Ново 20! Бившата на Благо оплете Бирмата в мрежите си! (Не крият какво се случва между тях + Още подробности)

7065
14 Юни 2015, 10:47


След като футболистът Благой Георгиев я научи на живот с висок стандарт, зарязаната от него Христина Витанова се навърта само около богаташи. Поредният, с когото е станала доста близка напоследък, е Георги Станоев – Бирмата, узна HotArena!

 

Говори се, че бившият на Преслава и майката на децата на Джизъса открай време са засичани заедно по ресторанти, и още по-често - да осъмват в някой нощен клуб.

 

След Благо, някогашната гимнастичка отчаяно се опитва да забие заможен мъж, но до този момент все попадаше на щастливо обвързани, които така и не посмяха да оставят жените си заради нея.

 

Бирмата обаче сега е „свободен агент“ и може да си позволи да има всяка, която се навърта около него. Очевидно сега е дошъл редът на Витанова, чиито дълги крака определено са атрактивни за мъжете.

 

Христина ще се подложи на трета операция на носа, а запознати разказват, че причината за това била Жоро. За да бъде с един от най-желаните ергени, тя трябвало да се постарае да изглежда максимално на ниво, разказвала самата тя пред свои дружки.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
3
преди 2 години
-1
Мъже като Бирмата едва ли биха се обвързали с 30 годишна с две деца и то от Благо Георгиев.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
хахахаха
преди 2 години
-3
Повярвай щом може да се върже с почти 30 годишна, която редовно друса наркотици и по цели нощи е по клубовете и изглвжда ксто тапициран скелет значи може и с 30 годишна с две деца и то от още по-желания Благой. Комплесарче :D
Боби
преди 2 години
-1
Е нали писахте, че Алисия била с него? Май само си измисляте. Имате много богато въображение.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Бурмата
преди 2 години
-1
А Бирмата кога ще заприлича на човек♠
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени