простотия и ще ви завре в на кучето задника! Е, това ако не е превъзходство и класа здраве му кажи!

Коментирай

гъз си

преди 8 години

Ти май си объркала пак профила....това с хотелите и Митьо Очите, меркантилността от с. Караджово със зъби и нокти и без образование и професия, да разбиеш чуждо семейство с дете, с цел да се докопаш до финансово " красив " мъж, за да ти оправи и подсигури живота, ако това не е меркантилност , здраве му кажете! Меркантилността е сестра на алчността! И това с марковите дрехи.....ха ха. Едва ли има по-обсебена от комплексите си, защото разбира, че е нищо и да робува на същите, и на марки с цел да изпъкне и да се покаже, да парадира , за да се "издигне" в очите на слепите с маркови лъскави парцали от Николета. Как без да си искаш и направи характеристика! Алисия няма нищо общо с това!

Коментирай

няма място за сравнение

преди 8 години

Между двете дори няма място за сравнение.... НИКАКВО И В НИЩО! Алисия е светлинни години пред необразованата и злобна проститутка Николета.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.