Новинарката Лили Боянова карала нощните си дежурства в обятията на любовника си

4646
22 Януари 2016, 17:00


Най-хубавата новинарка на Би Ти Ви Лиляна Боянова е прекрачила заветното правило да не правиш любов там, където си вадиш хляба, разнасят я из коридорите на частната медиа, дочу HotArena.

Лили си била вдигала краката в телевизията пред вече бившия си приятел – операторът Добри, който преди време бе женен за най-голямата й конкурентка – Виктория Петрова.

Боянова и любимият й често се усамотявали в личния й кабинет, където по време на късните дежурства ключът бил завъртан от вътрешната страна на стаята.

„За никого в канала не е тайна, че нощните дежурства най-често са едно безкрайно и скучновато нищоправене. Репортери и оператори пият кафета по цяла нощ и най-много веднъж в година се случва нещо извънредно, за да хукнат екипите по задачи. Но явно Лили не е скучала”, говорят под сурдинка колегите на журналистката.

Преди да развалят отношенията помежду си, Лили и Добри винаги държали дежурствата им в месечния график да съвпадат. Ясно е защо. След мълвата за похожденията им, лъснала на бял свят неслучайно, всички в медиата описват Боянова като монахиня пред камерата и истинска мръсница зад нея.

От няколко месеца обаче говорителката и оператора са разделени. Двамата се поздравяват вяло из коридорите на медиата и вече категорично избягват да са в един екип. Сърцето на Лили било все още свободно, споделя откровено тя. Новинарката гледала сама 5-годишния си син Камен, след като таткото на детето я изоставил още след раждането му.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ау
преди 2 години
0
Е то е ясно, че в БГ няма журналистика. Има секс зад кулисите. И не само в журналистиката. Всяка кифла търси нещо за забавление, пък ако е и ракета-7 носител или богато - хваща Бога за шлифера.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Toni
преди 2 години
0
Naistina e mnogo krasiva.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени