Новите плеймейтки ще са само по дантела и камъни

https://hotarena.net/az-jenata/novite-pleimeitki-shte-sa-samo-po-dantela-i-kamani HotArena.net
Новите плеймейтки ще са само по дантела и камъни
Само след броени дни ще разберем кое ще е новото най-горещо момиче в България. Предстои да бъде отличена Плеймейтката за 2016-та година.


И както обикновено по време на конкурса ще се демонстрира сексапил и ще се любуваме на много гола плът. Преди обаче да изплакнем очи, момичетата, кандидатки за титлата, която е по-желана вече и от \"Мис България\", ще бъдат облечени.


Дрехите които ще съблекат няма да са на техните, мъже, спонсори или както искате ги наречете, а на жена - топ дизайнера на конкурса е собственичката на модния бранд Мегз - Миглена Каканашева. Нейните тоалети ще подгряват напрежението у мераклиите, които ще присъстват на дългоочакваното събитие, обяви самата тя в личния си профил. Меги загатна, че ще заложат на стил и сексапил, и показа дантела, обсипана с камъни.

 
В журито по традиция ще бъде най-емблематичната плеймейтка - Николета Лозанова, която анонсира съдийстването си по следния начин: Такаа...да видим с какво ще ме впечатлят тазгодишните претендентки?! Стратегиите им спрямо мъжете при мен не минават, все пак имам авторски права над тях!

4 Коментара

xaxaaaaaaaa

преди 8 години

Е,най -сетне нещо стилно в този конкурс.........дантела и камъни........

Коментирай

блаа

преди 8 години

Това ирония ли е?

Коментирай

kapa

преди 8 години

''най-емблематичната плеймейтка - Николета Лозанова'' da umres ot smiah !!!!!!

Коментирай

хахааааа.......

преди 8 години

Ами не,не е ирония!Виждал съм тоалетите на модния бранд Мегз,и мога да кажа,че са стилни и красиви!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.