Новите войни! Алисия мрази Преслава, Джорджия срази Емануела (Вижте другите врагове)

7689
29 Април 2013, 14:29


Редакторска плесница

 

Бой, секс и чалга музика – такова е положението в светския живот на България в момента. Силна омраза тлее във фолк бранша и както винаги, в дъното е замесен мъж. 

 

Не по-различно е положението и в хип-хопа, проучи HotArena.net.

 

Алисия vs Преслава

 

Горката Алисия! Ако Ники продължава в същия дух, певицата скоро ще се намрази с всички жени! Първо беше Николета Лозанова, след това се изпокара с разни плеймейтки заради слухове, че Михайлов има отношения с тях.

 

Поредната клюка пък го свърза с Преслава. Според осведомени източници, националният вратар не спира да досажда на едрогърдата певица с SMS-и и обаждания. Накрая на Преси й писнало и го изпортила на Алисия. „Дръж си мъжлето по-далеч от мен, да не си има проблеми. Цяла България го разбра що за стока е, само ти не, жал ми е за теб“, разкрещяла се Преслава.

 

Нищо чудно, че оттогава двете никак не мелят брашно заедно.

 

Джорджия vs Емануела

 

„Наглостта на Емануела да ми казва „здравей“, като ме види, вече минава всякакви граници. Повече няма да коментирам, защото ще изгрубея. Тя е много церемониален човек. Не я харесвам, двулична ми е, фалшива ми е… Емануела е безскрупулна, меркантилна и фалшива. Какво повече да кажа за нея?! То в „Къртицата“ всички я виждат. Когато даден човек е прост, никой не може да му се сърди. А когато е много, много прост, става комичен и циничен, показвайки си простотията пред цяла България. Простакеса! Съжалявам истински мъжа, който е до нея. Обръщам се към него: „Никола, съжалявам те!“, заяви тези дни певицата Джорджия.

 

Разбира се, гневът й също е породен от мъжки страсти. Според Джорджия, нейната колежка й е откраднала мъжа. Емануела преспала с бащата на детето й Кирчо Руския, докато Джорджия лежала в реанимацията.

 

Устата Vs 100 кила

 

Но махленските скандали далеч не се простират само до лекия жанр. Рапърите Устата и и 100 кила си показаха мускули един на друг с песен… Сто кила пък не спира да се гаври с Устата, задето пее с чалга диви като Софи Маринова.

 

Иван Динев пък настъпа колегата си по още по-брутален начин – обиди настоящата му приятелка Меги от „Къртицата“. „Килата клати ги клати, само зъбати“, изкиска се Устата във Фейсбук, намеквайки за кофти захапката на Миглена.

 

Стела Йорданова
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени