Новият мъж на Орлин Орлинов се отрече от него

3403
11 Април 2012, 12:10


 

„Не познавам и никога не съм си комуникирал по никакъв начин с Орлин Орлинов, нито пък ми е писал коментари под мои снимки. Скрийншотът, който е публикуван по медиите, според мен е монтаж и лоша шега. Не познавам и Иван Караджов, с който също бях свързан.”

 

 

Това заяви топ моделът Илиян Никълъс по повод гей скандала с Орлин Орлинов.

 

 

 

Както HotArena.net писа, Илиян Никълъс бе обвинен в проституция и афера с футболиста насилник Орлинов. В анонимен сигнал до Горещата арена бяха прикачени и снимки на Орлинов, както и скрийншот от стената на Никълъс във Фейсбук. Вижда се как под снимка на модела, футболистът е коментира: „Хмм, хубави устни! Само красят или правят и друго? Отговори ми, не се прави на недостъпен”.

 

 

По думите на Никълъс обаче това било монтаж.

 

 

 

Но най-много от всичко ме засегна това, че бях изкаран мъжка проститутка. Никога не съм проституирал и няма да проституирам! Ако ми трябват пари, мога да ги изкарам по друг начин, който не включва проституция. Смешно е твърдението, че съм вещ в платената любов! Ехо, та аз съм едва на 18. Честа практика е в българския „шоубизнес” е да навлизат проститутки, за да си покачат хонорара от 100 лв. на 300 лв., но аз не съм сред тях и това, че се занимавам с моделство, не значи автоматично, че проституирам.

 

 

Тук не се прави разлика между модел и проститутка заради хора, злепоставящи моделската професия. Не търся евтина слава, тъй като бях обвинен и в това. Известен или не, в страната ни няма как да забогатея от нещата, с които се занимавам. Аз съм модел от много ранна детска възраст и всичко, което съм постигнал, съм го постигнал, благодарение на себе си и близките ми, никой не ми е помогнал да спечеля „Best Child Model of the World 2009”. Сам си изкарах пари за песента, която направих миналата година, никой не ми е помогнал. Никога не съм изтъквал връзките си в публичното пространство и често дори ги пазя в тайна от близките си, преди да станат сериозни отношенията ни. Всяка една от връзките ми, за която са писали медиите, е плод на нечие въображение и никога не е съществувала. Ако има жена или мъж, които могат да кажат, че са правили секс за пари с мен, нека го кажат в лицето ми.

 

 

Мерилин Монро е казала: „Тук се плащат хиляди за целувка и 50 цента за душата ти, често отказвам хиляди, за да запазя онова, което струва 50 цента”. Аз за момента опазвам отлично моите 50 цента”, заключва Илиян Никълъс в писмото си до медиите.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
motiakrq
Преди 1 година
0
awei pendel ti si gei prostituka we ko lujesh horata we mainak nali ta znaimi v cela sofiq bee
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени